Γυναίκα χωρίς όνομα: Εξελίξεις "φωτιά" (24/2) - Ο Αργύρης συναντιέται με την πρώην του

Οι εξελίξεις πριν παιχτούν στην τηλεόραση!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Γυναίκα χωρίς όνομα: Εξελίξεις

"Φωτιά" θα είναι οι εξελίξεις και στο σημερινό (24/2) επεισόδιο της σειράς "Γυναίκα χωρίς όνομα". Ο Αργύρης συναντιέται με την πρώην γυναίκα του Εύα και τη ρωτάει επίμονα αν ο Γιάννης είναι όντως γιος του.

Αναλυτικά όσα θα δούμε στον ANT1

ΠΕΡΙΛΗΨΗ 106

Ο Αργύρης συναντιέται με την πρώην γυναίκα του Εύα και τη ρωτάει επίμονα αν ο Γιάννης είναι όντως γιος του. Ο Νίκος στριμώχνει τον εκτελεστή να του πει ποιος τον έβαλε να τον «καθαρίσει» κι εκείνος «δίνει» την Μάρθα. Η Έλλη, ταραγμένη, λέει στην Μαρίνα πως χάθηκε η φωτογραφία της που είχε κρύψει. Η Μαρίνα φοβάται πως αυτή τη φορά θα αποκαλυφθούν όλα και θα καταλήξει πάλι στην φυλακή, ενώ πληροφορείται πως η Διονυσία έκανε απόπειρα αυτοκτονίας. Ο Νίκος δίνει στην κόρη του να του φυλάξει ένα στικάκι με ηχητικά ντοκουμέντα (συνομιλίες του με την Μάρθα που την ενοχοποιούν) και τη βάζει να του υποσχεθεί πως αν του συμβεί κάτι, θα τα δώσει στην αστυνομία.

Σας έχουμε και αποκλειστικό "βόμβα" για το Γυναίκα χωρίς όνομα. Έρχονται ραγδαίες εξελίξεις στη σειρά και σας τις έχουμε όλες εδώ!

Τι θα δούμε στο επόμενο επεισόδιο του Γυναίκα χωρίς όνομα - Όλες οι εξελίξεις "φωτιά"

ΠΕΡΙΛΗΨΗ 107

Ο Μιχάλης ομολογεί στην Μαρίνα πως εκείνος βοήθησε την Διονυσία να φύγει μακριά. Την ίδια στιγμή ο αστυνόμος, συνεχίζοντας την έρευνα, φτάνει όλο και πιο κοντά στη αληθινή ταυτότητα της Μαρίνας και στη σχέση της με την Κάτια. Ο Άρης ζητάει από την Έλλη να μείνουν κάπου μόνοι τους κι αυτή του υπόσχεται πως θα το κάνουν μόλις γεννήσει. Ο Χατζής, σχεδιάζοντας την απομάκρυνση του Δημήτρη από την εταιρεία, δίνει προαγωγή στον Κωστή και του προσφέρει τη θέση του διευθυντή. Ο Αργύρης εξομολογείται στην Κάτια άλλο ένα καλά κρυμμένο μυστικό από το παρελθόν του.