Elif: Εξελίξεις "βόμβα" σήμερα (20/2) - Η Αϊλά θέλει τον Μουράτ στο έλεος του πατέρα της!

Οι εξελίξεις πριν παιχτούν στην τηλεόραση!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Elif: Εξελίξεις

Σαν "βόμβα" θα πέσουν οι εξελίξεις και στο σημερινό επεισόδιο της καθημερινής σειράς Elif. Η Αϊλά προσλαμβάνει δύο άντρες να χτυπήσουν και να πάρουν τα χρήματα από τον Μουράτ γιατί θέλει ο Μουράτ να είναι στο έλεος του πατέρα της ώστε να λειτουργήσει το σχέδιο, που έχει καταστρώσει.

Αναλυτικά όσα θα δούμε στο Star

Επεισόδιο 526

Η Αλιγιέ πιστεύει πως η Ζεϊνέπ και ο Σελίμ συμφιλιώθηκαν αλλά στην πραγματικότητα η Ζεϊνέπ μένει στο κτήμα μόνο μέχρι να νιώσει καλύτερα η Αλιγιέ. Η Αρζού βρίσκει μια φωτογραφία της με τον Ουμίτ και θυμάται τις ωραίες στιγμές, που πέρασαν μαζί. Θυμώνει όμως με τον εαυτό της γιατί πιστεύει πως το να νοσταλγείς κάποιον είναι αδυναμία. Η Μελέκ και ο Σελίμ μιλάνε για το χρέος. Η Αλιγιέ τους ακούει. Ο Χακί πηγαίνει στο σχολείο και η Ελίφ μιλάει μαζί του και καταλαβαίνει πως ο πατέρας του τον βάζει να ζητιανεύει. Ζητάει τη βοήθεια του Γιουσούφ για τον φίλο της. Η Μελέκ και ο Γιουσούφ αποφασίζουν να δράσουν και η αστυνομία συλλαμβάνει τον πατέρα του Χακί. Ο Μουράτ αποφασίζει να επιστρέψει τα χρήματα που πήρε από τον τοκογλύφο. Συναντάει τυχαία την Αϊλά και της ανακοινώνει την απόφασή του. Η Αϊλά προσλαμβάνει δύο άντρες να χτυπήσουν και να πάρουν τα χρήματα από τον Μουράτ γιατί θέλει ο Μουράτ να είναι στο έλεος του πατέρα της ώστε να λειτουργήσει το σχέδιο, που έχει καταστρώσει. Ο Βεϊσέλ εντοπίζει τον Ουμίτ αλλά καθώς μιλάνε, πιάνονται από δύο άντρες. Ο Βεϊσέλ στην αρχή πιστεύει πως πρόκειται για τους πιστωτές του αλλά αποδεικνύεται πως ο Ερκούτ κρύβεται πίσω από αυτή την εξέλιξη. Ο Ουμίτ και ο Βεϊσέλ είναι δεμένοι σε καρέκλες και ο Ερκούτ εμφανίζεται μπροστά τους. Τους λέει πως οι άντρες του θα τους σκοτώσουν και φεύγει…

Δείτε και το αποκλειστικό "φωτιά" για την Elif. Άγριο ξύλο στη σειρά!

Θρίλερ στη σειρά Elif - "Βόμβα" οι εξελίξεις που έρχονται στα επόμενα επεισόδια

Θρίλερ θα επικρατήσει στα επόμενα επεισόδια της καθημερινή τούρκικη σειράς Elif. Ο Ερκούν βλέπουμε να εκβιάζει τον Βεισέλ και να του λέει «Σκότωσε τον Ουμίτ». Έχουμε όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ μέσα από το TV24.

