Έρωτας μετά: "Καυτές" εξελίξεις (27/2) - Μια σχέση προσπαθεί να βρει τον δρόμο της

Οι εξελίξεις πριν παιχτούν στην τηλεόραση!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έρωτας μετά:

Καταιγιστικές εξελίξεις μας περιμένουν και σήμερα στη σειρά "Έρωτας μετά". Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο (27/2) της σειράς του Alpha;

Δύσκολες στιγμές για τους ήρωες της σειράς "Έρωτας μετά" με μια σχέση γεμάτη ένταση να βρίσκεται στη διαδικασία να βρει τον δρόμο της. Την ίδια ώρα τα πράγματα δυσκολεύουν και για την Ηλέκτρα και τον Χρήστο μιας η σχέση τους δεν γίνεται αποδεκτή από τα παιδιά τους. Μάλιστα η όλη κατάσταση πληγώνει την Ηλέκτρα, ενώ την ίδια ώρα ο Δημήτρης θα δεχτεί ένα τηλεφώνημα από μια γυναίκα που θέλει την βοήθειά του! Διαβάστε παρακάτω όλα όσα θα γίνουν σήμερα στην σειρά!

Αναλυτικά όσα θα δούμε σήμερα στον Alpha

Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου, στις 21:50 - Επεισόδιο: 73

Η σχέση του Χρήστου με την Ηλέκτρα δε γίνεται αποδεκτή από τα παιδιά τους και αυτή τη στιγμή είναι πολύ δύσκολο να το δουν θετικά. Η αμφισβήτηση αυτή πληγώνει την Ηλέκτρα.

Μια σχέση προσπαθεί να βρει τον δρόμο της στο "Έρωτας μετά"

Η σχέση του Ηλία με τον Κωνσταντίνο περνάει συνεχώς από το μίσος στην αγάπη. Μια σχέση γεμάτη ένταση που προσπαθεί να βρει το δρόμο της, μετά και τις τελευταίες αποκαλύψεις. Παράλληλα ο Δημήτρης δέχεται ένα τηλεφώνημα από μια γυναίκα που του λέει ότι είναι η Άννα Μακρίδη και τον παρακαλάει να τη βοηθήσει.

Να πούμε ότι οι εξελίξεις στο "Έρωτας μετά" ήταν καταιγιστικές απογειώνοντας τα νούμερα του Alpha. Δεν φαντάζεστε που έφτασαν!