Τετάρτη, 15 Ιουλίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Elif: "Φωτιά" οι εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο (28/2) - Ο Ουμίτ θέλει εκδίκηση!

Οι εξελίξεις πριν παιχτούν στην τηλεόραση!

Elif:
TV24 28.02.2020 08:27
Follow us on Google News

"Φωτιά' θα είναι οι εξελίξεις και στο σημερινό επεισόδιο της ξένης σειράς 'Elif". Διαβάστε όλα όσα μας περιμένουν σήμερα (28/2) στη σειρά. Ο πατέρας του Χακί καταδικάστηκε με αποτέλεσμα να είναι πιθανό να τον στείλουν σε ορφανοτροφείο. Την ίδια ώρα ο Ουμίτ θέλει να πάρει εκδίκηση.

Χαμός θα γίνει και στο σημερινό επεισόδιο της καθημερινής σειράς του Star, καθώς οι εξελίξεις τρέχουν! Ο Γιουσούφ και η Μελέκ συζητούν το θέμα που έχει προκύψει με τον Χακί, ενώ η Αρζού είναι χαρούμενη που μπορεί να αγοράσει το σπίτι των Εμίρογλου ωστόσο ο Ουμίτ φαντάζεται αλλιώς τα πράγματα, ενώ δεν έχει ακόμα ξεχάσει ότι τον έδιωξε από την ζωή της. Παράλληλα ο Σελίμ θέλει μιλήσει με την Ζεϊνεπ για να της πει ότι έχει γίνει παρεξήγηση.

Αναλυτικά όσα θα δούμε στο Star

Παρασκευή 28/2 - Επεισόδιο 532

Ο Γιουσούφ μαθαίνει πως ο πατέρας του Χακί καταδικάστηκε. Αυτό σημαίνει πως οι κοινωνικές υπηρεσίες ίσως πάρουν τον Χακί και τον στείλουν στο ορφανοτροφείο. Καθώς ο Γιουσούφ και η Μελέκ συζητούν αυτό το θέμα, έρχονται να πάρουν τον Χακί. Η Αρζού είναι ενθουσιασμένη επειδή μπορεί να αγοράσει το σπίτι των Εμίρογλου. Ο δικηγόρος του Ουμίτ τον ενημερώνει για την πώληση του σπιτιού των Εμίρογλου. Το σπίτι θα πουληθεί σε πλειστηριασμό.

Εξελίξεις φωτιά στο σημερινό επεισόδιο (28/2) της "Elif" με τον Ουμίτ να θέλει τώρα να εκδικηθεί

Ο Ουμίτ φαντάζεται πως η Αρζού θα το έχει μάθει και δεν θέλει να το αγοράσει εκείνη. Είναι ακόμη θυμωμένος μαζί της επειδή τον έδιωξε από τη ζωή της τόσο εύκολα μετά από όσα μοιράστηκαν. Τώρα ο Ουμίτ θέλει εκδίκηση. Ο Ορχάν, ο δικηγόρος του Γιουσούφ, τον ενημερώνει για την πώληση του σπιτιού της οικογένειας Εμίρογλου. Ο Γιουσούφ έχει μια ιδέα. Έχει ένα σπίτι, κληρονομιά από τον πατέρα του. Σκοπεύει να το πουλήσει και να χρησιμοποιήσει τα χρήματα στον πλειστηριασμό.

Η Μελέκ λέει στον Σελίμ πως η Ζεϊνέπ πιστεύει πως έχει σχέση με την Πελίν. Η Πελίν μαθαίνει και αυτή τα νέα για την πώληση του σπιτιού των Εμίρογλου και αποφασίζει να τους επισκεφθεί. Η Ζεϊνέπ νιώθει άσχημα όταν βλέπει την Πελίν. Ο Σελίμ θέλει να μιλήσει στη Ζεϊνέπ και να της εξηγήσει πως έχει παρεξηγήσει την κατάσταση…

Και οι εξελίξεις στην "Elif" δεν σταματούν εδώ καθώς σας έχουμε και σούπερ αποκλειστικό για την σειρά!

Δείτε και το τρέιλερ από το επεισόδιο που θα παιχτεί σήμερα

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Κυκλοφόρησαν στα περίπτερα Tv24 και TiVi ΣΙΡΙΑΛ - Δείτε όλα τα "καυτά" αποκλειστικά!

Θρίλερ στην Elif: «Σκότωσε τον Ουμίτ» - Ο Ερκούτ εκβιάζει τον Βεϊσέλ

Share