Κυριακή, 29 Μαρτίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Γυναίκα χωρίς όνομα: "Φωτιά" οι εξελίξεις (20/2) - Μια συνάντηση ανατρέπει τα σχέδια όλων!

Οι εξελίξεις πριν παιχτούν στην τηλεόραση!

Γυναίκα χωρίς όνομα:
TV24 20.02.2020 07:38
Αρθρογράφος: Youweekly Team
YOUWEEKLY TEAM

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

"Φωτιά" θα είναι οι εξελίξεις και στο σημερινό επεισόδιο της σειράς "Γυναίκα χωρίς όνομα'΄. Η Μάρθα συναντιέται με έναν εκτελεστή και τα σχέδια όλων ανατρέπονται.

Αναλυτικά όσα θα δούμε σήμερα στον ΑΝΤ1

Επεισόδιο 104, β κύκλος.

Ο αστυνόμος, μετά την έρευνα στο σπίτι του Μακρή, βρίσκει κάτι που τον κάνει να υποψιάζεται ακόμη πιο πολύ τη Μαρίνα. Ο Αργύρης συναντάει άλλη μια φορά το Γιάννη και μαθαίνει κάτι που τον αιφνιδιάζει. Ο Φώτης, προκειμένου να σώσει τη Διονυσία από το Νίκο, κάνει μια αποφασιστική κίνηση, ενώ η Κλειώ, μετά την επίσκεψη στη Διονυσία, αρχίζει πάλι να αμφιβάλλει για την ενοχή του πατέρα της. Εν τω μεταξύ, ο Νίκος εκβιάζει τη Μάρθα και της ζητάει να βγάλει από τη μέση τη Διονυσία. Η Μάρθα συναντιέται με έναν εκτελεστή και τα σχέδια όλων ανατρέπονται.

Και αφού μιλάμε για το "Γυναίκα χωρίς όνομα" δες και ποιος ηθοποιός της σειράς έγινε πατέρας! Θα λιώσεις!

Εξελίξεις "φωτιά" και στο αυριανό επεισόδιο (21/2) - Τι θα δούμε στο Γυναίκα χωρίς όνομα;

Επεισόδιο 105, β κύκλος.

Η επιμονή του αστυνόμου να σκαλίζει το παρελθόν φέρνει αναστάτωση στην οικογένεια Μακρή, αλλά και στη Μαρίνα, που νιώθει ορατή πια την απειλή να αποκαλυφθεί η ταυτότητά της και η πραγματική σχέση της με την Κάτια. Το μεγαλύτερο πρόβλημα πάντως, θα φέρει η επανεμφάνιση της πρώην συζύγου του Αργύρη, της Εύας (Ναταλία Δραγούμη), που δείχνει να αγνοεί τις πρωτοβουλίες του γιου της να βρει τον βιολογικό του πατέρα. Κι ενώ οι αποκαλύψεις της Κάτιας για το τι πέρασε κατά την διάρκεια της απαγωγής της από το Νίκο κάνουν την Διονυσία να «σπάσει» και να αποκαλύψει όσα τράβηξε τον καιρό που είχαν σχέση, ο Νίκος παρουσιάζεται στην αστυνομία για να καταγγείλει την εξαφάνισή της. Αγνοεί, φυσικά, ότι η Μάρθα έχει προσλάβει εκτελεστή, προκειμένου να τον βγάλει από τη μέση…

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Γυναίκα χωρίς όνομα: «Θέλω πίσω το παιδί μου» - Διεκδικούν το παιδί της Έλλης

Γυναίκα χωρίς όνομα: «Βόμβα» οι εξελίξεις της εβδομάδας (17-21/2)

Share