8 λέξεις: Τι θα γίνει με την Κατερίνα και τον Μιλτιάδη; Η μπόρα πέρασε, όχι οριστικά

Spoiler alert για την σειρά!

8 λέξεις: Τι θα γίνει με την Κατερίνα και τον Μιλτιάδη; Η μπόρα πέρασε, όχι οριστικά

Αν βλέπετε τις 8 λέξεις σίγουρα αναρωτιέστε τι θα γίνει με την Κατερίνα και τον Μιλτιάδη! Η μπόρα πέρασε, όχι οριστικά όμως και έχουμε συνέντευξη της Ευτυχίας Μελή στο TV24. Αφού έπαιξε στο «Star Trek» και δάνεισε τη φωνή της στην Disney, η Ευτυχία Μέλη έψαχνε τον Αντρέα Γεωργίου για να παίξει σε σειρά του. Και τα κατάφερε.

Φέτος είναι η Κατερίνα στις «8 λέξεις» του ΣΚΑΪ, μια μανούλα που παλεύει να κρατήσει την ισορροπία στην οικογένειά της, χωρίς όμως να γνωρίζει τις... «κρυφές πληγές» που υπάρχουν σε αυτή. Ο λόγος σε εκείνη...

Από την Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου

Οι πληροφορίες μας λένε πως μοιράζετε τον χρόνο σας μεταξύ Αθήνας, Κύπρου και Λος Αντζελες.

«Σωστές οι πληροφορίες σας, όμως ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Εγώ τα τελευταία 17 χρόνια ζω στην Αμερική. Γεννήθηκα στη Νέα Υόρκη, αλλά όταν ήμουν 8 ετών γυρίσαμε στην Ελλάδα, γιατί θεώρησε ο μπαμπάς πως είναι καλύτερα τα παιδιά του να μεγαλώσουν στην Ελλάδα. Οταν μεγάλωσα, όμως, έφυγα ξανά, για να ασχοληθώ με την υποκριτική. Οταν κάποια στιγμή γύρισα, γιατί με χρειάστηκε η οικογένειά μου λόγω της οικονομίας, “έφαγα” δυο... κολλήματα. Πρώτα απ' όλα με τα αδέσποτα, τα οποία και άρχισα να βοηθώ δημιουργώντας ένα καταφύγιο για αυτά, και δεύτερον με το “Τατουάζ”. Μου άρεσε πολύ αυτή η σειρά. Σκέφτηκα πως πρέπει να τους βρω αυτούς τους ανθρώπους».

Η οικογένειά σας ήταν θετική στην απόφαση να επιστρέψετε στην Αμερική για σπουδές υποκριτικής.

«Δεν είχα καθόλου υποστήριξη από τον μπαμπά. Οπότε κατάλαβα από νωρίς ότι αυτό πρέπει να γίνει κρυφά. Αρα, μου ήταν πιο εύκολο να πάω στην Αμερική για να το ζήσω. Στην Ελλάδα ήταν δύσκολο. Για πόσους καφέδες θα έλεγα ότι βγαίνω πια; Μόνο που εκεί δεν πήγα σε μια σχολή και τελείωσα. Επειδή περνάς από κάστινγκ συνεχώς, οι άνθρωποι εντυπωσιάζονται όταν τους λες ότι ακόμα ασχολείσαι και διαβάζεις. Οπότε πηγαίνεις από τη μια σχολή στην άλλη».

Μπορούμε να πούμε για δουλειές που κάνατε εκεί;

«Ναι, αλλά αρχικά θα ήθελα να σας πω ότι ο ανταγωνισμός στην Αμερική είναι εξωφρενικά τρελός. Πήγα σε κάστινγκ για το βίντεο κλιπ του Ενρίκε Ινγκλέσιας που ήθελαν μια κοπέλα ακριβώς στις προδιαγραφές μου και βρέθηκα σε έναν χώρο με άλλες 30 γυναίκες πανομοιότυπες με μένα! Επαθα σοκ. Ημουν μια από τις τρεις, αλλά τελικά πήραν την κοπέλα του που ήταν αθλήτρια και μάλιστα... ξανθιά. Η καλύτερη δουλειά μου εκεί ήταν το πρώτο και το δεύτερο “Star Trek”. Δούλεψα επίσης στο “Modern Family” αλλά και στο “Charmed”, που στην Ελλάδα μεταφράστηκε ως “Μάγισσες”. Ωστόσο “δάνεισα” τη φωνή μου στην Disney. Στην Disneyland της Κίνας, κάνοντας ο επισκέπτης ένα ταξίδι μέσα σε αυτή, ακούει τη δική μου φωνή για να περιηγηθεί στους χώρους. Τέλος, δούλεψα στην ταινία του “Ηρακλή” με τον Ντουέιν Τζόνσον. Οχι ως ηθοποιός αλλά ως βοηθός».

Τι αποθέματα ψυχής πρέπει να έχει κανείς για να αντέχει συνεχώς αυτή τη διαδικασία;

«Αυτός είναι και ο λόγος που οι περισσότεροι τα παρατάνε και γυρίζουν στην Ελλάδα. Για κάποιους είναι δύσκολο να αφήσουν μια καριέρα εδώ που τρέχει για να ψαχτούν στην Αμερική. Για μένα όμως ήταν εύκολο. Δεν ήμουν τίποτα εδώ».

Και όταν ο μπαμπάς κάποια στιγμή έμαθε την αλήθεια;

«Με παρακαλούσε να γυρίσω πίσω με υποσχέσεις... όχι όμως πάνω στην υποκριτική. Του ζήτησα μια μεγάλη συγνώμη. Δεν θα ήθελα αν κάνω παιδιά να μου φύγουν τόσο μακριά, ωστόσο του εξήγησα πόσο ευτυχισμένη είμαι».

