Γυναίκα χωρίς όνομα: Εξελίξεις "φωτιά" (25/2) - Ο Άρης ζητάει από την Έλλη να μείνουν μόνοι τους

Οι εξελίξεις πριν παιχτούν στην τηλεόραση!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Γυναίκα χωρίς όνομα: Εξελίξεις

"Φωτιά" θα είναι οι εξελίξεις και στο σημερινό (25/2) επεισόδιο της σειράς "Γυναίκα χωρίς όνομα". Ο Άρης ζητάει από την Έλλη να μείνουν κάπου μόνοι τους κι αυτή του υπόσχεται πως θα το κάνουν μόλις γεννήσει.

Αναλυτικά όσα θα δούμε στον ANT1

ΠΕΡΙΛΗΨΗ 107

Ο Μιχάλης ομολογεί στην Μαρίνα πως εκείνος βοήθησε την Διονυσία να φύγει μακριά. Την ίδια στιγμή ο αστυνόμος, συνεχίζοντας την έρευνα, φτάνει όλο και πιο κοντά στη αληθινή ταυτότητα της Μαρίνας και στη σχέση της με την Κάτια. Ο Άρης ζητάει από την Έλλη να μείνουν κάπου μόνοι τους κι αυτή του υπόσχεται πως θα το κάνουν μόλις γεννήσει. Ο Χατζής, σχεδιάζοντας την απομάκρυνση του Δημήτρη από την εταιρεία, δίνει προαγωγή στον Κωστή και του προσφέρει τη θέση του διευθυντή. Ο Αργύρης εξομολογείται στην Κάτια άλλο ένα καλά κρυμμένο μυστικό από το παρελθόν του.

Σας έχουμε και αποκλειστικό "βόμβα" για το Γυναίκα χωρίς όνομα. Έρχονται ραγδαίες εξελίξεις στη σειρά και σας τις έχουμε όλες εδώ!

Τι θα δούμε στο επόμενο επεισόδιο του Γυναίκα χωρίς όνομα - Όλες οι εξελίξεις "φωτιά"

ΠΕΡΙΛΗΨΗ 108

Ο Αργύρης είναι αναστατωμένος με την πιθανότητα ο Γιάννης να είναι γιος του. Η Κάτια προσπαθεί να τον βοηθήσει να αντιμετωπίσει το ζήτημα με ψυχραιμία. Παράλληλα ψάχνει τρόπο να στριμώξει τον Νίκο να μην καρφώσει την Μαρίνα στον Αστυνόμο. Η Μαρίνα νιώθει τον κίνδυνο να πλησιάζει όλο και περισσότερο και η πιθανότητα να πρέπει να φύγει μακριά με την Μελίτη την φοβίζει και την αγχώνει. Ο Δημήτρης, θυμωμένος με την συμμαχία Κωστή και Χατζή, θα δώσει χωρίς να θέλει μια ζωτικής σημασίας πληροφορία στον εχθρό του. Η Κάτια θα δεχτεί την απρόσμενη επίσκεψη της Εύας. Μήπως είναι η ώρα να μάθει επιτέλους την αλήθεια;