Το TiVi ΣΙΡΙΑΛ κυκλοφόρησε και είναι «βόμβα» τα αποκλειστικά για όλες τις σειρές

Όλες οι εξελίξεις πριν παιχτούν στην τηλεόραση!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Το TiVi ΣΙΡΙΑΛ κυκλοφόρησε και είναι «βόμβα» τα αποκλειστικά για όλες τις σειρές

Το TiVi ΣΙΡΙΑΛ κυκλοφόρησε σε όλα τα περίπτερα της Ελλάδος. Τα αποκλειστικά που έχει για όλες τις σειρές, όπως η «Γυναίκα χωρίς όνομα» και οι «Άγριες Μέλισσες» στον ΑΝΤ1, είναι «βόμβα». Μάλιστα, θα διαβάσετε και όλες τις εξελίξεις πριν παιχτούν στην τηλεόραση.

Στις Άγριες Μέλισσες η Δρόσω δεν είναι κόρη του Μιλτιάδη, ενώ αποκαλύπτεται το σατανικό σχέδιο Μυρσίνης και Ασημίνας για το μωρό της Δρόσως. Στην Γυναίκα χωρίς όνομα Ουρλιάζει η Κλειώ στον Νίκο, ενώ στην Elif έχουμε τον λαμπερό γάμο της Μέλεκ και του Γιουσιούφ.

Δείτε το βίντεο:

Αν θέλετε να δείτε όλες τις εξελίξεις της εβδομάδας αλλά και αποκλειστικά «βόμβα» των αγαπημένων σας σειρών από όλα τα κανάλια μπείτε στο tv24.

«Βόμβα» είναι και το αποκλειστικό ρεπορτάζ για τις Άγριες Μέλισσες - Η Δρόσω ορμάει να σκοτώσει το Νικηφόρο

Μακελειό θα συμβεί στην αγαπημένη σειρά του ΑΝΤ1, Άγριες Μελισσες, κι έχουμε όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ στο Youweekly.gr! Η Δρόσω ορμάει να σκορώσει το Νικηφόρο!

Ο Νικηφόρος μετανιωμένος φρικτά για την απιστία του απέναντι στην Ασημίνα και μάλιστα με την ίδια της την αδελφή, αποφασίζει να της αποκαλύψει την αλήθεια! Η Ασημίνα σοκάρεται, απειλεί να φύγει από το Διαφάνι, ενώ η Δρόσω ορμάει να σκοτώσει τον Νικηφόρο! Το TV24 έχει όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ!

Ο Νικηφόρος μετά από πιέσεις της Ασημίνας αποφασίζει να μη φύγουν τελικά στο Παρίσι και εκείνη το ανακοινώνει στη Μυρσίνη. Η ίδια χαίρεται ιδιαίτερα με την απόφαση αυτή, όμως ο Δούκας επιμένει να αρνείται να δώσει στον μικρό γιο του το μερίδιό του από την οικογενειακή περιουσία. Ο Νικηφόρος όμως δεν μπορεί για την ώρα να ασχοληθεί με αυτό και είναι αποφασισμένος να μιλήσει στην Ασημίνα για την ερωτική του περιπέτεια με τη Δρόσω. Παρά τις αντιρρήσεις της Ελένης, εκείνος θέλει να είναι ξεκάθαρος απέναντι στη γυναίκα του: «Νικηφόρε, θα τα κάνεις χειρότερα τα πράγματα! Μη μιλήσεις στην Ασημίνα, τουλάχιστον όχι για την ώρα! Σου το είπα και θα σου το πω ξανά, παρ’ την και φύγετε στο Παρίσι», τον συμβουλεύει η Ελένη, όμως εκείνος δεν παίρνει από λόγια. «Η Δρόσω περιμένει το δικό μου παιδί!», αποκαλύπτει στην Ασημίνα και εκείνη θεωρεί πως πρόκειται για κακόγουστο αστείο. Ο Νικηφόρος τη διαβεβαιώνει πως δεν πρόκειται για αστείο: «Εγώ φταίω, είμαι ένας ηλίθιος, ένας άχρηστος όπως λέει και ο πατέρας μου! Σε πρόδωσα με τον χειρότερο τρόπο και δεν πρόκειται να το συγχωρέσω ποτέ αυτό στον εαυτό μου», ομολογεί. «Δεν μπορεί να έγινε κάτι τέτοιο! Δεν μπορεί να με προδώσατε εσείς οι δύο; Οχι, όχι, είναι ψέματα. Η Δρόσω δεν θα το έκανε ποτέ αυτό, ούτε κι εσύ», μονολογεί. «Ασημίνα, είναι αλήθεια! Ντρέπομαι! Ντρέπομαι πολύ», επιμένει εκείνος και εκείνη φεύγει από το σπίτι και βρίσκει καταφύγιο στην Ουρανία. Ο Νικηφόρος μεταφέρει στην Ελένη και στη Δρόσω ότι αποκάλυψε τα πάντα στην Ασημίνα: «Η Ασημίνα ξέρει την αλήθεια», τους λέει και η Δρόσω ξεσπάει εναντίον του: «Γιατί το είπες; Θέλεις να κάνεις την αδελφή μου να με μισήσει; Πώς θα την αντικρίσω τώρα πια; Σε σιχαίνομαι», του φωνάζει και ορμάει να τον σκοτώσει χτυπώντας τον αλύπητα: «Θα σε σκοτώσω! Θα σε σκοτώσω», του φωνάζει και η Ελένη επεμβαίνει για να γλιτώσουν τα χειρότερα! Η Ασημίνα καταρρακωμένη από τις αποκαλύψεις δεν μπορεί να ηρεμήσει και αποφασίζει να φύγει από το Διαφάνι. «Βρε Ασημίνα μου, δώσε τόπο στην οργή, συμβαίνουν αυτά στα ζευγάρια», της λέει η Ουρανία που φυσικά δεν γνωρίζει τι έχει συμβεί και θεωρεί πως απλά καβγάδισε με τον Νικηφόρο. «Οχι, Ουρανία μου, δεν συγχωρείτε αυτό που έγινε! Θα φύγω μακριά και δεν θέλω να δω ξανά κανέναν», επιμένει η Ασημίνα.

