Έλα στη θέση μου: "Καυτές" εξελίξεις (27/2) - Θα συγχωρέσει ο Βλάσης τη Φαίη;

Οι εξελίξεις πριν παιχτούν στην τηλεόραση!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έλα στη θέση μου:

"Καυτές" οι εξελίξεις και στο σημερινό επεισόδιο της σειράς "Έλα στη θέση μου". Πώς θα δικαιολογήσει ο Ζούβας στο Σήφη τα λεφτά από την πώληση της μυστικής κρέμας του; Θα συγχωρέσει αυτή τη φορά ο Βλάσης τη Φαίη;

Αναλυτικά όσα θα δούμε στον Alpha

Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου – Επεισόδιο 109

Η Φαίη μετά τον καυγά με το Βλάση βρίσκει συμπαράσταση στο Μάρκο και τη Ρενάτα ενώ ο Βλάσης αντιμετωπίζει στα ίσια το Μένιο. Στην έπαυλη οι ετοιμασίες για τη φωτογράφηση της Σύλβιας αλλάζουν το πρόγραμμα όλης της οικογένειας και ειδικά του Σήφη που αναλαμβάνει βοηθός του μοντέλου.

Ο Αχιλλέας μαθαίνει ότι ο Ρενάτα ήταν πάλι στο σπίτι του Μάρκου και δεν μπορεί να μην πετάξει το καρφί του. Η Μαρίνα κρύβει από το Βλάση ότι η Φαίη δημοσίευσε για λίγο τις φωτογραφίες της για να διαταράξει ακόμα περισσότερο τη σχέση τους. Πώς θα δικαιολογήσει ο Ζούβας στο Σήφη τα λεφτά από την πώληση της μυστικής κρέμας του; Θα συγχωρέσει αυτή τη φορά ο Βλάσης τη Φαίη;

Δείτε και την σπάνια φωτογραφία που δημοσίευσε ηθοποιός από το 'Έλα στη θέση μου'΄. Δεν το συνηθίζει!

Οι εξελίξεις "καυτές" και στο επεισόδιο της Παρασκευής (28/2) - Όσα θα δούμε στο "Έλα στη θέση μου"

Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου – Επεισόδιο 110

Η Μαρίνα ζητάει από τη Φαίη να αποκαλύψει όλη την αλήθεια στον Βλάση ενώ ο Ζούβας προσπαθεί να βρει τρόπο να βγάλει κρυφά μέσα στη νύχτα την παραγωγή της Αντρουά. Ο Δαμιανός έχει μια ευφάνταστη ιδέα για να κάνει έκπληξη στη Ζωγραφιά και ο Θοδωρής ετοιμάζεται να δεχτεί τη βοήθεια της Μπεάτας προκειμένου να βρει επιτέλους ταίρι.

Οι μπηχτές του Αχιλλέα παγώνουν για άλλη μια φορά τη Ρενάτα και ο Μάρκος προτείνει να βρεθούν όλοι μαζί και να γιορτάσουν τη φωτογράφιση της Σύλβιας. Πώς θα αντιδράσει η Φαίη όταν ο Σήφης της αποκαλύψει ότι ξέρει την αλήθεια για τις φωτογραφίες της Μαρίνας; Θα καταφέρει ο Αχιλλέας να αναπτερώσει το πεσμένο ηθικό του Βλάση; Και τέλος, ποια είναι η γυναίκα που καταφέρνει να γοητεύσει τον Αχιλλέα.