Πρόγραμμα τηλεόρασης Τετάρτη 19/2: Όλες οι ταινίες, οι σειρές και οι εκπομπές που θα δούμε σήμερα!

Μην τα χάσεις!

Πρόγραμμα τηλεόρασης Τετάρτη 19/2: Όλες οι ταινίες, οι σειρές και οι εκπομπές που θα δούμε σήμερα!

Αναλυτικά, το πρόγραμμα τηλεόρασης, για σήμερα, Τετάρτη 19/2! Οι αγαπημένες σας σειρές, εκπομπές, ταινίες και προγράμματα με τις εξελίξεις τους από όλα τα κανάλια. Ώρες αλλά και λεπτομέρειες αναλυτικά στο πρόγραμμα παρακάτω.

Τι θα δούμε...

Πρόγραμμα τηλεόρασης

σειρές σήμερα

ταινίες σήμερα

εξελίξεις σήμερα

Mega σήμερα

Περιμένουν δίδυμα Οδυσσέας και Έρση - Η Ηλιάνα δέχεται πρόταση γάμου στις 8 Λέξεις που παίζονται στη τηλεόραση

Αποκλειστικό ρεπορτάζ έχουμε για την δραματική σειρά του ΣΚΑΙ. Περιμένουν δίδυμα ο Οδυσσέας και η Έρση στις 8 Λέξεις. Το το έμαθαν μετά την αποφυλάκιση της και την περιπέτεια με την αιμορραγία. Από την άλλη η Ηλιάνα δέχεται πρόταση γάμου από τον Αλέκο.

Ευτυχώς, όλα πάνε καλά με την Έρση και η στιγμή που θα είναι και πάλι ελεύθερη πλησιάζει. Τα νέα είναι ακόμα καλύτερα για το ζευγάρι, καθώς η περιπέτεια με την αιμορραγία της κοπέλας δεν επηρέασε την πορεία της κύησής της

Η υπόθεση της Ερσης προχωράει και όλα δείχνουν ότι πολύ σύντομα θα είναι εκτός φυλακής!

Στο μεταξύ, ο Οδυσσέας βρίσκεται ακόμα στην Κέρκυρα και είναι υπ’ ατμόν με την προοπτική της αποφυλάκισης της Ερσης, ενώ ο Εκτορας ολοκληρώνει και τις τελευταίες διαδικασίες και πια είναι έτοιμοι να επιστρέψουν στην Αθήνα. Λίγο μετά φτάνει η στιγμή που ο Οδυσσέας με τον Εκτορα γυρνάνε Αθήνα και η αντίστροφη μέτρηση ξεκινάει. Ο Οδυσσέας πληρώνει την εγγύηση και το ζευγάρι ξανασμίγει, ελεύθερο μετά από πάρα πολύ καιρό. Το ότι η Ερση είναι ελεύθερη θα τους γεμίσει όλους χαρά και πιο πολύ τον Οδυσσέα, ο οποίος δεν μπορεί να κρύψει τον ενθουσιασμό του: «Σου το είχα υποσχεθεί ότι δεν θα σε άφηνα να μείνεις εκεί μέσα», της λέει και η Ερση του εξομολογείται: «Οδυσσέα μου, φοβήθηκα πολύ. Ετρεμα μη χάσω το μωρό ή στην καλύτερη μην αναγκαστώ να γεννήσω το παιδί μας μέσα στη φυλακή». Το ζευγάρι είναι πιο ευτυχισμένο από ποτέ και περνάει τις πρώτες του ώρες μαζί, χωρίς να μπορεί ο ένας να αποχωριστεί τον άλλον ούτε για ένα λεπτό. Ολοι στην οικογένεια τους παίρνουν χαρούμενοι για να τους ευχηθούν τα καλύτερα, ενώ ο Μάρκος στήνει στο σπίτι του μεγάλη γιορτή και καλεί τους πάντες για να χαρούν μαζί το ευχάριστο γεγονός. Μετά από τη γιορτή το ζευγάρι αρχίζει και πάλι να κάνει όνειρα και να επικεντρώνεται στο θέμα της εγκυμοσύνης: «Μετά από όλα αυτά, καλό είναι να πάμε στον γιατρό, αγάπη μου. Να δούμε πώς πας και να κάνεις τις εξετάσεις σου. Αρκετά ταλαιπωρήθηκες», της λέει ο Οδυσσέας και η Ερση δέχεται με χαρά. Την επόμενη μέρα ο Οδυσσέας με την Ερση πάνε στον γιατρό για υπέρηχο και ζητάνε να μάθουν το φύλο του μωρού. Η έκπληξή τους όμως είναι μεγάλη καθώς ο γιατρός τους ανακοινώνει και κάτι ακόμα που δεν ήξεραν ούτε και φανταζόντουσαν! Περιμένουν δίδυμα και μάλιστα κοριτσάκια!

