Γρηγόρης Αρναούτογλου: Αυτοί είναι οι αποψινοί καλεσμένοι του «The 2night show»

Ποιους θα δούμε αυτή τη φορά;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Γρηγόρης Αρναούτογλου: Αυτοί είναι οι αποψινοί καλεσμένοι του «The 2night show»

Και απόψε οι καλεσμένοι του Γρηγόρη Αρναούτογλου είναι «φωτιά» στον ΑΝΤ1. Στο «The 2night show» θα δούμε πρόσωπα που απασχολούν την τηλεόραση και θα μας συγκινήσουν με τις εξομολογήσεις τους για την προσωπική τους ζωή.

Απόψε Τσικνοπέμπτη στις 23:45, o Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται τους εκλεκτούς καλεσμένους του, στο «The 2Night Show».


Ματίνα Νικολάου


Η Ματίνα Νικολάου, η ανατρεπτική «Βάνια Τουνίκου» η οποία έχει «τρελάνει» μικρούς και μεγάλους με το μπρίο και το χιούμορ της, δίνει την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη και συστήνεται στο τηλεοπτικό κοινό.

Μεταξύ άλλων, μιλά για τη σχέση της με τον Νίκο Μουτσινά, αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές της προσωπικότητας και της πορείας της, ενώ αναφέρεται και στην προσωπική της ζωή. Πώς θα αντιδράσει, άραγε, όταν ο Γρηγόρης αναλάβει να την αποκαταστήσει και να της βρει γαμπρό;

Λάμπρος Φισφής


Ο Λάμπρος Φισφής, ο γνωστός stand up comedian μιλά για τη μεγάλη του αγάπη, το stand up, ενώ περιγράφει με τον δικό του μοναδικό τρόπο περιστατικά από την προσωπική του ζωή και τις περιοδείες του, σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας.

«The 2Night Show» κάθε Τετάρτη και Πέμπτη, στις 23:45, στον ΑΝΤ1! Να σημειωθεί πως καλεσμένος στην εκπομπή ήταν ο Κωνσταντίνος Καζάκος, ο οποίος για πρώτη φορά αποκάλυψε την αλήθεια για την κόντρα της Αλίκης Βουγιουκλάκη και της Τζένης Καρέζη.

«Χτύπησε» κόκκινο ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στον ΑΝΤ1 - Τα νούμερα τηλεθέασης για το The 2night show

Τι ποσοστά έκανε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στον ΑΝΤ1; «Χτύπησε» κόκκινο, θα μπορούσαμε να πούμε και τα νούμερα τηλεθέασης για το The 2night show είναι αν μη τι άλλο εντυπωσιακά. Φυσικά, τα έχουμε όλα, όπως κάθε μέρα!

Ο παρουσιαστής είχε εξαιρετικά τέταρτα και μάλιστα έφτασε έως και το 36,6%! Το δυναμικό κοινό δεν το κούνησε ρούπι από τον ΑΝΤ1 και χτες ο ίδιος, ίσως έκανε το ρεκόρ του έτους! Λέμε ίσως, γιατί και στην προηγούμενη εκπομπή είχε σαρώσει, θυμάστε τα ποσοστά;

Να τονίσουμε ότι καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου χτες, ήταν η ηθοποιός από τις Άγριες Μέλισσες, Ελένη Καρακάση, η οποία συγκλόνισε τους πάντες με την κατάθεση ψυχής που έκανε.

Αναλυτικά τα τέταρτα του Αρναούτογλου:

36.6

28

24

20.3

24

24

23.5

20.6

Το σύνολο τηλεθέασης για το late night στο δυναμικό κοινό

AΝΤ1: The 2night show 25.1

ALPHA: Snowpiercer 5.1

STAR: Dracula Untold 14.5

ΣΚΑΙ: Pikaso 0.9

Mega: Μαύρα Μεσάνυχτα 7.4