Έρωτας μετά: Χαμός στο σημερινό επεισόδιο (24/2) - Ο Νίκος εντοπίζει έναν περίεργο άντρα

Οι εξελίξεις πριν παιχτούν στην τηλεόραση!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έρωτας μετά: Χαμός στο σημερινό επεισόδιο (24/2) - Ο Νίκος εντοπίζει έναν περίεργο άντρα

Χαμός και στο σημερινό επεισόδιο (24/2) της σειράς 'Έρωτας μετά". Ο Νίκος εντοπίζει έναν περίεργο άντρα που αφήνει ένα από τα γνωστά μυστήρια σημειώματα στο αυτοκίνητο του Χρήστου, και τον παρακολουθεί.

Αναλυτικά όσα θα δούμε σήμερα στον ALPHA

Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου, στις 21:50

Επεισόδιο: 70

Η καινούρια εξέταση για τη συγγένεια του Ηλία με τον Κωνσταντίνο έχει άλλα αποτελέσματα και φέρνει διαφορετικές εξελίξεις. Η Κατερίνα στέκεται στο πλευρό του Ηλία. Ο Νίκος εντοπίζει έναν περίεργο άντρα που αφήνει ένα από τα γνωστά μυστήρια σημειώματα στο αυτοκίνητο του Χρήστου, και τον παρακολουθεί. Βρίσκει στοιχεία γι αυτόν και ειδοποιεί το Χρήστο. Απειλητικά και καινούρια επικίνδυνα στοιχεία για τον Γιώργο τον φέρνουν αντιμέτωπο με την Υπηρεσία του, σ’ ένα πολύ σφιχτό κλοιό πλέον.

Οι εξελίξεις ήταν "φωτιά" στο Έρωτας μετά" με τα νούμερα του Alpha να απογειώνονται! Δες που "έφτασαν".

Τι θα δούμε στο αυριανό επεισόδιο του Έρωτας Μετά - Χαμός στην συνέχεια της σειράς

Τρίτη 25 Φεβρουαρίου, στις 21:50

Επεισόδιο: 71

Ο Χρήστος βρίσκει το μυστήριο άντρα σκοτωμένο στο σπίτι του. Την ίδια στιγμή αρχίζουν να έρχονται στα κινητά όλων βίντεο με την Άννα να τους μιλάει και να τους λέει περίεργα πράγματα. Όλα δείχνουν ότι κάποιος τη βάζει να τα λέει αυτά, την τραβάει βίντεο και τα στέλνει σε όλους τους εμπλεκόμενους στην υπόθεση. Ο Γιώργος τίθεται σε διαθεσιμότητα. Δεν μπορεί πλέον να ασχοληθεί με την υπόθεση. Το πλήγμα είναι βαρύ. Ενώ ο Ηλίας συνεχίζει να διεκδικεί τη θέση στην οικογένεια Δούκα, και παράλληλα η Ηλέκτρα προσπαθεί να διαχειριστεί όλες τις αλλαγές για τον εαυτό της αλλά να μπορέσει να σταθεί και δίπλα στο Χρήστο. Η Βαγγελιώ κάνει απόπειρα αυτοκτονίας και βρίσκεται στο νοσοκομείο. Από εκεί θα προσπαθήσει να δραπετεύσει.