Τι πρόκειται να δούμε στην δραματική σειρά που προβάλλεται με επιτυχία στο STAR;

Η Μελέκ με τον Γιουσούφ καταφέρνουν να σώσουν τον μικρό Χακί από τα χέρια του αδίστακτου πατέρα του, ενώ η Αϊλά δείχνει πια ξεκάθαρα ποιες είναι οι πραγματικές της προθέσεις απέναντι στον Μουράτ. Δεν θέλει να τον παντρευτεί επειδή τον αγαπάει αλλά για να του «φορτώσει» το μωρό που περιμένει από άλλον άντρα! Ο Ερκούτ καταφέρνει να εντοπίσει τον Ουμίτ και εκβιάζει τον Βεϊσέλ να τον σκοτώσει!

Ο Χακί ζητιανεύει στους δρόμους και ο πατέρας του τον παρακολουθεί από απόσταση. Ο Βεϊσέλ επιστρέφει σπίτι, αλλά δεν λέει την αλήθεια στην Τουλάι, πως τον χτύπησαν στον δρόμο οι πιστωτές τους. Ο Βεϊσέλ λέει στον Μουράτ πως πρέπει γρήγορα να βρουν χρήματα. Ο Ερκούτ ζητάει από τους άντρες του να βρουν τον Ουμίτ. Η Αρζού διώχνει την Γκοντζά, αλλά ένα τυχαίο γεγονός την κάνει να αλλάξει γνώμη, γιατί χωρίς την επίβλεψή της μπορεί η Γκοντζά να συναντήσει κάποιον και να της μιλήσει για την περιουσία της. Ετσι ζητάει από την Ασουμάν να τη φροντίζει: «Σε καθιστώ υπεύθυνη για εκείνη! Μην τη χάσεις λεπτό από τα μάτια σου». Στο μεταξύ, ο Μουράτ ευχαριστεί την Αϊλά και της λέει πως της χρωστάει τα χρήματα, επειδή εκείνη πλήρωσε το χρέος τους. Καθώς μιλάνε, η Αϊλά νιώθει ζαλάδα. Στη συνέχεια πάει στην Τουλάι και ζαλίζεται ξανά.

Κλείνεται στο μπάνιο και μιλάει στον καθρέφτη: «Τι θα κάνω;' Σε λίγο καιρό δεν θα μπορώ να το κρύψω! Πρέπει να βιαστώ», λέει χαϊδεύοντας την κοιλιά της καθώς είναι έγκυος. Ο Μουράτ δανείζεται χρήματα από έναν τοκογλύφο, ο οποίος δεν είναι άλλος από τον πατέρα της Αϊλά. Τώρα η Αϊλά έχει ένα καλό χαρτί στα χέρια της για να πιέσει τον Μουράτ να την παντρευτεί. Στο βιβλιοπωλείο, ο μαχαιρωμένος Γιουσούφ ανησυχεί για τον μικρό. Προσπαθεί να σηκωθεί για να πάει να τον βοηθήσει, αλλά χάνει τις αισθήσεις του. Η Ελίφ του πηγαίνει λίγο φαγητό και τον βρίσκει λιπόθυμο. Αμέσως ενημερώνει τη μητέρα της και εκείνη μαζί με τις εργάτριες πηγαίνουν εκεί. Ο Τζεβαχίρ τις ακολουθεί. Η Πελίν είναι μαζί με τον Σελίμ στο αυτοκίνητό του, όταν εκείνος δέχεται ένα τηλεφώνημα από τους πιστωτές του. Ο Μουράτ γυρίζει σπίτι με τα χρήματα και προσπαθεί να βρει τον πατέρα του, αλλά εκείνος δεν απαντάει στις κλήσεις του.