Το σχέδιο της Μυρσίνης

Η Μυρσίνη μαθαίνει από τον Νικηφόρο όσα έχουν συμβεί με τη Δρόσω και εκείνον και αποφασίζει να αναλάβει την κατάσταση για να σώσει τον γιο της. «Ασ’ το πάνω μου και θα το κανονίσω εγώ! Η Ασημίνα δεν θα φύγει και δεν θα μάθει ποτέ κανείς την αλήθεια», του λέει και εκείνος της απαντάει ειρωνικά: «Ξαφνικά αγάπησες την Ασημίνα και δεν θέλεις να φύγει από κοντά μου;». Τότε η Μυρσίνη του ξεκαθαρίζει: «Δεν το κάνω για την Ασημίνα, αλλά για σένα! Γιατί δεν θέλω να σε χάσω ούτε εσένα, αλλά ούτε και το εγγόνι μου». Στο μεταξύ η Ασημίνα, νιώθοντας προδομένη από τις αδελφές της και από τον Νικηφόρο, φτιάχνει τη βαλίτσα της με σκοπό να φύγει. Την προλαβαίνει, ωστόσο, η Μυρσίνη, η οποία της προτείνει ένα σχέδιο που θα έλυνε όλα τα προβλήματά τους: «Δεν θα πας πουθενά! Αυτό το μωρό θα γίνει δικό σου», υποστηρίζει και η Ασημίνα αντιδράει στο σχέδιο της Μυρσίνης. Αργότερα, η Ασημίνα βρίσκει τη Δρόσω, απαιτώντας να μάθει λεπτομέρειες για την προδοσία της. Πριν φύγει, θέλει να ξέρει τουλάχιστον όλη την αλήθεια! Παρά τις προσπάθειες της Ουρανίας, του Νικηφόρου και της Ελένης να την αποτρέψουν από το να φύγει, η Μυρσίνη σε μια τελευταία προσπάθεια να βοηθήσει τον γιο της αλλά και να κρατήσουν κοντά τους το παιδί της Δρόσως, απευθύνεται… στην ίδια τη Δρόσω. «Ξέρω όσα έχουν γίνει, μου τα είπε ο Νικηφόρος! Υπάρχει μόνο ένας τρόπος να γλιτώσεις τα κουτσομπολιά, αλλά και να μπορέσουμε να μεγαλώσουμε το μωρό! Θα το δώσεις στην Ασημίνα και θα είναι δικό της για πάντα», προτείνει η Μυρσίνη, χωρίς να αφήνει περιθώρια αντίρρησης από τη Δρόσω. Στη συνέχεια οι δυο τους πάνε μαζί να βρουν την Ασημίνα και της λένε το σχέδιό τους. Η Ασημίνα αποφασίζει να το δεχτεί! Για να μπορέσει η Ασημίνα να πάρει το παιδί της Δρόσως θα πρέπει να υποδυθεί την έγκυο. Ετσι θα φοράει ειδικό μαξιλάρι εγκυμοσύνης. Παράλληλα η Δρόσω θα πρέπει να εξαφανιστεί για εννέα μήνες από το χωριό μέχρι να γεννήσει χωρίς να το μάθει κανείς! Λένε λοιπόν σε όλους πως η κοπέλα έφυγε στη θεία τους στον Βόλο, αλλά στην πραγματικότητα θα είναι κλειδωμένη στο υπόγειο των Σεβαστών! Η Δρόσω μόνη της εκεί συνειδητοποιεί τα λάθη που έκανε και το πόσο άσχημα φέρθηκε στις αδελφές της και μετανιώνει που ερωτεύτηκε τον άντρα της αδελφής της. Οταν φτάσει η μέρα της γέννας, η Δρόσω θα αποχαιρετίσει για πάντα το παιδί της και η Ασημίνα θα το πάρει και θα το παρουσιάσει σαν δικό της!

Ο ΚΛΕΟΜΕΝΗΣ ΚΑΝΕΙ ΕΡΩΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΜΕΛΕΤΗ

Ο Κλεομένης κάνει μια λανθασμένη κίνηση και ο Μελέτης ανακαλύπτει μια σκοτεινή πλευρά του άντρα της Πηνελόπης και φυσικά αντιλαμβάνεται τις πραγματικές του προθέσεις! Συγκεκριμένα ο Κλεομένης, ο οποίος έχει διαφορετικές σεξουαλικές προτιμήσεις, κάνει ερωτικό πέσιμο στον Μελέτη και εκείνος γίνεται έξαλλος: «Θα δώσεις διαζύγιο στην...

Ωστόσο αν θέλετε να μάθετε τι θα συμβεί στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Άγριες Μέλισσες, το έχουμε πριν παιχτεί στην τηλεόραση!

Ρεπορτάζ από την Γιάννα Παπανικολάου για το περιοδικό Tv24

Διαβάστε τη συνέχεια στο περιοδικό Tv24 που κυκλοφορεί σε όλα τα περίπτερα.