Μην ψαρώνεις: Η ιστορία... επαναλαμβάνεται! - Τι μας περιμένει σήμερα (27/2);

Οι εξελίξεις πριν παιχτούν στην τηλεόραση!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μην ψαρώνεις: Η ιστορία... επαναλαμβάνεται! - Τι μας περιμένει σήμερα (27/2);

Σας έχουμε όλες τις εξελίξεις που θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο της σειράς "Μην ψαρώνεις"! Τι περιμένει τους τηλεθεατές; Η Ιστορία κάνει πράξη την χειρότερη συνήθειά της.... να επαναλαμβάνεται! όσα θα δούμε σήμερα (27/2) στη σειρά του ΑΝΤ1.

Οι εξωσυζυγικές σχέσεις θα έχουν την τιμητική τους στο σημερινό επεισόδιο της σειράς, Ο Μανώλης μιλά για την παράνομη σχέση του, μιας και γνωρίζει πια για την ψεύτικη εγκυμοσύνη της Στέλλας. Τι θα του πει ο φίλος του για τα ερωτικά τρίγωνα; Μήπως τον μπλέξει σε νέους μπελάδες;

Αναλυτικά όσα θα δούμε στον ANT1

Επεισόδιο 38

Ο Μανώλης ξέρει πια πως η Στέλλα του είπε ψέματα για την εγκυμοσύνη της και λίγο πριν πάρει τις τελικές του αποφάσεις για τον γάμο του, μιλάει με τον Ζαγανιάρη για την παράνομη σχέση του με την Σάντυ που αναγκαζόταν, ουσιαστικά χωρίς λόγο, να κρύβει εδώ και καιρό.

Μην Ψαρώνεις Θοδωρής Αθερίδης

Μην ψαρώνεις: Η Ιστορία κάνει πράξη την πιο κακή της συνήθεια: Επαναλαμβάνεται!

Ο φίλος του τον βεβαιώνει πως τίποτα δεν γίνεται χωρίς λόγο, γιατί κατά τη γνώμη του οι εξωσυζυγικές σχέσεις είναι το αλάτι της ζωής κι όλοι αξίζει να ζήσουν μία τέτοια περιπέτεια, παρόλο που η ηθική δεν το επιτρέπει. Τόσα παραδείγματα υπάρχουν με παθιασμένα ερωτικά τρίγωνα… Η Ιστορία ζωντανεύει και κάνει πράξη την πιο κακή της συνήθεια: Επαναλαμβάνεται!

Δείτε και τα όσα αποκάλυψε για τον ρόλο της στη σειρά ηθοποιός του "Μην Ψαρώνεις". Όλα όσα είπε η Νενέλα!