Μην αρχίζεις την Μουρμούρα: Τι θα δούμε σήμερα (19/2) - Οι ατυχίες συνεχίζονται για τον Μηνά και τη Βούλα…

Οι εξελίξεις πριν παιχτούν στην τηλεόραση!

Μην αρχίζεις την Μουρμούρα: Τι θα δούμε σήμερα (19/2) - Οι ατυχίες συνεχίζονται για τον Μηνά και τη Βούλα…

Μάθετε όλα όσα θα δούμε στο αυτή την Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου στη σειρά "Μην αρχίζεις τη μουρμούρα". Οι ατυχίες συνεχίζονται στο σπίτι του Μηνά και της Βούλας… Ο Μηνάς δεν μπορούσε να φανταστεί πως κάτι τόσο ασήμαντο φαινομενικά, αλλά τόσο σημαντικό λειτουργικά, όπως το άδειασμα του βόθρου της αγροικίας τους, θα μπορούσε να τους κάνει… ευτυχισμένους!

Αναλυτικά όσα θα δούμε σήμερα στον Alpha

Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου, στις 21:00

Επεισόδιο: 35

Περιχαρής η Βέλη κάνει δώρο στον Άγγελο ένα μπουφάν. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι εκείνος… δεν ξέρει πώς να το ξεφορτωθεί. Οι ατυχίες συνεχίζονται στο σπίτι του Μηνά και της Βούλας… Ο Μηνάς δεν μπορούσε να φανταστεί πως κάτι τόσο ασήμαντο φαινομενικά, αλλά τόσο σημαντικό λειτουργικά, όπως το άδειασμα του βόθρου της αγροικίας τους, θα μπορούσε να τους κάνει… ευτυχισμένους! Η Ξένια βοηθάει την Τούλα να ρίξει έναν άντρα που ερωτεύτηκε. Μόνο που αυτό θα της ξυπνήσει άλλα πράγματα και αυτός που θα την πληρώσει είναι ο Μπάμπης… Μια κακοκαιρία, με πολύ χαμηλές θερμοκρασίες, έρχεται στον Πύργο και το καλοριφέρ στο σπίτι του Ηλία και της Καίτης σταματάει να δουλεύει. Η Καίτη νομίζει πως είναι βλάβη, όμως ο Ηλίας έχει βάλει το χεράκι του.

Και αφού μιλάμε για την αγαπημένη σειρά Μην Αρχίζεις την μουρμούρα δει΄τε και τα όσα αποκάλυψε σε συνέντευξή της η 'Βούλα"!

Όσα θα δούμε στο Μην Αρχίζεις την Μουρμούρα και στο επεισόδιο της Πέμπτης (20/2)

Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου, στις 21:00

Επεισόδιο: 36

Ο Μηνάς, πολύ ιπποτικά, προσπαθεί να πείσει την Βούλα να περάσουν μια μέρα οι δυο τους… Εκείνη όμως καταλαβαίνει ότι κρύβεται… δράκος στο παραμύθι. Τα σχέδια της Βέλης για την Τσικνοπέμπτη ανατρέπονται, όταν ο Άγγελος ξαφνικά επιστρατεύεται… για να παίξει μπουζούκι. Η Ξένια την Τσικνοπέμπτη θα βγει για φαγητό με τον νέο σχολικό σύμβουλο, όταν όμως ο Μπάμπης αποφασίζει να πάει μαζί της… Η Τσικνοπέμπτη πλησιάζει και ο Ηλίας ονειρεύεται άφθονο φαγητό στο πανηγύρι, όμως μια ίωση του χαλάει τα σχέδια.