Έλα στη θέση μου: Τι θα δούμε σήμερα (2/3) - Ο Μάρκος μαθαίνει για το γάμο της Φλωρέτας!

Οι εξελίξεις πριν παιχτούν στην τηλεόραση!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έλα στη θέση μου: Τι θα δούμε σήμερα (2/3) - Ο Μάρκος μαθαίνει για το γάμο της Φλωρέτας!

Διαβάστε όλα όσα θα δούμε σήμερα (2/3) στη σειρά "Έλα στη θέση μου". Καταιγιστικές οι εξελίξεις και σε αυτό το επεισόδιο! Ο Μάρκος μαθαίνει για το γάμο της Φλωρέτας με τον πατέρα του, την ώρα που ο Αχιλλέας εντυπωσιάζεται από μια καθηγήτρια του Βλάση και τη φλερτάρει.

Αναλυτικά όσα θα δούμε σήμερα στον Alpha

Δευτέρα 02 Μαρτίου – Επεισόδιο 111

Ο Μάρκος μαθαίνει για το γάμο της Φλωρέτας με τον πατέρα του, την ώρα που ο Αχιλλέας εντυπωσιάζεται από μια καθηγήτρια του Βλάση και τη φλερτάρει. Η Φαίη έρχεται πιο κοντά με το Σήφη που δείχνει να είναι ο μόνος που την καταλαβαίνει. Η Μπεάτα γνωρίζει το Θοδωρή και φαίνεται σαν κάτι να ετοιμάζει. Η Σύλβια ακούει το Ζούβα να μιλάει για τα Βιομανούλια. Θα καταφέρει να τα μπαλώσει ή θα τους πάρουν χαμπάρι; Θα αποκαλύψει ο Βλάσης στη Ρενάτα τη νέα γνωριμία του Αχιλλέα; Και για να μην χάσετε τίποτα από την αγαπημένη σας σειρά, σας έχουμε συγκεντρωμένες και τις εξελίξεις όλης της εβδομάδας!

Διαβάστε και τα όσα θα δούμε στο επόμενο επεισόδιο (3/3) της σειράς "Έλα στη θέση μου"

Τρίτη 03 Μαρτίου – Επεισόδιο 112

Η Μπεάτα δηλώνει εντυπωσιασμένη με το Θοδωρή και η Σύλβια αναλαμβάνει δράση για να τους τα φτιάξει, την ώρα που η Λατάνια φοβάται ότι ο Μίμης δεν τη βλέπει σοβαρά. Ο Ζούβας αποφασίζει να κάνει μια κουβέντα με το Σήφη. Ο Βλάσης μαθαίνει πως η Φαίη χρησιμοποίησε τις φωτογραφίες της Μαρίνας και σκέφτεται να της πάρει την επιμέλεια του παιδιού. Ο Αχιλλέας μιλάει πολύ άσχημα στη Ρενάτα και εκείνη αντιδράει. Τι θα κάνει ο Μάρκος όταν τη βρει ταραγμένη στο γραφείο του;