Γυναίκα χωρίς όνομα: «Βόμβα» οι σημερινές εξελίξεις! (18/2) Ο Νίκος απειλεί την Μάρθα για να σκοτώσει την Διονυσία

Η εξελίξη πριν παιχτεί στην τηλεόραση!

Γυναίκα χωρίς όνομα: «Βόμβα» οι σημερινές εξελίξεις! (18/2) Ο Νίκος απειλεί την Μάρθα για να σκοτώσει την Διονυσία

"Βόμβα" θα είναι οι εξελίξεις και στο σημερινό επεισόδιο (18/2) της σειράς "Γυναίκα χωρίς όνομα". Ο αστυνόμος πιέζει ακόμα πιο πολύ την Μάρθα και της ζητάει τον φάκελο με το ιατρικό ιστορικό της «αληθινής» Νάντιας Πετρίδου.

Τι θα δούμε αυτή την εβδομάδα στον ΑΝΤ1;

Επεισόδιο 102, β κύκλος

Ο αστυνόμος πιέζει ακόμα πιο πολύ την Μάρθα και της ζητάει τον φάκελο με το ιατρικό ιστορικό της «αληθινής» Νάντιας Πετρίδου. Ο Αργύρης νιώθει πως όλη η ιστορία με τον χαμένο του γιο είναι κάποια κομπίνα, ενώ η Κάτια τον ενθαρρύνει να γνωρίσει τον νεαρό. Η Μαρίνα και ο Φώτης ψάχνουν παντού να βρουν τη Διονυσία που έχει εξαφανιστεί. Όταν εμφανίζεται ξαφνικά μπροστά τους, τους ανακοινώνει πως αποφάσισε να μη καταθέσει εναντίον του Νίκου. Η Κάτια συναντάει τον Γιάννη κρυφά από τον Αργύρη, πείθεται πως είναι ο γιος του και του υπόσχεται να τους φέρει κοντά, χωρίς να γνωρίζει το κόλπο που στήνεται εναντίον του Αργύρη. Ο Νίκος απειλεί την Μάρθα πως αν δεν σκοτώσει την Διονυσία, θα αποκαλύψει στην Μαρίνα τη συνεργασία τους.

Και αν θέλετε να μάθετε περισσότερα 'καυτά' νέα από την σειρά σας έχουμε όλες τις εξελίξεις της εβδομάδας!

Σαν "βόμβα" θα πέσουν οι εξελίξεις και την Τετάρτη - Τι θα δούμε στη "Γυναίκα χωρίς όνομα"

Επεισόδιο 103, β κύκλος.

Ο Αστυνόμος επιμένει να ψάχνει για την αληθινή ταυτότητα της Μαρίνας και τη σχέση της με την Κάτια. Η Ρένα είναι σίγουρη πια πως η Μάρθα κινείται κρυφά απ’ όλους και ανησυχεί για το τι μπορεί να σημαίνει αυτό για όλους. Η Έλλη είναι ξανά ευτυχισμένη μετά από καιρό, αφού φαίνεται να τα ξαναβρίσκει με τον Άρη, παρά τις έντονες αντιρρήσεις του Δημήτρη. Η Κάτια πείθει τον Αργύρη να δεχτεί να συναντήσει τον Γιάννη. Ο Αργύρης θέλει να της αποδείξει πως κάνει λάθος με την περίπτωση του νεαρού, αλλά θα βρεθεί ο ίδιος μπροστά σε μια αναπάντεχη αλήθεια.