MasterChef: Μια ανατροπή στην δοκιμασία ασυλίας ανεβάζει την αδρεναλίνη στα ύψη!

Τι θα δούμε σήμερα;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
MasterChef: Μια ανατροπή στην δοκιμασία ασυλίας ανεβάζει την αδρεναλίνη στα ύψη!

Χαμός θα γίνει στο σημερινό επεισόδιο (Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου) Του MasterChef με το ανατρεπτικό αποτέλεσμα της δοκιμασίας να ανεβάζει στα ύψη την αδρεναλίνη!

Στη σημερινή ανακοίνωση, η ομαδικότητα, η αναπάντεχη επιλογή των τριών αρχηγών και η ποιοτική απόδοση των ομάδων σε σχέση με τα δεδομένα, που όφειλαν να καλύψουν τα πιάτα τους, είναι τα θέματα, που συζητούνται.

Από τις πρώτες κουβέντες κριτών και διαγωνιζόμενων, μια ομάδα διακρίνεται για την πειθαρχία και την απόδοσή της μέσα στην κουζίνα του MasterChef 4. Η αναμονή για τη γευστική όμως απόδοση είναι ακόμα μεγαλύτερη αφού μπορεί να ανατρέψει τα πάντα.

Αυτή η ομαδική απέδειξε ότι το μαγειρικό επίπεδο είναι αρκετά ανεβασμένο, όπως άλλωστε και οι απαιτήσεις των κριτών, Σωτήρη Κοντιζά, Πάνου Ιωαννίδη, Λεωνίδα Κουτσόπουλου. Κουβέντες πυροδοτούν ελαφρώς τα πνεύματα, αφού δύο από τις τρεις ομάδες πιστεύουν πολύ ότι το τελικό αποτέλεσμα θα είναι θετικό.

Η ανακοίνωση της νικήτριας ομάδας ξεσηκώνει ένα κύμα χαράς για τους νικητές θυμίζοντας εξέδρα γηπέδου και μεγάλη θλίψη για τους ηττημένους. Οι νικητές, αυτής της ομαδικής δοκιμασίας, θα συναντήσουν και θα απολαύσουν την παρέα του Γιάννη Αποστολάκη, για πρώτη φορά από την είσοδό τους στο MasterChef 4, μαζί με έναν περσινό αγαπημένο παίκτη, τον Σταμάτη Κωβαίο.

Δείτε το τρέιλερ από το σημερινό επεισόδιο της εκπομπής του Star

Πίσω, στην κουζίνα του MasterChef 4 όμως, μια πολύ απαιτητική δοκιμασία ασυλίας, που περιμένει τους ηττημένους, ανεβάζει την αδρεναλίνη στα ύψη με το ανατρεπτικό της αποτέλεσμα. Δείτε και πόση διαφορά είχε στα νούμερα τηλεθέασης το MasterChef σε σχέση με τις Άγριες Μέλισσες. Πόλεμος στην prime time!

Δείτε τι έγινε σε δοκιμασία του MasterChef - Ο Κονιτζάς έφτυσε το φαγητό! Θα έχουμε ανατροπές;

Ένα αδιανόητο περιστατικό σημειώθηκε στο σημερινό επεισόδιο του Masterchef. 22 παίκτες βρίσκονται αυτή την στιγμή μέσα στο παιχνίδι και «παλεύουν» στις κουζίνες για την παραμονή τους στο παιχνίδι. Στην δοκιμασία όμως σήμερα, ο Κοντιζάς έφτυσε σε χαρτοπετσέτα το φαγητό. Ποιανού κινδυνεύσει η θέση;

Στην αρχή του επεισοδίου χωρίστηκαν οι παίκτες σε τρεις ομάδες. Την μπλε την πράσινη και την κόκκινη. Την ώρα της μαγειρικής υπήρχε ένταση, ενώ μια ατάκα από τα παλιά ειπώθηκε ξανά και έφερε ένταση ανάμεσα στους διαγωνιζόμενους.

Σωτήρης Κοντιζάς MasterChef

Όταν η διαδικασία ολοκληρώθηκε οι τρεις ομάδες πήγαν τα πιάτα τους στους κριτές για να δοκιμαστούν και να βαθμολογηθούν αναλόγως. Ωστόσο ένα πιάτο δεν άρεσε στον Σωτήρη Κοντιζά. Μάλιστα, ο σεφ έφτυσε την μπουκιά που είχε δοκιμάσει σε μια χαρτοπετσέτα.

Όταν οι υπόλοιποι δυο κριτές τον ρώτησε πως του φάνηκε, εκείνος δεν δίστασε να απαντήσει πως δεν του άρεσε καθόλου.