8 Λέξεις: Καταιγιστικές οι εξελίξεις (25/2) - Ο Μιλτιάδης δεν χαίρεται με την επιστροφή της Ιφιγένειας

Οι εξελίξεις πριν παιχτούν στην τηλεόραση!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
8 Λέξεις: Καταιγιστικές οι εξελίξεις (25/2) - Ο Μιλτιάδης δεν χαίρεται με την επιστροφή της Ιφιγένειας

Καταιγιστικές οι εξελίξεις και στο σημερινό επεισόδιο (25/2) της σειράς "8 Λέξεις"! Ο Μιλτιάδης δεν χαίρεται ιδιαίτερα με την επιστροφή της Ιφιγένειας και ψέλνει τον Σπύρο που δεν την βοηθάει να συγκεντρωθεί στα διαβάσματά της.

Αναλυτικά όσα θα δούμε στο ΣΚΑΪ

ΤΡΙΤΗ 25/02 (ΕΠ. 189):

Ο Άκης τρίζει τα δόντια στη Σμαράγδα σχετικά με το θέμα της χαρτοπαιξίας κι εκείνη ανακοινώνει στον Σίμο πως σταματάει να παίζει, γιατί κινδυνεύει να εθιστεί. Ο περίγυρος του Μιχαήλ είναι σοκαρισμένος με την απόφαση της Ρωξάνης να φύγει για σεμινάριο στη Γλασκώβη, ενώ η Εύα επιβεβαιώνει τις υποψίες της Ναυσικάς πως το ζευγάρι είχε πολλά προβλήματα τελευταία. Ο Οδυσσέας με τον Έκτορα γυρνάνε Αθήνα και η αντίστροφη μέτρηση για την αποφυλάκιση της Έρσης ξεκινάει. Ο Μιλτιάδης δεν χαίρεται ιδιαίτερα με την επιστροφή της Ιφιγένειας και ψέλνει τον Σπύρο που δεν την βοηθάει να συγκεντρωθεί στα διαβάσματά της. Η Ηλιάνα επισκέπτεται τη Μυρτώ Γιαβάση, αλλά δεν καταφέρνει να την δει. Παράλληλα εξομολογείται στον Αλέκο πως θέλει να κάνει παιδί. Η Ναυσικά περνάει μια πρώτη συνέντευξη για να αξιολογηθεί η αίτηση αναδοχής. Ο Φοίβος γνωρίζει από κοντά την νέα εντολέα του και τα βρίσκει σκούρα.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 190:

Ο Αλέκος ενοχλείται από την συμπεριφορά της Ηλιάνας κι αποφασίζει να κόψει για λίγο τις επαφές μαζί της ενώ παράλληλα αναθέτει σε κάποιον να παρακολουθεί τον Δημήτρη. Οι κόντρες ανάμεσα στην Ιφιγένεια και τον Μιλτιάδη συνεχίζονται, ενώ εκείνη βάζει σε εφαρμογή το σχέδιό της για τη δημιουργία ενοικιαζόμενων δωματίων στην Κέρκυρα. Ο Μιχαήλ προσπαθεί να αντισταθεί στη γοητεία που του ασκεί η Λουκία. Ο Δημήτρης με τη Βικτώρια ξεκινάνε την επαγγελματική τους συνεργασία. Ο Σίμος συνειδητοποιεί πως η Ολυμπία δεν τρώει το φαγητό της κι απαιτεί να μάθει πόσο καιρό τον κοροϊδεύει. Η Ναυσικά συναντά το πρώτο εμπόδιο στη διαδικασία αναδοχής της Τζουλιάνας. Ο Οδυσσέας πληρώνει την εγγύηση της αποφυλάκισης της Έρσης και το ζευγάρι ξανασμίγει ελεύθερο μετά από πάρα πολύ καιρό..

Τι θα γίνει στο αυριανό επεισόδιο της σειράς 8 Λέξεις - Καταιγιστικές οι εξελίξεις ακόμα μια φορά

ΤΕΤΑΡΤΗ 26/02 (ΕΠ. 191):

Η αποφυλάκιση της Έρσης θα τους γεμίσει όλους χαρά και πιο πολύ τον Οδυσσέα, ο οποίος δεν μπορεί να κρύψει τον ενθουσιασμό του. Το ζευγάρι περνάει τις πρώτες του ώρες μαζί, χωρίς να μπορεί ο ένας να αποχωριστεί τον άλλον ούτε για ένα λεπτό. Ο Μάρκος στήνει στο σπίτι του μεγάλη γιορτή και καλεί τους πάντες για να χαρούν μαζί το ευχάριστο γεγονός. Στο μεταξύ, καταφθάνουν στο σπίτι του οι χωρισμένοι Τζίμι και Χορέν μαζί με ένα τσούρμο από πέντε σκυλιά και έτοιμοι να καβγαδίσουν ανά πάσα στιγμή. Ιφιγένεια και Σπύρος δίνουν συνέντευξη σε έναν δημοσιογράφο και ο Σπύρος μιλάει με υπέρμετρο ενθουσιασμό για την απόφασή του να γίνει vegan, παρότι κοροϊδεύει την Ιφιγένεια και τρώει κρυφά κρέας πίσω από την πλάτη της. Η Ηλιάνα αντιμετωπίζει με μεγάλη οργή την είδηση της αποφυλάκισης της Έρσης, ενώ στο σπίτι των Αρώνηδων έρχεται η νέα μαγείρισσα και η εμφάνισή της κρύβει μια μεγάλη έκπληξη.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 192:

O Σίμος έχει μια καλή βραδιά στη λέσχη, ενώ η Σμαράγδα χάνει ένα τεράστιο ποσό. Και οι δύο όμως κρύβουν το γεγονός ότι πήγαν και έπαιξαν και δεν λένε την αλήθεια ο ένας στον άλλον. Ο Σπύρος συνεχίζει να υποστηρίζει το vegan κίνημα, πίσω απ’ την πλάτη της Ιφιγένειας όμως κατεβάζει τεράστιες ποσότητες κρέατος! Ο Οδυσσέας με την Έρση πάνε για υπέρηχο και μαθαίνουν το φύλλο του παιδιού, μαθαίνουν όμως και κάτι ακόμα που δεν ήξεραν ούτε και φανταζόντουσαν! Περιμένουν δίδυμα κοριτσάκια!!! Ο Έκτορας συναντιέται με τη φίλη της Αλίκης και προσπαθεί να την πείσει να καταθέσει υπέρ της στο δικαστήριο. Ο Αλέκος κάνει ξεκαθάρισμα στην Ηλιάνα και της λέει πως αν θέλει το παιδί του, πρέπει πρώτα να παντρευτούνε! Η Λουκία δεν εμφανίζεται στο γραφείο για δουλειά και ο Μιχαήλ ανησυχεί πολύ. Λίγο αργότερα πάει στο σπίτι της για να δει τι συμβαίνει και την βρίσκει αναίσθητη στο πάτωμα!

Πρόσφατα μάλιστα σας αποκαλύψαμε και πως το μωρό της Σμαράγδας θα βρεθεί στο νοσοκομείο! Τι συμβαίνει και τι μας περιμένει; Αναλυτικά όλα τα spoilers της σειράς.