Έρωτας μετά: "Βόμβα" οι εξελίξεις (4/3) - Ο Θοδωρής στήνει παγίδα θανάτου!

Οι εξελίξεις πριν παιχτούν στην τηλεόραση!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έρωτας μετά:

"Βόμβα" θα είναι οι εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο (4/3) της σειράς "Έρωτας μετά". Ο Αποστόλης ζητάει από την Λαμπρινή να τον παντρευτεί. Ο Θοδωρής την ίδια στιγμή του έχει στήσει παγίδα θανάτου!

Αναλυτικά όσα θα δούμε στον Alpha

Τετάρτη 4 Μαρτίου, στις 21:50 - Επεισόδιο: 76

Ο Γιώργος ανακρίνει τον Γιάννη Λεγάτο και μαθαίνει για την ιστορία του με την Πέννυ αλλά και για το παρελθόν του με την Άννα. Ο Κωνσταντίνος συναντάει την Όλγα και της ζητάει να ψάξει να βρει ποιος έχει την Άννα με αντάλλαγμα να παραχωρήσει στον Αφεντάκη το εταιρικό του μερίδιο.

Ο Τόνι ενημερώνει την Άντι ότι δεν βρήκε κάτι στο δεύτερο κινητό τηλέφωνο του Κωνσταντίνου πράγμα που τους φέρνει πάλι σε αδιέξοδο. Τέλος ο Αποστόλης ζητάει από την Λαμπρινή να τον παντρευτεί – ο Θοδωρής την ίδια στιγμή του έχει στήσει παγίδα θανάτου.- Οι εξελίξεις δεν σταματούν να είναι καταιγιστικές στο "Έρωτας μετά". Δείτε τι άλλο μας περιμένει στη σειρά. Η Άννα θα γίνει δολοφόνος!

Σαν "βόμβα" πέφτουν οι εξελίξεις και στο επόμενο επεισόδιο (5/3) της σειράς "Έρωτας μετά" - Μετά την απόπειρα δολοφονίας ο Θοδωρής....

Πέμπτη 5 Μαρτίου, στις 21:50 - Επεισόδιο: 77

Μετά την απόπειρα δολοφονίας κατά του Αποστόλη ο Θοδωρής τρέπεται σε φυγή. Ο Σταύρος καλεί τον Γιώργο και του λέει ότι θα του δώσει το όνομα ενός διεφθαρμένου αστυνομικού με αντάλλαγμα την ελευθερία του. Η Νόρα επισκέπτεται τον Τόνι και τον ευχαριστεί που βοήθησε τον Γιώργο ενώ την ίδια στιγμή ο Ηλίας ζητάει από την Κατερίνα να του πει την αλήθεια για το παρελθόν της. Ο Κωνσταντίνος πηγαίνει στον Χρήστο θέλοντας να ξεκαθαρίσουν την κατάσταση με τον Μιχαλάκη.