Άγριες Μέλισσες: "Βόμβα' οι εξελίξεις - Ο Δούκας συγκλονισμένος από τις αποκαλύψεις!

Οι εξελίξεις πριν παιχτούν στην τηλεόραση!

Άγριες Μέλισσες:

Σαν "βόμβα' θα πέσουν και σήμερα (26/20 οι εξελίξεις στη σειρά 'Άγριες Μέλισσες". Ο Δούκας προσπαθεί να καταλάβει τον λόγο που τσακώθηκαν ο Κλεομένης κι ο Μελέτης και οι αποκαλύψεις θα τον συγκλονίσουν.

Αναλυτικά όσα θα δούμε σήμερα στον ANT1

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 80

Ο Δούκας προσπαθεί να καταλάβει τον λόγο που τσακώθηκαν ο Κλεομένης κι ο Μελέτης και οι αποκαλύψεις θα τον συγκλονίσουν. Οργισμένη από την προδοσία της Ουρανίας, η Παγώνα την κατηγορεί πως προσπάθησε να της κλέψει τον άντρα. Η Θεοδοσία επισκέπτεται τον Κυπραίο με στόχο να μάθει αν ο Λάμπρος είναι αυτός που τον χτύπησε. Θα της παραδεχτεί την αλήθεια για τον άντρα της;

Η Ασημίνα αποκαλύπτει στην Ανέτ το πρόβλημα της υγείας της κι εκείνη προσπαθεί να της δώσει κουράγιο. Την ίδια στιγμή, ο Λάμπρος κι Θεοδοσία επισκέπτονται ένα γυναικολόγο με στόχο να τους βοηθήσει να αποκτήσουν παιδί. Η Δέσπω κι η Ρίζω ψάχνουν να βρουν την κατάλληλη νύφη για τον Προύσαλη, ενώ ο Δούκας βλέπει στο στάβλο την Πηνελόπη να είναι μαζί με τον Μελέτη. Η Ελένη μετά την αποκάλυψη για τον πατέρα του μωρού της Δρόσως αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια της, ενώ ο Δούκας τιμωρεί τον Μελέτη με έναν ιδιαίτερα σκληρό τρόπο…

Σας έχουμε και "καυτό" spoiler για τις Άγριες Μέλισσες. Χωρίζουν Παγώνα και Τόλλιας! Διαβάστε τι θα γίνει με την Ουρανία!

Έριξε "βόμβα" για τις Άγριες Μέλισσες η "Δρόσω"

Η τηλεοπτική Δρόσω έριξε «βόμβα» για την εγκυμοσύνη της, η οποία μονοπωλεί το ενδιαφέρον στα τελευταία επεισόδια. Τι θα συμβεί με το ρόλο της στο χωριό; Έκανε την αποκάλυψη.

Η Δανάη Μιχαλάκη, παραχώρησε συνέντευξη στο Πρωινό και την δημοσιογράφο της εκπομπής, Άννα Ζηρδέλη. Η ηθοποιός μίλησε για την προσωπική της ζωή, ενώ αναφέρθηκε και στην καθημερινή επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1, που φέρνει απίστευτα νούμερα στην τηλεθέαση.

«Έχω πικράνει πολύ κόσμο μέσα από τις Άγριες Μέλισσες, αλλά γενικότερα, δεν δείχνουμε κάτι που δεν γινόταν. Το παιδί το κρατάω και η Μυρσίνη θα βοηθήσει. Θα μείνω στο Διαφάνι, αλλά κάπου θα είμαι. Δεν θα είμαι σε μπουντρούμι όπως έχουν γράψει.

Ή θα πάω σε άλλο σπίτι ή θα είμαι κλεισμένη στο σπίτι μου. Δεν έχουμε ξεκινήσει ακόμα αυτά τα γυρίσματα. Δεν έχουμε προσθέσει ακόμα την κοιλιά. Δε με αγχώνει καθόλου, ανυπομονώ. Μου αρέσουν οι αλλαγές.

Στη δεύτερη σεζόν θα είμαι στη σειρά, αλλά ξέρω πως δεν θα είμαι στο χωριό. Δεν θα φύγω από τη σειρά, αλλά δεν θα είμαι στο χωριό», εξήγησε η Δανάη Μιχαλάκη.