Έρωτας μετά: Καταιγιστικές εξελίξεις (2/3) - Μία σύγκρουση και ένα μεγάλο μυστικό!

Οι εξελίξεις πριν παιχτούν στην τηλεόραση!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έρωτας μετά: Καταιγιστικές εξελίξεις (2/3) - Μία σύγκρουση και ένα μεγάλο μυστικό!

Καταιγιστικές εξελίξεις μας περιμένουν στο σημερινό επεισόδιο (2/3) της σειράς "Έρωτας μετά". Διαβάστε όλα όσα θα δούμε! Ο Γιώργος συγκρούεται με την Νόρα. Η Ηλέκτρα έρχεται αντιμέτωπη με ακόμα ένα μεγάλο μυστικό, καθώς ο Γεράσιμος της λέει ότι μπορεί ο Μιχαλάκης να μην είναι βιολογικό παιδί του Χρήστου.

Αναλυτικά όσα θα δούμε στον Alpha

Δευτέρα 2 Μαρτίου, στις 21:50 - Επεισόδιο: 7

Ο Δημήτρης ξεφεύγει από το εγκαταλειμμένο σπίτι έχοντας πάρει το τηλέφωνο του Ρίζου ενώ η Αλίκη παρακολουθεί την κάθε του κίνηση. Ο Τόνι ενημερώνει τον Γιώργο για τα νέα της υπόθεσης με στόχο να τον ενεργοποιήσει. Ο Γιώργος αρνείται να ασχοληθεί, γεγονός που τον οδηγεί σε σύγκρουση με τη Νόρα. Η Ηλέκτρα έρχεται αντιμέτωπη με ακόμα ένα μεγάλο μυστικό, καθώς ο Γεράσιμος της λέει ότι μπορεί ο Μιχαλάκης να μην είναι βιολογικό παιδί του Χρήστου.- Οι εξελίξεις στη σειρά θα είναι καταιγιστικές και στα επόμενα επεισόδια. Η Άννα θα γίνει δολοφόνος!

Καταιγιστικές οι εξελίξεις στο "Έρωτας μετά" και στο επεισόδιο της Τρίτης (3/3)

Τρίτη 3 Μαρτίου, στις 21:50 - Επεισόδιο: 75

Ο Δημήτρης συναντάει την Πέννυ και την ακούει να μιλάει στο τηλέφωνο με αυτόν που πιστεύει ότι κρατάει τη Μακρίδη. Ο Σταύρος, μετά την αποκάλυψη του Αποστόλη, ζητάει από τον Θοδωρή να τον σκοτώσει αλλά η αντίδραση του Θοδωρή τον ξαφνιάζει. Η Ηλέκτρα, φορτισμένη από τις τελευταίες αποκαλύψεις, ζητάει από τον Χρήστο να χωρίσουνε κι ο Αποστόλης πουλάει το σπίτι του στο χωριό για να βοηθήσει οικονομικά τον Χρήστο.