Σάββατο, 23 Οκτωβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Έρωτας μετά: Τρέχουν οι εξελίξεις (26/2) - Συνεχίζονται να έρχονται τα βίντεο με την Άννα

Οι εξελίξεις πριν παιχτούν στην τηλεόραση!

Έρωτας μετά: Τρέχουν οι εξελίξεις (26/2) - Συνεχίζονται να έρχονται τα βίντεο με την Άννα
TV24 26.02.2020 08:26

Σαν "βόμβα" θα πέσουν οι εξελίξεις και στο σημερινό επεισόδιο (26/2) της σειράς "Έρωτας μετά". Τα βίντεο με την Άννα συνεχίζουν να έρχονται στα κινητά όλων, ενώ ο άντρας που κρατάει την Άννα αποκτάει όλο και μεγαλύτερη οικειότητα μαζί της.

Αναλυτικά όσα θα δούμε στον Alpha

Επεισόδιο: 72

Ο Χρήστος είναι ύποπτος για τη δολοφονία του τύπου που του άφηνε τα σημειώματα. Εν τω μεταξύ τα βίντεο με την Άννα συνεχίζουν να έρχονται στα κινητά όλων, ενώ ο άντρας που κρατάει την Άννα αποκτάει όλο και μεγαλύτερη οικειότητα μαζί της. Η έρευνα είναι σε εξέλιξη, αλλά τα χέρια του Γιώργου δεμένα, αφού βρίσκεται ακόμα σε διαθεσιμότητα.

Ο Δημήτρης πάει και βρίσκει τον Κωνσταντίνο και του επιτίθεται. Τη σκηνή την βλέπει η Άντι και του ζητάει εξηγήσεις, αλλά κανείς δεν αποκαλύπτει την αλήθεια για την ταυτότητα του Δημήτρη. Ο Αποστόλης συναντάει τον Παπαδόπουλο και του αναθέτει να ψάξει για την Άννα.

Και για να μην χάσετε τίποτα από το "Έρωτας μετά" σας έχουμε όλες τις "καυτές" εξελίξεις της εβδομάδας!

Οι εξελίξεις τρέχουν και στο αυριανό επεισόδιο (27/2) του "Έρωτας Μετά" - Τι θα δούμε στη σειρά;

Επεισόδιο: 73

Η σχέση του Χρήστου με την Ηλέκτρα δε γίνεται αποδεκτή από τα παιδιά τους και αυτή τη στιγμή είναι πολύ δύσκολο να το δουν θετικά. Η αμφισβήτηση αυτή πληγώνει την Ηλέκτρα. Η σχέση του Ηλία με τον Κωνσταντίνο περνάει συνεχώς από το μίσος στην αγάπη. Μια σχέση γεμάτη ένταση που προσπαθεί να βρει το δρόμο της, μετά τις τελευταίες αποκαλύψεις. Ο Δημήτρης δέχεται ένα τηλεφώνημα από μια γυναίκα που του λέει ότι είναι η Άννα Μακρίδη και τον παρακαλάει να τη βοηθήσει.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Περιπέτεια υγείας για ηθοποιό του Alpha tv - Τι έπαθε πρόσωπο του Έρωτας Μετά;

Η Βάσω Λασκαράκη ξέφυγε από την φυλακή στο Έρωτας Μετά - Τα νούμερα του Alpha απογειώθηκαν

Share