Ο ΑΛΕΚΟΣ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΑΜΟΥ ΣΤΗΝ ΗΛΙΑΝΑ

Ο Αλέκος και η Ηλιάνα κάνουν έρωτα για πρώτη φορά, αλλά οι προθέσεις της Ηλιάνας είναι πολύ διαφορετικές από αυτές του Αλέκου. Η κοπέλα μετά από αυτό αρχίζει να βλέπει διαφορετικά τη ζωή της. Κάνει όνειρα και αποφασίζει ακόμα να αλλάξει και την εμφάνισή της ανοίγοντας τα σκούρα ρούχα και πάει στη Σμαράγδα για ψώνια. Ωστόσο, δεν ξεχνάει τον στόχο της που είναι να επικοινωνήσει με το χαμένο παιδί της και μετά από έρευνα, βρίσκει τη Μυρτώ Γιαβάση σε ένα ίδρυμα και το λέει στη Βίκυ, η οποία πλέον αποκαλύπτει ένα άλλο πρόσωπο και τον ύποπτο ρόλο που παίζει στην πραγματικότητα. Η Ηλιάνα τελικά επισκέπτεται τη Μυρτώ Γιαβάση, αλλά δεν καταφέρνει να τη δει. Παράλληλα εξομολογείται στον Αλέκο μια από τις πιο μεγάλες της επιθυμίες: «Θέλω να κάνουμε ένα παιδί», του λέει και ο Αλέκος ενοχλείται από τη συμπεριφορά της καθώς πιστεύει ότι απλά τον χρησιμοποιεί για να της κάνει ένα παιδί και δεν αισθάνεται τίποτα παραπάνω. Ετσι, αποφασίζει να κόψει για λίγο τις επαφές μαζί της, ενώ παράλληλα αναθέτει σε κάποιον να παρακολουθεί τον Δημήτρη. Παράλληλα η Ηλιάνα μαθαίνει την αποφυλάκισης της Ερσης και η οργή της είναι τεράστια, ενώ στο σπίτι των Αρώνηδων έρχεται μια νέα μαγείρισσα.

Δείτε και αυτό το αποκλειστικό ρεπορτάζ: Η Λουκία κάνει απόπειρα αυτοκτονίας - Η Ρωξάνη εγκαταλείπει τον Μιχαήλ

Η εμφάνισή της όμως κρύβει μια μεγάλη έκπληξη. Λίγο μετά ο Αλέκος συναντιέται με την Ηλιάνα και της ξεκαθαρίζει: «Αν θέλεις να κάνεις παιδί μαζί μου, πρέπει πρώτα να παντρευτούμε. Αλλιώς ξέχνα το». Εκείνη συμφωνεί: «Δεν έχω κανένα πρόβλημα. Αν θέλεις να παντρευτούμε μπορούμε να το κάνουμε και σύντομα», υποστηρίζει και αμέσως μετά το ανακοινώνει στον πατέρα της: «Αποφάσισα να προχωρήσω τη ζωή μου. Θα παντρευτώ με τον Αλέκο. Περνάμε καλά μαζί, με αγαπάει, με προσέχει, με κάνει και γελάω», του λέει αλλά ο Ακης δεν είναι έτοιμος να δώσει τη συγκατάθεσή του σε κάτι τέτοιο και προειδοποιεί τον Αλέκο: «Αν πληγώσεις την Ηλιάνα, δεν θα τη βγάλεις καθαρή».