Κίνδυνος να χαθεί το κτήμα

Ο Σελίμ πηγαίνει στο σπίτι του Βεϊσέλ σε μια προσπάθεια να κερδίσει ξανά την καρδιά της Ζεϊνέπ, αλλά δεν είναι εύκολο. Της προσφέρει λουλούδια και της ζητάει μια δεύτερη ευκαιρία. Ομως εκείνη είναι ανένδοτη: «Τόσο εύκολο νομίζεις ότι είναι; Οταν εγώ σου ζητούσα μια ευκαιρία να με ακούσεις, τι έκανες; Μου γύρισες την πλάτη και δεν με άκουγες». Ο Βεϊσέλ επιστρέφει σπίτι και ο Μουράτ του δείχνει τα χρήματα που πήρε από τον τοκογλύφο. Εκείνος του λέει να τα επιστρέψει αμέσως. Η Αϊλά έχει πάθει εμμονή με τον Μουράτ και καταστρώνει τα σχέδιά της. Πρέπει όλα να γίνουν πριν ο πατέρας ανακαλύψει την αλήθεια που εκείνη κρύβει. Η Μελέκ προσπαθεί να αλλάξει γνώμη στη Ζεϊνέπ, αλλά εκείνη είναι απογοητευμένη και θυμωμένη με τον Σελίμ: «Σε παρακαλώ πολύ, δεν θέλω να μιλήσω άλλο γι' αυτό το θέμα». Ο Σελίμ προσπαθεί να βρει μετρητά και να πληρώσει κάποιες από τις οφειλές του, γιατί μπορεί να χάσουν ακόμα και το σπίτι τους: «Δεν πρόκειται να πω σε κανέναν τίποτα! Θα παλέψω να κρατήσω το σπίτι αυτό», μονολογεί, αγνοώντας ότι η Μελέκ τον ακούει. Η Ελίφ και ο Ταϊλάν πηγαίνουν στο σπίτι του Χακί, αλλά δεν τον βρίσκουν εκεί. Η Πελίν επισκέπτεται τον Σελίμ και του προσφέρει χρήματα για να λύσει κάποια από τα πολλά προβλήματά του, αλλά εκείνος της λέει πως δεν μπορεί να τα δεχτεί. Στο μεταξύ, και ο Βεϊσέλ ζητάει χρήματα από τον Σελίμ, αλλά εκείνος δεν μπορεί να τον βοηθήσει: «Ξέρεις πώς είναι η οικονομική μας κατάσταση! Δεν έχω δυστυχώς να σου δώσω». Ο Σελίμ ψάχνει απεγνωσμένα χρήματα για να σώσει το σπίτι της οικογένειας και τα χρονικά περιθώρια στενεύουν. Η Μελέκ και ο Σελίμ μιλάνε για το χρέος και η Αλιγέ τους ακούει, αλλά εκείνοι της δικαιολογούνται πως συζητούν για τη Ζεϊνέπ.

Η Αλιγέ λιποθυμάει

Η Αλιγέ πηγαίνει να μιλήσει στη Ζεϊνέπ και εκείνη της λέει πως η σχέση της με τον Σελίμ έχει τελειώσει. Εκείνη καταλαβαίνει πως δεν μπορεί να αλλάξει γνώμη και κάνει να φύγει, όταν χάνει τις αισθήσεις της. Η Τουλάι και η Ζεϊνέπ τη μεταφέρουν στο νοσοκομείο και ο γιατρός τους λέει πως λιποθύμησε εξαιτίας υψηλής πίεσης. Η Ζεϊνέπ νιώθει υπεύθυνη για την κατάστασή της και όλοι μαζί επιστρέφουν στο κτήμα. Εξαιτίας της κατάστασης της Αλιγέ, η Ζεϊνέπ και ο Σελίμ βρίσκονται πια στο ίδιο σπίτι, αλλά εκείνη του ξεκαθαρίζει: «Μη χαίρεσαι ότι γύρισα κοντά σου! Το έκανα για τη μαμά Αλιγέ! Οταν θα γίνει καλύτερα, θα φύγω ξανά». Η Αλιγέ πιστεύει πως η Ζεϊνέπ και ο Σελίμ πράγματι συμφιλιώθηκαν.

Η Αρζού κλείνει στο κρύο υπόγειο την Γκόντζα, όπως σας αποκαλύψαμε μέσα από το αναλυτικό ρεπορτάζ μας.