Μετά από όλα αυτά, όμως, πώς σας ανακάλυψαν οι Αντρέας Γεωργίου και Κούλλης Νικολάου;

«Τους έψαχνα, γιατί τρελάθηκα με το “Τατουάζ”. Αλλά ήταν δύσκολο, γιατί δεν έχω γνωριμίες στην Ελλάδα. Τελικά έμαθα μέσω μιας φίλης ότι γίνεται οντισιόν στην Αθήνα. Εκείνη ήξερε ένα άλλο άτομο που γνώριζε τον Αντρέα και κάπως έτσι μίλησα για πρώτη φορά μαζί του. Λίγες μέρες αργότερα με πήραν για την οντισιόν. Πάρα πολλά άτομα... Ακόμα και στην οντισιόν τους είχαν τέτοια οργάνωση που εντυπωσιάστηκα. Ούτε στη Αμερική δεν έχω συναντήσει παρόμοια διαδικασία. Μετά από τέσσερις μέρες με πήραν να μου ανακοινώσουν πως πήρα τον ρόλο της Κατερίνας και έκλαιγα τέσσερις μέρες από τη χαρά μου, παρόλο που είπα στον Αντρέα: “Δεν θα κλάψω τώρα. Θα το κρατήσω για τις σκηνές”. Είμαι πολύ τυχερή».

Νομίζω, πάντως, πως όντως ήσασταν τυχερή. Η Κατερίνα έχει μέσα της κάτι από την Ευτυχία...

«Αρχικά ήταν λίγο κουτσομπόλα η Κατερίνα, αλλά μετά σκέφτηκα πως θα ήθελα να αντιπροσωπεύσω τις μανούλες στην Ελλάδα. Και μου βγήκε αυθόρμητα. Μου βγήκαν τα καλύτερα στοιχεία του εαυτού μου».

Αρα, οδηγήσατε λίγο τον ρόλο...

«Πιστεύω πως ναι. Μου είχε αφήσει αυτό το περιθώριο το σενάριο. Μου το είχε πει και ο Αντρέας από την αρχή, ότι ψάχνει για τη νέα μαμά και την καλή σύζυγο. Με σταματάνε παιδάκια στον δρόμο και μου λένε πως θα ήθελαν μια μαμά σαν και εμένα. Τώρα όμως η Κατερίνα έχει αρχίσει να αλλάζει».

Αλήθεια, πού θα πάει αυτή η κατάσταση με τον υπερκαταναλωτισμό της;

«Εχω μια κρυφή εντύπωση πως η σεναριογράφος μας το πάει κάπου. Μάλλον κάποια κενά έχει η Κατερίνα και στρέφεται στις αγορές. Μάλλον κάτι της λείπει από την οικογένειά της και τον άντρα της. Ανυπομονώ για τη στιγμή που η Κατερίνα θα πρέπει να το αντιμετωπίσει, γιατί πρόκειται για μια πάθηση που υπάρχει».

Σε σχέση με τον Μιλτιάδη, η μπόρα πέρασε;

«Φάνηκε πως η αγάπη μεταξύ μας είναι πολύ πιο δυνατή από το λάθος που έκανα. Είμαστε πολύ αγαπημένο ζευγάρι. Ομως μάλλον τελικά κάποιο θεματάκι υπάρχει και η ηρωίδα μου ψωνίζει τόσο πολύ. Θα σοκαριστώ αν κάποια στιγμή αυτοί οι δυο χωρίσουν».

Θα μάθει ποτέ αυτή την ιδιαίτερη σχέση μεταξύ του άντρα της και του Λουκά;

«Δεν έχω ιδέα τι θα γίνει. όμως θα ανυπομονούσα για μια τέτοια στιγμή. Υποκριτικά θα με βοηθούσε πολύ. Θα ένιωθε σαν να ζει σε ένα ψέμα. Πάντως σεναριακά δεν δείχνει να φτάνουμε εκεί. Ανυπομονώ τα πράγματα να γίνουν δύσκολα για εκείνη. Να σταματήσουμε να τη βλέπουμε να μιλάει με την Ιφιγένεια για το τι θα μαγειρέψει».

Φαντάζομαι, θα ήθελε να μάθει και για τη δράση του Φοίβου...

«Αυτό και αν θα ήταν το μεγαλύτερο και ένα καταστροφικό σοκ για εκείνη. Το έχω σκεφτεί πολλές φορές. Επειδή την έχω αγαπήσει την Κατερίνα, θα ήθελα να δείξει την αγάπη, το δέσιμο, την κατανόηση και τη συγχώρεση. Από τη μία καταλαβαίνω το έγκλημα και από την άλλη θεωρώ πως καμία μάνα δεν θα ήθελε να δει το παιδί της στη φυλακή. Ομως είναι και δίκαιη».

Και υποστηρικτική στον γάμο της κόρης της. Αραγε θα κρατήσει;

«Εχει εμπιστοσύνη στο παιδί της και είναι σίγουρη πως θα καταλάβει ότι έχουν σημασία οι σπουδές. Της αφήνει τον χώρο της. Ως Ευτυχία πάντως ελπίζω να ξαναγυρίσει στο σπίτι της. Ισως καταλάβουν και οι δυο πως ήταν πολύ μικροί για γάμο».

Εχτές σας γράψαμε άλλο ένα spoiler μεγατόνων για την σειρά - Κάνει ο Μιχαήλ Καλλέργης σχέση με την Λουκία; Ποιο το μέλλον με την Ρωξάνη; - Δείτε εδώ