Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα: Χαμός σήμερα (26/2) - Καινούριοι μπελάδες για τον Μηνά!

Οι εξελίξεις πριν παιχτούν στην τηλεόραση!

Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα: Χαμός σήμερα (26/2) - Καινούριοι μπελάδες για τον Μηνά!

Διαβάστε όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο της σειράς "Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα". Καινούριοι μπελάδες για τον Μηνά… Επηρεασμένη από μια πελάτισσα, η Βούλα αποφασίζει ότι πρέπει να… βαφτίσουν το σπίτι τους.

Αναλυτικά όσα θα δούμε σήμερα στον Alpha

Επεισόδιο: 37

Καινούριοι μπελάδες για τον Μηνά… Επηρεασμένη από μια πελάτισσα, η Βούλα αποφασίζει ότι πρέπει να… βαφτίσουν το σπίτι τους. Η Βέλη ανακοινώνει στον Άγγελο ότι η Φ.Α.Π.Α. αποκτά οικολογική συνείδηση και, όπως πολύ σωστά φοβάται εκείνος, η οικολογική επανάσταση θα ξεκινήσει… από το σπίτι τους.

Η Ξένια ακούει το Μπάμπη που παραμιλάει στον ύπνο του λέγοντας ότι κουράστηκε μαζί της. Η Ξένια σοκαρισμένη ψάχνει να μάθει την αλήθεια. Το εννοεί ή έτσι το είπε; Ο Ηλίας βλέπει τα καινούρια διαφημιστικά φυλλάδια για το μαγαζί της Καίτης, όπου φιγουράρει ένα μωρό που μοιάζει ανησυχητικά πολύ με την κόρη του.

Να πούμε ότι έρχεται και μια αλλαγή "βόμβα' στη σειρά που αγαπήσαμε. Δείτε τι αλλάζει στο 'Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα"!

Χαμός και στο επόμενο επεισόδιο (27/2) της σειράς "Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα' - Ο Μηνάς προσπαθεί να αποφύγει το πάρτι μασκέ!

Επεισόδιο: 38

Με δόλιο τρόπο ο Μηνάς, προσπαθεί να αποφύγει το πάρτι μασκέ που ετοιμάζουν η κόρη κι ο γαμπρός τους. Η Βούλα όμως έχει τα δικά της σχέδια… Οι Απόκριες του Άγγελου γίνονται άνω-κάτω όταν ανακαλύπτει ότι η Βέλη ετοιμάζει αποκριάτικο πάρτυ με θέμα… τις σέξι στολές.

Η Σοφία τσακώνεται με την Ξένια γιατί επιμένει να σπουδάσει Γερμανική φιλολογία και η Σοφία δεν θέλει. Ο Μπάμπης προσπαθεί να κρατήσει ισορροπίες, όλα όμως αλλάζουν όταν… Ο Ηλίας οργανώνει τη μετακόμιση για Σέρρες και πιέζει την Καίτη να ετοιμάσει τα πράγματά της. Εκείνη δεν είναι έτοιμη να αφήσει τον Πύργο, ώσπου μια απρόσμενη είδηση θα δώσει τη λύση.