Η Αρζού δεν μπορεί χωρίς τον Ουμίτ

Η Γκοντζά βρίσκει μια κορνίζα σπασμένη με τη φωτογραφία της Αρζού και του Ουμίτ και τη δίνει στην αδίστακτη γυναίκα. Η Αρζού θυμάται τις όμορφες στιγμές που πέρασε κοντά του. Θυμώνει όμως με τον εαυτό της, γιατί πιστεύει πως το να νοσταλγείς κάποιον είναι αδυναμία. Στο μεταξύ, ο Χακί πηγαίνει στο σχολείο και η Ελίφ καταλαβαίνει πως ο πατέρας του τον βάζει να ζητιανεύει και έτσι ζητάει τη βοήθεια του Γιουσούφ. Η Μελέκ και ο Γιουσούφ αποφασίζουν να δράσουν και η αστυνομία συλλαμβάνει τον πατέρα του Χακί. Ο Μουράτ αποφασίζει να επιστρέψει τα χρήματα που πήρε από τον τοκογλύφο και συναντιέται με την Αϊλά, όπου της ανακοινώνει τα σχέδιά του. Εκείνη όμως προσλαμβάνει δύο άντρες να τον δείρουν και να του πάρουν τα χρήματα, αφού θέλει ο Μουράτ να είναι στο έλεος του πατέρα της, ώστε να λειτουργήσει το σχέδιό της: να τον κάνει να την παντρευτεί προτού μάθει ο πατέρας της πως είναι έγκυος! Στο κτήμα ύστερα από καιρό είναι συγκεντρωμένη όλη η οικογένεια. Μετά το δείπνο η Πελίν επισκέπτεται την Αλιγέ και η Ζεϊνέπ δυσκολεύεται να κρύψει τη ζήλια της. Ακούει τον Σελίμ να συζητάει με την Πελίν και παρεξηγεί την κουβέντα τους. Πιστεύει πως διαφωνούν για την άφιξή της στο κτήμα. Στην πραγματικότητα συζητούν για το χρέος της οικογένειας.

Η Γκοντζά κάνει ερωτήσεις για τη φωτογραφία της Αρζού με τον άντρα και η Ασουμάν δεν της δίνει τις σωστές απαντήσεις. Η Αρζού όμως ακούει την κουβέντα τους και γίνεται έξαλλη: «Αν θέλεις να μάθεις, μπορείς να ρωτήσεις εμένα την ίδια! Εδώ μέσα είσαι μόνο υπηρέτρια και τίποτα άλλο, μην το ξεχνάς αυτό! Μην ακούσω ξανά ότι μιλάτε για εμένα και την προσωπική μου ζωή, θα απολυθείτε και οι δύο», τις προειδοποιεί.

Η Αρζού δεν είναι θυμωμένη μόνο με την Γκοντζά και την Ασούμαν αλλά και με τον εαυτό της, επειδή της λείπει ο Ουμίτ. Τον καλεί, αλλά εκείνος δεν είναι σε θέση να της απαντήσει. Ο Χακί μένει στο κτήμα, όμως ο Γιουσούφ και ο φίλος του δικηγόρος ξέρουν πως αυτό δεν θα κρατήσει για πάντα. Οι κοινωνικές υπηρεσίες θα αναλάβουν τον Χακί. Ο Βεϊσέλ εντοπίζει τον Ουμίτ, αλλά καθώς μιλάνε, πιάνονται από δύο άντρες.

Ο Βεϊσέλ στην αρχή πιστεύει πως πρόκειται για τους πιστωτές του, αλλά αποδεικνύεται πως ο Ερκούτ κρύβεται πίσω από αυτή την εξέλιξη. Οι δύο άντρες είναι δεμένοι σε καρέκλες και ο Ερκούτ εμφανίζεται μπροστά τους. Τους λέει πως οι άντρες του θα τους σκοτώσουν και φεύγει. Στο τέλος όμως αποδεικνύεται πως ο Ερκούτ ήθελε απλώς να τους εκφοβίσει. Ο Ερκούτ λέει στον Βεϊσέλ πως θα τον αφήσει να ζήσει υπό έναν όρο: να σκοτώσει τον Ουμίτ…