Τελειώνει σήμερα το "Κρατάς μυστικό" στον Alpha - Το επεισόδιο πριν παιχτεί στην τηλεόραση!

Καταιγιστικές οι εξελίξεις!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τελειώνει σήμερα το

Καταιγιστικές θα είναι οι εξελίξεις στο σημερινό και δυστυχώς τελευταίο επεισόδιο (21/2) της σειράς "Κρατάς μυστικό;" H Κλάρα, ο Νεκτάριος, η Αγγελική και η Σίσσυ θα ζήσουν εφιαλτικές στιγμές καθώς το αεροπλάνο στο οποίο επιβαίνουν κινδυνεύει να πέσει.

Αναλυτικά όλα όσα θα δούμε σήμερα στον Alpha

Επεισόδιο: 18

Ο Τάσος και η Δώρα εκδηλώνουν ανοιχτά τα συναισθήματα που τρέφουν ο ένας για τον άλλον. Η Μαίρη γίνεται η πρώτη γυναίκα που καταφέρνει να ραγίσει την καρδιά του Αριστείδη και η Τζένη θα βρεθεί να τον παρηγορεί. Την ίδια στιγμή η Κλάρα, ο Νεκτάριος, η Αγγελική και η Σίσσυ θα ζήσουν εφιαλτικές στιγμές καθώς το αεροπλάνο στο οποίο επιβαίνουν κινδυνεύει να πέσει. Στο μεταξύ ο Θανάσης αποφασίζει ότι ήρθε η ώρα να κάνει διεθνή καριέρα στο παρκούρ ενώ η Λίζα, από μια παρεξήγηση, πιστεύει πως βρήκε επιτέλους τον έρωτα της ζωή της.

Για τον "ξαφνικό θάνατο" της σειράς "Κρατάς μυστικό" μίλησε και η ηθοποιός Ελισάβετ Κωνσταντινίδου που εξέφρασε την δυσαρέσκειά της. Διαβάστε εδώ όλα όσα είπε.

Κόβεται και άλλη σειρά μετά το "Κρατάς μυστικό" - Τι ετοιμάζει ο Alpha;

Μια βόμβα μεγατόνων ετοιμάζεται να σκάσει στον Alpha και έχουμε ρεπορτάζ φωτιά! Ποια σειρά είναι αυτή που κόβεται και ποια παίρνει την θέση της; Η απάντηση στο Vanda's blog του Youweekly.gr! Πάει κάπου το μυαλό σας;

Μπορεί οι ευκαιρίες που της δόθηκαν να ήταν ομολογουμένως πολλές όμως η εν λόγω σειρά δεν συγκίνησε το τηλεοπτικό κοινό. Έτσι, οι υπεύθυνοι του καναλιού αποφάσισαν να την ολοκληρώσουν στο τέλος της σεζόν, αν και αρχικά υπήρχε η σκέψη να την πάνε και για δεύτερο κύκλο.

Ο ανταγωνισμός δεν αφήνει περιθώρια και στην Παλλήνη έχουν ριχτεί στην δουλειά ήδη, για να ετοιμάσουν τη σεζόν 2020/2021. Η σειρά Έρωτας Μετά, λοιπόν, τελειώνει περίπου στα 30 επεισόδια και στον Alpha έχουν βάλει πλώρη για άλλα!

Ποια σειρά παίρνει την θέση του Έρωτας Μετά που κόβεται στον Alpha

Το ερωτικό θρίλερ «Ερωτας μετά», αν και πολλά υποσχόμενο, δεν κατάφερε να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών και να αντεπεξέλθει στον ανταγωνισμό. Ετσι, δεν τίθεται θέμα για τη συνέχισή της.

Για τη θέση της ο ALPHA έχει ήδη εξασφαλίσει τα δικαιώματα μιας νέας δραματικής σειράς μυστηρίου, με τίτλο «Campanas En La Noche (Καμπάνες τη νύχτα)», από την ίδια εταιρεία παραγωγής, την Telefe, κάτι που εγώ σας είχα γράψει εδώ και πάρα πολύ καιρό! Σύμφωνα με το σενάριο της αργεντίνικης παραγωγής, ο Λουίς, κατηγορούμενος άδικα για τον θάνατο της συζύγου του, δραπετεύει παίρνοντας μαζί και το μωρό του.

Μόνο μια έφηβος είναι μάρτυρας της διαφυγής. Στο νέο μέρος όπου ζει υιοθετεί νέα ταυτότητα και επαναπροσδιορίζει τη ζωή του. Περνούν 14 χρόνια και ο Λουίς αποφασίζει να εκπληρώσει μια παλιά υπόσχεση που είχε δώσει στην κόρη του: να τελειώσει το γυμνάσιο. Εκεί, στο νυχτερινό σχολείο, βρίσκει ξανά την αγάπη στο πρόσωπο της καθηγήτριάς του της Λουτσιάνα. Είναι το ίδιο πρόσωπο που τον είχε δει να φεύγει πριν χρόνια. Το παρελθόν του, από τον οποίο πίστευε ότι είχε ξεφύγει, τον ακολουθεί και θέτει σε κίνδυνο όλα όσα έχει, συμπεριλαμβανομένης της κόρης του. Από την πλευρά της, η Λουτσιάνα είναι μια γυναίκα κακοποιημένη από τον σύζυγό της. Τώρα είναι η σειρά της να ξεφύγει από το παρόν της αν δεν θέλει να χαθεί σε μια δυστυχισμένη ζωή.

Ο Alpha ποντάρει πολύ στο συγκεκριμένο project, και αναμένεται να συζητηθεί. Και μιας που πιάσαμε τα του καναλιού, να θυμίσουμε ότι στην Παλλήνη ήδη έχουν ετοιμάσει τις αλλαγές για την εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη.

Μάλιστα, σύμφωνα με ρεπορτάζ της Νάνσυς Νικολαίδου, ετοιμάζονται αλλαγές και για εκείνη στο κανάλι, οι οποίες και θα είναι ραγδαίες! Σας τις είχαμε γράψει και αυτές, σε ένα ακόμα ρεπορτάζ που είχε συζητηθεί....