Πρόγραμμα τηλεόρασης Σάββατο 29/2: Όλες οι ταινίες, οι σειρές και οι εκπομπές που θα δούμε σήμερα!

Μην τα χάσεις!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πρόγραμμα τηλεόρασης Σάββατο 29/2: Όλες οι ταινίες, οι σειρές και οι εκπομπές που θα δούμε σήμερα!

Αναλυτικά, το πρόγραμμα τηλεόρασης, για σήμερα, Σάββατο 29/2! Οι αγαπημένες σας σειρές, εκπομπές, ταινίες και προγράμματα με τις εξελίξεις τους από όλα τα κανάλια. Ώρες αλλά και λεπτομέρειες αναλυτικά στο πρόγραμμα παρακάτω.

Τι θα δούμε...

Πρόγραμμα τηλεόρασης

σειρές σήμερα

ταινίες σήμερα

πρόγραμμα σήμερα

εξελίξεις σειρών

Για να είστε ενημερωμένοι και για όλες τις τηλεοπτικές εξελίξεις και αποκλειστικά για τις σειρές που σας ενδιαφέρουν δείτε εδώ

Από το πρόγραμμα της τηλεόρασης σήμερα 29/2 δείτε ποιους θα έχει καλεσμένους ο Σπύρος Παπαδόπουλος

Αποκριάτικη ατμόσφαιρα στην εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά!» με τον Σπύρο Παπαδόπουλο, το Σάββατο 29 Φεβρουαρίου στις 21.00, στον ΣΚΑΪ. Ατέλειωτο τραγούδι και χορός σε ένα πάρτι με απίστευτη ενέργεια και ρυθμό.

Οι Θοδωρής Φέρρης, Γιάννης Καψάλης, Άκης Δείξιμος, Ζόζεφιν, Γιώργος Λιβάνης, Βασίλης Πορφυράκης, Κατερίνα Ευγενικού και Γεωργία Παπαγαλάνη απογειώνουν τη βραδιά με πασίγνωστες επιτυχίες.

Στην παρέα της εκπομπής και οι Κατερίνα Ζαρίφη, Γιώργος Πολυχρονίου, Θανάσης Βισκαδουράκης, Στέλιος Κρητικός, Παρθένα Χοροζίδου, Ράνια Κωστάκη, Τάσος Ντούγκας, Γιάννης Χατζηγεωργίου, Γιώργος Χειμωνέτος, Χρήστος Τριπόδης, Κατερίνα Θεοχάρη, Στέλλα Μιζεράκη, Όλγα Αντωνίου, Άρης Πλασκασοβίτης, Άρτεμις Αστεριάδου, Πωλίνα Τριγωνίδου, Πάνος Θεοδώρου και Αναστασία Μοδιώτη.

Όλοι μαζί με ανεβασμένη διάθεση και κέφι τραγουδάνε, χορεύουν και ξεφαντώνουν σε ένα ξέφρενο αποκριάτικο γλέντι.