Σάββατο, 28 Μαρτίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Μην ψαρώνεις: "Φωτιά" οι εξελίξεις (26/2) - Ο Τάκης τα έχει καταλάβει όλα!

Οι εξελίξεις πριν παιχτούν στην τηλεόραση!

Μην ψαρώνεις:
TV24 26.02.2020 09:39

Διαβάστε όλα όσα θα δούμε σήμερα (26/2) στη σειρά "Μην Ψαρώνεις". Ο Τάκης έχει καταλάβει πια όλη την αλήθεια. Ωστόσο δεν έχει αποφασίσει με ποιον τρόπο θα τιμωρήσει τον άπιστο γαμπρό του.

Αναλυτικά όσα θα δούμε στον ANT1

Επεισόδιο 37

Ο Τάκης έχει καταλάβει πια όλη την αλήθεια. Ωστόσο δεν έχει αποφασίσει με ποιον τρόπο θα τιμωρήσει τον άπιστο γαμπρό του. Η Σάντυ για να διαλύσει τις υποψίες του αυστηρού Μανιάτη αναγκάζεται να παίξει ένα «αθώο» παιχνίδι με σύμμαχό της τον Θανάση. Στο μεταξύ η Τάνια κι η Νενέλα προσπαθούν να βιώσουν η κάθε μία τον χωρισμό της με αξιοπρέπεια, χωρίς υστερίες και «κατινιές». Δυστυχώς δεν καταφέρνουν να σταθούν στο επίπεδό τους, με αποτέλεσμα ο Λεωνίδας να χάσει τη δουλειά του.

Ο Μανώλης τα βάζει με τον δικό του γαμπρό και γίνεται με τον Μπίλυ πιο σκληρός και πιεστικός ακόμα κι από τον Τάκη. Κι ενώ η Σάντυ νομίζει πως κατάφερε να μπερδέψει τον Τάκη και να τον αποπροσανατολίσει, ο πονηρός επαρχιώτης αποφασίζει πως ο καλύτερος τρόπος να συνετίσει τον γαμπρό του είναι – πριν φύγει - να δώσει τα ηνία σε κάποιον που απεχθάνεται την ιδέα να καταλήξουν ο Μανώλης και η Σάντυ μαζί. Σε κάποιον που θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να τους εμποδίσει!

Δείτε και τα όσα αποκάλυψε για τον ρόλο της στη σειρά ηθοποιός του "Μην Ψαρώνεις". Όλα όσα είπε η Νενέλα!

Εξελίξεις "φωτιά" και στο επόμενο επεισόδιο της σειράς 'Μην Ψαρώνεις" - Τι θα δούμε την Πέμπτη (27/2)

Επεισόδιο 38

Ο Μανώλης ξέρει πια πως η Στέλλα του είπε ψέματα για την εγκυμοσύνη της και λίγο πριν πάρει τις τελικές του αποφάσεις για τον γάμο του, μιλάει με τον Ζαγανιάρη για την παράνομη σχέση του με την Σάντυ που αναγκαζόταν, ουσιαστικά χωρίς λόγο, να κρύβει εδώ και καιρό. Ο φίλος του τον βεβαιώνει πως τίποτα δεν γίνεται χωρίς λόγο, γιατί κατά τη γνώμη του οι εξωσυζυγικές σχέσεις είναι το αλάτι της ζωής κι όλοι αξίζει να ζήσουν μία τέτοια περιπέτεια, παρόλο που η ηθική δεν το επιτρέπει. Τόσα παραδείγματα υπάρχουν με παθιασμένα ερωτικά τρίγωνα… Η Ιστορία ζωντανεύει και κάνει πράξη την πιο κακή της συνήθεια: Επαναλαμβάνεται!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Μην ψαρώνεις: Η Στέλλα μένει πραγματικά έγκυος; «Βόμβα» οι εξελίξεις 6/2!

Μην ψαρώνεις: Εξελίξεις που θα σας σοκάρουν σήμερα 11/12! Μανώλης και Σάντυ κρατούν μυστική την σχέση τους γιατί...

Share