Κυριακή, 17 Οκτωβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Έρωτας μετά: Εξελίξεις "φωτιά" (3/3) - Ο Σταύρος μετά την αποκάλυψη ζητά...

Οι εξελίξεις πριν παιχτούν στην τηλεόραση!

Έρωτας μετά: Εξελίξεις
TV24 03.03.2020 10:25
Από Youweekly Team

Εξελίξεις "φωτιά" και στο σημερινό επεισόδιο (3/3) της σειράς "Έρωτας μετά". Διαβάστε όλα όσα θα δούμε. Σταύρος, μετά την αποκάλυψη του Αποστόλη, ζητάει από τον Θοδωρή να τον σκοτώσει αλλά η αντίδραση του Θοδωρή τον ξαφνιάζει.

Αναλυτικά όσα θα δούμε σήμερα στον Alpha

Τρίτη 3 Μαρτίου, στις 21:50 - Επεισόδιο: 75

Ο Δημήτρης συναντάει την Πέννυ και την ακούει να μιλάει στο τηλέφωνο με αυτόν που πιστεύει ότι κρατάει τη Μακρίδη. Ο Σταύρος, μετά την αποκάλυψη του Αποστόλη, ζητάει από τον Θοδωρή να τον σκοτώσει αλλά η αντίδραση του Θοδωρή τον ξαφνιάζει. Η Ηλέκτρα, φορτισμένη από τις τελευταίες αποκαλύψεις, ζητάει από τον Χρήστο να χωρίσουνε κι ο Αποστόλης πουλάει το σπίτι του στο χωριό για να βοηθήσει οικονομικά τον Χρήστο. Και για να μην χάσετε τίποτα από την αγαπημένη σας σειρά σας έχουμε συγκεντρωμένες και όλες τις εξελίξεις της εβδομάδας! Διαβάστε όσα θα δούμε στον Alpha.

Εξελίξεις "φωτιά" και στο επόμενο επεισόδιο (43) της σειρά 'Έρωτας μετά" - Όσα θα δούμε στον Alpha

Τετάρτη 4 Μαρτίου, στις 21:50 - Επεισόδιο: 76

Ο Γιώργος ανακρίνει τον Γιάννη Λεγάτο και μαθαίνει για την ιστορία του με την Πέννυ αλλά και για το παρελθόν του με την Άννα. Ο Κωνσταντίνος συναντάει την Όλγα και της ζητάει να ψάξει να βρει ποιος έχει την Άννα με αντάλλαγμα να παραχωρήσει στον Αφεντάκη το εταιρικό του μερίδιο. Ο Τόνι ενημερώνει την Άντι ότι δεν βρήκε κάτι στο δεύτερο κινητό τηλέφωνο του Κωνσταντίνου πράγμα που τους φέρνει πάλι σε αδιέξοδο. Τέλος ο Αποστόλης ζητάει από την Λαμπρινή να τον παντρευτεί – ο Θοδωρής την ίδια στιγμή του έχει στήσει παγίδα θανάτου.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Βάσω Λασκαράκη: Η «Άννα» από το Έρωτας Μετά θα γίνει δολοφόνος

Κυκλοφόρησαν στα περίπτερα Tv24 και TiVi ΣΙΡΙΑΛ - Δείτε όλα τα "καυτά" αποκλειστικά!

Share