Αν ήμουν πλούσιος: Φωτιά οι εξελίξεις (19/2) - Κάτι πολύ ύποπτο τραβά την προσοχή!

Οι εξελίξεις πριν παιχτούν στην τηλεόραση!

Αν ήμουν πλούσιος: Φωτιά οι εξελίξεις (19/2) - Κάτι πολύ ύποπτο τραβά την προσοχή!

Εξελίξεις φωτιά και στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Αν ήμουν πλούσιος. Τι θα δούμε στον Ant1; H Σμαράγδα με τον Μάνο παρακολουθούν τη Μελίνα και κάτι πολύ ύποπτο τους τραβάει την προσοχή. Παράλληλα μπαίνουν οι υπογραφές στο διαζύγιο των Μπούμπληδων.

Αναλυτικά όσα θα δούμε στον Ant1

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ 108

Ο Αλέξης προσπαθεί να παραπλανήσει τον τετραπέρατο Φοίβο και να τον πείσει ότι δεν γνωρίζει τον Ντίνο, ενώ η Δάφνη περιμένει αγχωμένη να γυρίσει πίσω το παιδί της. Ο Σωτήρης κοντράρεται με τον Μουρούνα, αλλά συμφωνεί να γίνει η Μελίνα η νέα Διευθύνουσα Σύμβουλος της εταιρείας. Ο Βρανάς υποπτεύεται τη Μελίνα σχετικά με τον Μουρούνα και τι σχέση μπορεί να έχουν αυτοί οι δύο. Την ίδια ώρα, η Χριστίνα έχει κάτι περίεργες ζαλάδες και για κακή της τύχη, την βλέπει ο Σωτήρης να είναι μαζί με τον Βρανά, ενώ η Ξένια κλαίει και οδύρεται που χώρισε με τον Θεοχάρη. Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, η Σμαράγδα με τον Μάνο παρακολουθούν τη Μελίνα και κάτι πολύ ύποπτο τους τραβάει την προσοχή. Παράλληλα μπαίνουν οι υπογραφές στο διαζύγιο των Μπούμπληδων. Ο Σωτήρης και η Χριστίνα είναι πλέον ελεύθεροι!

Να πούμε δε ότι ένα πρόσωπο βόμβα μπαίνει στη σειρά. Ο χαρακτήρας θα φέρει τα πάνω κάτω!

Εξελίξεις φωτιά και στο επεισόδιο της Πέμπτης (20/2) - Τι θα δούμε στο Αν ήμουν πλούσιος

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ 109

Ο Μάνος κάνει έφοδο στη σουίτα της Μελίνας ψάχνοντας για τον Μουρούνα, αλλά εκείνος τελικά καταφέρνει να μη γίνει αντιληπτός. Η Μόνικα και ο Βρανάς, μετά τις πληροφορίες του Ζαφείρη, αντιλαμβάνονται τη συνεργασία Μελίνας και Μουρούνα και αποφασίζουν να δράσουν από κοινού, ενώ η υπογραφή του διαζυγίου Σωτήρη και Χριστίνας, που είναι πλέον γεγονός, φέρνει αναστάτωση και απογοήτευση στη Μυρτώ και στον Θεοχάρη. Την ίδια ώρα, ο Πέτρος συνδέει το σημείωμα που είχε δοθεί στη Δάφνη, και που υποσχόταν αποκαλύψεις για τον Αλέξη, με την απαγωγή του Φοίβου και προτείνει στη Μυρτώ να το ερευνήσουν. Ο Αλέξης, ψάχνοντας τα χαρτιά του πατέρα της Δάφνης, έχει κάποιες υποψίες για την εξαφάνισή του και στήνει ένα σχέδιο με σκοπό να μάθει την αλήθεια το βράδυ που η Δάφνη εγκαινιάζει το νέο της χώρο...