Γυναίκα χωρίς όνομα: "Φωτιά" οι εξελίξεις (26/2) - Ο Δημήτρης δίνει μια πληροφορία στον εχθρό του!

Οι εξελίξεις πριν παιχτούν στην τηλεόραση!

Γυναίκα χωρίς όνομα:

Φωτιά θα είναι οι εξελίξεις και στο σημερινό επεισόδιο (26/2) της σειράς "Γυναίκα χωρίς όνομα". Ο Δημήτρης, θυμωμένος με την συμμαχία Κωστή και Χατζή, θα δώσει χωρίς να θέλει μια ζωτικής σημασίας πληροφορία στον εχθρό του.

Αναλυτικά όσα θα δούμε στον ANT1

ΠΕΡΙΛΗΨΗ 108

Ο Αργύρης είναι αναστατωμένος με την πιθανότητα ο Γιάννης να είναι γιος του. Η Κάτια προσπαθεί να τον βοηθήσει να αντιμετωπίσει το ζήτημα με ψυχραιμία. Παράλληλα ψάχνει τρόπο να στριμώξει τον Νίκο να μην καρφώσει την Μαρίνα στον Αστυνόμο. Η Μαρίνα νιώθει τον κίνδυνο να πλησιάζει όλο και περισσότερο και η πιθανότητα να πρέπει να φύγει μακριά με την Μελίτη την φοβίζει και την αγχώνει.

Ο Δημήτρης, θυμωμένος με την συμμαχία Κωστή και Χατζή, θα δώσει χωρίς να θέλει μια ζωτικής σημασίας πληροφορία στον εχθρό του. Η Κάτια θα δεχτεί την απρόσμενη επίσκεψη της Εύας. Μήπως είναι η ώρα να μάθει επιτέλους την αλήθεια;

Οι εξελίξεις αναμένονται καταιγιστικές στη στη σειρά του Ant1 και σας έχουμε και "καυτό" αποκλειστικό. Δείτε τι θα γίνει στο 'Γυναίκα χωρίς όνομα".

Περισσότερες εξελίξεις "φωτιά" στο επεισόδιο της Πέμπτης (27/2) - Τι θα δούμε στο Γυναίκα χωρίς όνομα;

ΠΕΡΙΛΗΨΗ 109

Ο Χατζής μαθαίνει την αλήθεια για το μωρό της Έλλης. Ο Νίκος πιέζει το Φώτη και την Κάτια να του πουν πού είναι η Διονυσία. Η Κάτια μαθαίνει από την Εύα όλη την αλήθεια για τον Γιάννη και τη σχέση τους με τον Αργύρη. Η Κλειώ παρακαλεί τον Κωστή να κρύψει το στικάκι που έχει στοιχεία που ενοχοποιούν τον πατέρα της. Ο Αργύρης έχει μια αναπάντεχη συνάντηση, ενώ μια κίνηση του αστυνόμου φέρνει την Κάτια και την Μαρίνα πολύ κοντά στο να αποκαλυφθούν.