Πέτα τη φριτέζα: Τι θα δούμε σήμερα (2/3) - Σωκράτης και Λάκης στα... άκρα!

Οι εξελίξεις πριν παιχτούν στην τηλεόραση!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πέτα τη φριτέζα: Τι θα δούμε σήμερα (2/3) - Σωκράτης και Λάκης στα... άκρα!

Διαβάστε όλα όσα θα δούμε σήμερα (2/3) στη σειρά "Πέτα τη Φριτέζα". Σωκράτης και Λάκης φτάνουν – για ακόμα μια φορά- στα άκρα προκειμένου να μεταμφιεστούν για το μεγάλο event.

Αναλυτικά όσα θα δούμε στον Ant1

Επεισόδιο 38: «Bachelor- μασκέ με σεφταλιά της Φάλον»

Το bachelor του Αντρέα είναι σχεδόν έτοιμο ν’ αρχίσει και ο Κίμωνας πετάει στα σκουπίδια την υπόσχεση του για αυτοσυγκράτηση. Σωκράτης και Λάκης φτάνουν – για ακόμα μια φορά- στα άκρα προκειμένου να μεταμφιεστούν για το μεγάλο event. Η Λούνα κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα σχετικά με την ξαφνική μεταστροφή Λάκη και Σωκράτη προς το πρόσωπό της και αναθέτει σε Αλέκο και Ζαμπέλα να μεθύσουν τον Αντρέα για να του αποσπάσουν πληροφορίες.

Το πάρτι ξεκινά και την υπέρλαμπρη εμφάνισή της κάνει η Φάλον μεταμφιεσμένη. Μαζί με την τρέλα της και την στολή της όμως έχει φέρει κι έναν «σκελετό» απ’ τη «ντουλάπα» της Λούνας. Κάποιον που μπορεί να καταστρέψει τον επικείμενο γάμο του Αντρέα… Δείτε και τη συνέντευξη "βόμβα" που ε΄δωσαν ηθοποιοί της σειράς. Έβγαλαν τα άπλυτα τους στην φόρα!

Διαβάστε και όσα θα δούμε αύριο (3/3) στη σειρά "Πέτα τη φριτέζα" - Ο Αντρέας άθελα του ακούει το..

Επεισόδιο 39: «Αχταρμάς κατσαρόλας της Λιούμπα»

Ο Γαρδίκιος έχει ανάψει φωτιά στα μπατζάκια του Αντρέα, ο οποίος βλέπει ότι η Λούνα του κρατούσε ένα τεράστιο μυστικό απ’ τη ζωή της ενόψει του γάμου τους. Την «φύλαξη» του Κύπριου συζύγου της Λούνας αναλαμβάνει ο Σουρμπούτης, ο οποίος θα αποκομίσει χρήσιμες πληροφορίες για εκβιασμό στη Ρωσίδα μαφιόζο της διπλανής πόρτας.

Μένιος και Μαμαντού ανακοινώνουν στην Παυλίνα ότι γίνονται μουσικό ντουέτο και την κάνουν να νιώσει προδομένη. Παράλληλα η Μαριέττα ανακοινώνει στον Κίμωνα μια επιπλοκή του κύκλου της και αυτόματα σημαίνει συναγερμός καθώς η είδηση φτάνει στ’ αυτιά της Φωτεινής. Ο Αντρέας, άθελα του, ακούει το πραγματικό όνομα της Λούνας…