Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα: Τι θα δούμε σήμερα (27/2) - Άνω κάτω οι Απόκριες!

Οι εξελίξεις πριν παιχτούν στην τηλεόραση!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα: Τι θα δούμε σήμερα (27/2) - Άνω κάτω οι Απόκριες!

Σας έχουμε όλες τις "καυτές" εξελίξεις που θα δούμε σήμερα (27/2) στη σειρά "Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα"! Ο Μήνας προσπαθεί να αποφύγει το μασκέ πάρτι με δόλια μέσα, ωστόσο η Βούλα έχει σχεδιάσει αλλιώς τα πράγματα. Τελικά θα γίνει το δικό της;

Χαμός αναμένεται να γίνει και σήμερα Πέμπτη (27/2) στη αγαπημένη σειρά του Alpha "Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα" με τις Απόκριες να κυριαρχούν στο σημερινό επεισόδιο! Και μπορεί ο Μηνάς και η Βούλα να μπλέκουν σε μπελάδες αποκριάτικα αλλά τα πράγματα δεν μοιάζουν καλύτερα ούτε για τον Άγγελο και την Βέλη. Ετοιμάζουν πάρτι με σέξι στολές όμως όλα θα γίνουν άνω κάτω! Διαβάστε παρακάτω όλα όσα θα δούμε στη σειρά του alpha.

Αναλυτικά όσα θα δούμε σήμερα στον Alpha

Επεισόδιο: 38

Η Σοφία τσακώνεται με την Ξένια γιατί επιμένει να σπουδάσει Γερμανική φιλολογία και η Σοφία δεν θέλει. Ο Μπάμπης προσπαθεί να κρατήσει ισορροπίες, όλα όμως αλλάζουν όταν… Ο Ηλίας οργανώνει τη μετακόμιση για Σέρρες και πιέζει την Καίτη να ετοιμάσει τα πράγματά της. Εκείνη δεν είναι έτοιμη να αφήσει τον Πύργο, ώσπου μια απρόσμενη είδηση θα δώσει τη λύση.

Μην αρχίζεις την Μουρμούρα: Μαύρες Απόκριες για τους ήρωες - Δείτε το σημερινό τρέιλερ

Με δόλιο τρόπο ο Μηνάς, προσπαθεί να αποφύγει το πάρτι μασκέ που ετοιμάζουν η κόρη κι ο γαμπρός τους. Η Βούλα όμως έχει τα δικά της σχέδια… Οι Απόκριες του Άγγελου γίνονται άνω-κάτω όταν ανακαλύπτει ότι η Βέλη ετοιμάζει αποκριάτικο πάρτυ με θέμα… τις σέξι στολές.

Να πούμε ότι έρχεται και μια αλλαγή "βόμβα" για την σειρά που αγαπήσαμε. Δείτε τι θα αλλάξει στη "Μουρμούρα"!