Έρωτα Μετά: "Φωτιά" οι εξελίξεις (18/2) Ο Γιώργος βγάζει ένταλμα σύλληψης για τη Φανή

Η εξελίξη πριν παιχτεί στην τηλεόραση!

Έρωτα Μετά:

Καταιγιστικές και σήμερα Τρίτη 18 Φεβρουαρίου οι εξελίξεις στη σειρά "Έρωτας μετά'.Η Νόρα βρίσκει κάτω από την πόρτα έναν φάκελο με το όνομά της που μέσα έχει την αναγγελία κηδείας του Παράσχου. Τι θα δούμε σήμερα στη σειρά.

Αναλυτικά όσα θα δούμε σήμερα στον ALPHA

Επεισόδιο: 67

Η Νόρα βρίσκει κάτω από την πόρτα έναν φάκελο με το όνομά της που μέσα έχει την αναγγελία κηδείας του Παράσχου. Ο Γιώργος βγάζει ένταλμα σύλληψης για τη Φανή, ενώ η σχέση του Αποστόλη και της Λαμπρινής περνάει σε άλλο επίπεδο. Την ίδια στιγμή ο Ηλίας μαθαίνει κάτι από την μητέρα του, την Ελένη, που μπορεί να φέρει τα πάνω κάτω στην οικογένεια Δούκα. Τέλος, ο άγνωστος στέλνει στον λογαριασμό της Νόρας μία διεύθυνση οδηγώντας έτσι την αστυνομία να αρχίσει να παίζει το παιχνίδι του.

Και αν θέλετε να είστε ένα βήμα μπροστά σας έχουμε τις εξελίξεις όλης της εβδομάδας στο "Έρωτας μετά"!

Έρωτας μετά: Εξελίξεις "φωτιά" και στο επεισόδιο της Τετάρτης - Η Άντι πείθει τον Γεράσιμο και τη Λίζα να πάνε το δεύτερο κινητό του Κωνσταντίνου στην αστυνομία

Επεισόδιο: 68

Ο Γιώργος επιστρέφει στο αστυνομικό τμήμα, μαθαίνει για το τηλεφώνημα του αγνώστου στη Νόρα και ζητάει από τον Τόνι να το ερευνήσει. Η Άντι πείθει τον Γεράσιμο και τη Λίζα να πάνε το δεύτερο κινητό του Κωνσταντίνου στην αστυνομία ενώ την ίδια στιγμή η Αλίκη ξεκαθαρίζει στον Σταύρο ότι δεν αντέχει άλλο να δουλεύει γι’ αυτόν. Ο Κωνσταντίνος ξεσπάει μετά την αποκάλυψη του Ηλία και μετά από έναν έντονο διάλογο με την Ηλέκτρα καταλήγουν να φιληθούνε. Τέλος, ο αστυνόμος εσωτερικών υποθέσεων λέει στον Γιώργο ότι στο μαχαίρι που χρησιμοποιήθηκε στην επίθεση του βρέθηκαν τα αποτυπώματα του Χαρίτου, του άνδρα που βρήκαν νεκρό στην αποθήκη.