Σπίτι είναι: Τι μα περιμένει σήμερα (2/3) - Μια παράξενη συμπεριφορά φέρνει υποψίες!

Οι εξελίξεις πριν παιχτούν στην τηλεόραση!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σπίτι είναι: Τι μα περιμένει σήμερα (2/3) - Μια παράξενη συμπεριφορά φέρνει υποψίες!

Διαβάστε τι μας περιμένει σήμερα (2/3) στην σειρά "Σπίτι είναι". Τον τελευταίο καιρό πέπλο μυστηρίου καλύπτει τις κινήσεις της Σταυρούλας και ο Λευτέρης βλέπει τα πρώτα σύννεφα στη σχέση τους να εμφανίζονται. Αδικαιολόγητες απουσίες, άκυρες δικαιολογίες και μια παράξενη αλλαγή στη συμπεριφορά της τον βάζουν σε υποψίες.

Αναλυτικά όσα θα δούμε σήμερα στον Alpha

Δευτέρα 02 Μαρτίου – Επεισόδιο 36

Τον τελευταίο καιρό πέπλο μυστηρίου καλύπτει τις κινήσεις της Σταυρούλας και ο Λευτέρης βλέπει τα πρώτα σύννεφα στη σχέση τους να εμφανίζονται. Αδικαιολόγητες απουσίες, άκυρες δικαιολογίες και μια παράξενη αλλαγή στη συμπεριφορά της τον βάζουν σε υποψίες. Όταν δε, ανακαλύπτει ένα περίεργο μήνυμα στον υπολογιστή της σιγουρεύεται ότι η Σταυρούλα κάτι κρύβει.

Ο Λευτέρης στρέφεται στους πιο έμπειρους για να του βρουν μια λύση, κι ενώ όλοι οι ενήλικες της οικογένειας του προτείνουν ειλικρίνεια, αυτός ακούει το Βασίλη που προτείνει παρακολούθηση και κατασκοπία. Πώς θα αντιδράσει όταν ανακαλύψει ότι η Σταυρούλα του όντως ζει διπλή ζωή; Δείτε και την απίστευτη αποκάλυψη που έκανε η ηθοποιός της σειράς Μπέτυ Μαγγίρα! Τι είπε;

Διαβάστε και τι μας περιμένει στο επόμενο επεισόδιο (3/3) - Τι θα δούμε στο "Σπίτι είναι";

Τρίτη 03 Μαρτίου - Επεισόδιο 37

Η Αθηνά είναι έξαλλη με τον Νικήτα, γιατί διάβασε σε ένα κουτσομπολίστικο περιοδικό, ότι βγαίνει με μια γνωστή και πολύ γοητευτική γκαλερίστα. Παρόλο που ο Νικήτας τη διαβεβαιώνει ότι τα δημοσιεύματα δεν έχουν καμία βάση, η Αθηνά φεύγει από το σπίτι και ζητάει καταφύγιο στον Σωτήρη και τη Ράνια. Με τα πολλά, οι δυο τους τα ξαναβρίσκουν.

Ο Σωτήρης όμως δείχνει να είναι το επόμενο «θύμα» αυτής της γυναίκας. Η Ράνια διαπιστώνει ότι κουβαλάει τη φωτογραφία της στην τσέπη του, ότι τη συναντάει κρυφά και δέχεται ερωτικά μηνύματά της στο κινητό. Περιμένει απ’ τον ίδιο να της το πει σαν σωστός άντρας, αυτός όμως κάνει σαν να μην συμβαίνει τίποτα. Μέχρι που κάποια στιγμή, η Ράνια παραλίγο να τους πιάσει στα πράσα. Τότε ο Σωτήρης αναγκάζεται να της αποκαλύψει την αλήθεια και η Ράνια πέφτει απ’ τα σύννεφα!