Γυναίκα χωρίς όνομα: Εξελίξεις "βόμβα" (17/2) - Ο ντετέκτιβ συνεχίζει να ψάχνει την ταυτότητα της Μαρίνας!

Οι εξελίξεις πριν παιχτούν στην τηλεόραση!

Γυναίκα χωρίς όνομα: Εξελίξεις

"Βόμβα" θα είναι οι εξελίξεις και στο σημερινό επεισόδιο (17/2) της σειράς "Γυναίκα χωρίς όνομα". Ο ντετέκτιβ συνεχίζει να ψάχνει την πραγματική ταυτότητα της Μαρίνας, αφού είναι πεπεισμένος πως δεν είναι η Νάντια Πετρίδου, όπως δηλώνει…

Τι θα δούμε αυτή την εβδομάδα στον ΑΝΤ1;

Επεισόδιο 101, β κύκλος.

Η Ρένα ρωτάει ευθέως τη Μάρθα για τις δοσοληψίες που έχει με τον Νίκο. Η Μάρθα δικαιολογείται πως προσπαθεί να προστατέψει την Μαρίνα απ’ αυτόν. Η Ρένα κάνει πως πείθεται, αλλά η εμπιστοσύνη της στο πρόσωπο της Μάρθας έχει κλονιστεί. Ο Φώτης και η Μαρίνα βασίζονται στην μαρτυρία της Διονυσίας για να αποδείξουν τον βίαιο χαρακτήρα του Νίκου, ο οποίος δηλώνει την παρουσία του σε όλους προσπαθώντας να τους τρομοκρατήσει και παρουσιάζεται ξαφνικά και στην Διονυσία. Ο Αργύρης εξομολογείται στην Κάτια πως είχε έναν γιο που σκοτώθηκε σε μικρή ηλικία, ενώ προσπαθούν να καταλάβουν γιατί ο Γιάννης ισχυρίζεται πως είναι γιος του Αργύρη… Ο ντετέκτιβ συνεχίζει να ψάχνει την πραγματική ταυτότητα της Μαρίνας, αφού είναι πεπεισμένος πως δεν είναι η Νάντια Πετρίδου, όπως δηλώνει… Δεν αργεί να ανακαλύψει ένα δημοσίευμα που του δίνει κάποιες ακόμη αποκαλυπτικές πληροφορίες… Η Κλειώ αρχίζει να αμφιβάλλει για το πόσο αθώος είναι ο πατέρας της.

Και αν θέλετε να μάθετε περισσότερα 'καυτά' νέα από την σειρά σας έχουμε όλες τις εξελίξεις της εβδομάδας!

Σαν "βόμβα" θα πέσουν οι εξελίξεις και την Τρίτη - Τι θα δούμε στη "Γυναίκα χωρίς όνομα"

Επεισόδιο 102, β κύκλος.

Ο αστυνόμος πιέζει ακόμα πιο πολύ την Μάρθα και της ζητάει τον φάκελο με το ιατρικό ιστορικό της «αληθινής» Νάντιας Πετρίδου. Ο Αργύρης νιώθει πως όλη η ιστορία με τον χαμένο του γιο είναι κάποια κομπίνα, ενώ η Κάτια τον ενθαρρύνει να γνωρίσει τον νεαρό. Η Μαρίνα και ο Φώτης ψάχνουν παντού να βρουν τη Διονυσία που έχει εξαφανιστεί. Όταν εμφανίζεται ξαφνικά μπροστά τους, τους ανακοινώνει πως αποφάσισε να μη καταθέσει εναντίον του Νίκου. Η Κάτια συναντάει τον Γιάννη κρυφά από τον Αργύρη, πείθεται πως είναι ο γιος του και του υπόσχεται να τους φέρει κοντά, χωρίς να γνωρίζει το κόλπο που στήνεται εναντίον του Αργύρη. Ο Νίκος απειλεί την Μάρθα πως αν δεν σκοτώσει την Διονυσία, θα αποκαλύψει στην Μαρίνα τη συνεργασία τους.