8 Λέξεις: Η Βίκυ συναντά ένα γνωστό σε εμάς άντρα! - Χαμός σήμερα (27/2)

Οι εξελίξεις πριν παιχτούν στην τηλεόραση!

8 Λέξεις: Η Βίκυ συναντά ένα γνωστό σε εμάς άντρα! - Χαμός σήμερα (27/2)

Διαβάστε όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο της σειράς "8 Λέξεις". Οι εξελίξεις αναμένονται και σήμερα (27/2) καταιγιστικές! Τι μας περιμένει στη σειρά του ΣΚΑΪ; Η Βίκυ συναντάει ένα γνωστό σε μας άντρα και κάνει μία κίνηση που θα τον αφήσει άναυδο!

Χαμός αναμένεται και σήμερα στις "8 Λέξεις" με τις εξελίξεις να τρέχουν! Ο Μιχαήλ τρέμει στην ιδέα να επαναλάβει την απόπειρα η Λουκιά, που βρίσκεται στο νοσοκομείο, ενώ την ίδια ώρα η Βίκυ θα έχει μια συνάντηση με έναν άντρα που γνωρίζουμε! Πώς βλέπει ο Άκης την νέα του μαγείρισσα; Θα καρφώσει ο Μιλτιάδης τον Σπύρο;

Αναλυτικά όσα θα δούμε σήμερα στον ΣΚΑΪ

ΠΕΜΠΤΗ 27/02 (ΕΠ. 193):

Ο Μιχαήλ μεταφέρει την Λουκία στο νοσοκομείο και τρέμει στην ιδέα πως μπορεί να επαναλάβει την απόπειρα. Ο Αλέκος ξεκαθαρίζει στην Ηλιάνα πως αν θέλει παιδί, πρέπει πρώτα να τον παντρευτεί. Εκείνη συμφωνεί αλλά ο Άκης δεν είναι έτοιμος να δώσει τη συγκατάθεσή του σε κάτι τέτοιο. Ο Σίμος έχει γίνει η σκιά της Ολυμπίας και κυριολεκτικά μετράει τις μπουκιές της, γεγονός που φέρνει συγκρούσεις ανάμεσά τους.

Ο Άκης καλοβλέπει τη νέα του μαγείρισσα, την Αποστολία. Παράλληλα καλεί τη Σμαράγδα σε επίσημο δείπνο, με σκοπό να αναθερμάνει τις σχέσεις του Δημήτρη μαζί της. Η Ναυσικά προσπαθεί να πείσει την Τζουλιάνα να κάνει υπομονή. Ο Μιλτιάδης ανακαλύπτει πως ο Σπύρος τρώει ακόμα κρέας, αλλά δεσμεύεται να μην τον καρφώσει στην Ιφιγένεια. Η Βίκυ συναντάει ένα γνωστό σε μας άντρα και κάνει μία κίνηση που θα τον αφήσει άναυδο!

Χαμός στις "8 Λέξεις" - Η Βίκυ επισκέπτεται τη Μυρτώ Γιαβάση στο ίδρυμα

Συνεχίζονται οι "καυτές" εξελίξεις στη σειρά του Alpha. Αναλυτικά όσα θα δούμε σήμερα στο επεισόδιο 194:

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 194:

Ο Άκης προτρέπει τον Δημήτρη να σταθεί στο πένθος της Βικτώριας, ειδικά τώρα που έμεινε η μοναδική κληρονόμος της περιουσίας του πατέρα της. Η Λουκία βγαίνει από το νοσοκομείο και ο Μιχαήλ της τονίζει σε κάθε ευκαιρία ότι είναι πολύ σημαντική για αυτόν και δεν θέλει να την χάσει από τη ζωή του. Παράλληλα η Ναυσικά αρχίζει να ανησυχεί για το υπερβολικό ενδιαφέρον που δείχνει ο Μιχαήλ για τη γραμματέα του.

Ο Έκτορας ακούει για τη νέα δολοφονική επίθεση και το μυαλό του αμέσως ταξιδεύει στον Φοίβο, δεν έχει όμως στοιχεία για να στηρίξει τους ισχυρισμούς του. Η εφηβική επανάσταση της Ολυμπίας συνεχίζεται, γεγονός που οδηγεί σε ομηρικούς καυγάδες ανάμεσα σε εκείνη και τους γονείς της. Ο Άκης προειδοποιεί τον Αλέκο πως αν πληγώσει την Ηλιάνα, δεν θα την βγάλει καθαρή. Η Βίκυ επισκέπτεται τη Μυρτώ Γιαβάση στο ίδρυμα.

Και για να είστε πάντα ένα βήμα μπροστά σας έχουμε και αποκλειστικές εξελίξεις για την σειρά του ΣΚΑΪ. Διαβάστε τι μας περιμένει στις "8 Λέξεις"!