Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα: Τι μας περιμένει σήμερα (20/2) - Τα σχέδια της Βέλης ανατρέπονται!

Οι εξελίξεις πριν παιχτούν στην τηλεόραση!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα: Τι μας περιμένει σήμερα (20/2) - Τα σχέδια της Βέλης ανατρέπονται!

Διαβάστε όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο της σειράς 'Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα". Τα σχέδια της Βέλης για την Τσικνοπέμπτη ανατρέπονται, όταν ο Άγγελος ξαφνικά επιστρατεύεται… για να παίξει μπουζούκι.

Αναλυτικά όσα θα δούμε στον Alpha

Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου, στις 21:00

Ο Μηνάς, πολύ ιπποτικά, προσπαθεί να πείσει την Βούλα να περάσουν μια μέρα οι δυο τους… Εκείνη όμως καταλαβαίνει ότι κρύβεται… δράκος στο παραμύθι. Τα σχέδια της Βέλης για την Τσικνοπέμπτη ανατρέπονται, όταν ο Άγγελος ξαφνικά επιστρατεύεται… για να παίξει μπουζούκι. Η Ξένια την Τσικνοπέμπτη θα βγει για φαγητό με τον νέο σχολικό σύμβουλο, όταν όμως ο Μπάμπης αποφασίζει να πάει μαζί της… Η Τσικνοπέμπτη πλησιάζει και ο Ηλίας ονειρεύεται άφθονο φαγητό στο πανηγύρι, όμως μια ίωση του χαλάει τα σχέδια.

Δες και πως πήρε η "Βούλα" από το "Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα" τον ρόλο της! Τι αποκάλυψε η ηθοποιός;

Μια μεγάλη αλλαγή μας περιμένει στο Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα - Τι θα γίνει στη σειρά του Alpha;

Μια αλλαγή "βόμβα" φαίνεται να ετοιμάζει το κανάλι όσο αφορά την σειρά Μη αρχίζεις τη μουρμούρα που προβάλλεται κάθε Τετάρτη και Πέμπτη από την τηλεόραση του Alpha.

Ειδικότερα ο Alpha ετοιμάζει ανασχηματισμό στην βραδινή ζώνη καθώς τελειώνει το σε λίγο η κωμική σειρά "Κρατάς μυστικό" που σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Real News θα αφήσει κενό στην prime time της Παρασκευής. Έτσι σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες το κανάλι θα κάνει τράμπα σειρών!

Βάσει λοιπόν των παραπάνω το Μην Αρχίζεις την μουρμούρα θα αυξήσει τα επεισόδια από δύο που είναι τώρα σε τρία, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ωστόσο ότι δεν καλύψει το κενό της Παρασκευής.

Αυτό που εξετάζει το κανάλι είναι να καλύψει το συγκεκριμένο κενό ( σ.σ. η prime ζώνη της Παρασκευής) να καλυφθεί από την σειρά "Σπίτι είναι" και η Μουρμούρα να μεταδίδεται πλέον Δευτέρα - Τρίτη - Τετάρτη.