Γρηγόρης Αρναούτογλου: Αυτοί είναι οι αποψινοί καλεσμένοι του «The 2night show»

Πρόσωπα «φωτιά»!

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Αυτοί είναι οι αποψινοί καλεσμένοι του «The 2night show»

Και απόψε οι καλεσμένοι του Γρηγόρη Αρναούτογλου είναι «φωτιά» στον ΑΝΤ1. Στο «The 2night show» θα δούμε πρόσωπα που απασχολούν την τηλεόραση και θα μας συγκινήσουν με τις εξομολογήσεις τους για την προσωπική τους ζωή.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται στο «The 2Night Show» τον φίλο και συνεργάτη του στο ραδιόφωνο, Γιώργο Λιανό, που μεταξύ άλλων μιλά για την ευκαιρία που του δόθηκε με την παρουσίαση του «The Voice».

Επίσης, αναφέρεται στη συνεργασία με την Χριστίνα Μπόμπα, καθώς και στη στήριξη που δέχτηκε από τον προκάτοχό του στο σόου, Γιώργο Καπουτζίδη. Τέλος, μιλά για τη σύντροφό του, Κωνσταντίνα.

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου έρχεται στο «The 2Night Show», σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη. Η γνωστή τραγουδίστρια μιλά ανοιχτά για την προσωπική της ζωή και για το ενδεχόμενο να αποκτήσει τη δική της οικογένεια, στο άμεσο μέλλον.Μιας και μιλάμε για το The 2night Show δείτε και τον λόγο που ο Δημήτρης Σταρόβας δεν είναι ποια στην εκπομπή

Καλεσμένη του Γρηγόρη και η Φωτεινή Ντεμίρη.

Σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης, η αγαπημένη ηθοποιός της σειράς «Το Καφέ της Χαράς» μιλά για την καριέρα της στην υποκριτική, τη μητρότητα, καθώς και για τις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει μαζί με τον σύζυγό της, και επίσης ηθοποιό, Χάρη Γρηγορόπουλο.

Τέλος, αποκαλύπτει πώς πήρε την απόφαση να κάνει δύο τατουάζ, στους μηρούς της, μαζί με την καλή της φίλη, Αθηνά Οικονομάκου.

«Σεισμός» στον ΑΝΤ1 με τα νούμερα του Γρηγόρη Αρναούτογλου και των καλεσμένων του - «Έτριβαν» τα μάτια τους

Προκλήθηκε «σεισμός» στον ΑΝΤ1 με τα νούμερα που έκανε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και «έτριβαν» τα μάτια τους όταν είδαν τα ποσοστά! Λογικό μας φαίνεται, αφού σάρωσε και έκανε πραγματικά ρεκόρ!

Ο παρουσιαστής, βγήκε πρώτος στην late night ζώνη στο δυναμικό κοινό και σήμερα θα χαμογελούν μέχρι και τα.. αυτιά του! Άλλωστε είναι η καλύτερη χρονιά του Γρηγόρη στον ΑΝΤ1!

Καλεσμένη βέβαια είχε την Βάνια από το Καλό Μεσημεράκι, η οποία και δεν δίστασε να καλέσει on air το Νίκο Μουτσινά, προκαλώντας ένα επικό σκηνικό -το έχετε δει;

Τα τέταρτα με τα νούμερα του Γρηγόρη Αρναούτογλου από τον ΑΝΤ1

39.3
28.5
29.3
24
29.4
30.8
23.9
17.7

Το σύνολο τηλεθέασης της late night ζώνης

  • AΝΤ1: The 2night show 27,9
  • ALPHA: The Free World 4.9
  • STAR: Ο χιονάνθρωπος 13,4
  • ΣΚΑΙ: Pikaso 0.8
  • Mega: Μαύρα Μεσάνυχτα 5.2