Elif: Εξελίξεις "φωτιά" (5/3) - Ο Σελίμ τρελαμένος από θυμό απειλεί την Αρζού!

Οι εξελίξεις πριν παιχτούν στην τηλεόραση!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Elif: Εξελίξεις

"Φωτιά" θα είναι οι εξελίξεις και στο σημερινό επεισόδιο της ξένης σειράς "Elif". Η Αρζού έρχεται στο σπίτι και τους λέει πως θα μείνει από εκείνη τη στιγμή. Τους ζητάει να κάνουν ησυχία γιατί θέλει να ξεκουραστεί και πετάει τα ρούχα τους από το δωμάτιο, που επιλέγει να μείνει. Ο Σελίμ τρελαίνεται από θυμό και την απειλεί.

Αναλυτικά όσα θα δούμε στο Star

Πέμπτη 5/3 - Επεισόδιο 536

Η Μελέκ πηγαίνει στο βιβλιοπωλείο και ο Γιουσούφ θέλει να της μιλήσει για τον πλειστηριασμό αλλά η Μελέκ μιλάει πρώτη και του λέει πως η Αρζού αγόρασε το σπίτι. Ο Γιουσούφ δεν μπορεί να της πει πως το γνώριζε. Μετανιώνει επειδή δεν το είπε νωρίτερα στη Μελέκ και έμαθε αυτή και η οικογένειά της με τόσο άκομψο τρόπο το άσχημο νέο. Η Ελίφ λέει στον Ταϊλάν πως θα μετακομίσει με την οικογένειά της. Η μικρή του λέει πως φεύγοντας από το κτήμα είναι σαν να αφήνει πίσω τις αναμνήσεις με τον πατέρα της. Ο Ουμίτ συναντάει τον Μουράτ και του δίνει τα χρήματα για να ξεχρεώσει το χρέος του.

Όμως ο Μουράτ θα πρέπει να κάνει κάτι για εκείνον. Θα πρέπει να δουλέψει στην εταιρία του Ερκούτ και να του δίνει αναφορά για όλα. Η οικογένεια Εμίρογλου αναζητεί ένα σπίτι με αρκετά δωμάτια για όλους. Η Αρζού έρχεται στο σπίτι και τους λέει πως θα μείνει από εκείνη τη στιγμή. Τους ζητάει να κάνουν ησυχία γιατί θέλει να ξεκουραστεί και πετάει τα ρούχα τους από το δωμάτιο, που επιλέγει να μείνει.

Ο Σελίμ τρελαίνεται από θυμό και την απειλεί. Της λέει να είναι προσεχτική μέχρι να φύγουν από το σπίτι. Ο Μουράτ είναι σε δίλημμα για το αν πρέπει να δεχθεί την πρόταση του Ουμίτ. Ή θα πιάσει δουλειά στην εταιρία του Ερκούτ και θα τον κατασκοπεύει ή θα έχει σοβαρά προβλήματα με τον τοκογλύφο, που του χρωστάει χρήματα… Δείτε και του σούπερ αποκλειστικό που σας έχουμε για την Elif. Το τέλος της σειράς σε φωτογραφίες!

"Φωτιά" οι εξελίξεις και στο αυριανό επεισόδιο (6/3) της σειράς "Elif" - Η Αρζού κοροϊδεύει την οικογένεια

Παρασκευή 6/3 - Επεισόδιο 537

Η Ελίφ και η Ιντζί είναι λυπημένες επειδή θα φύγουν από το κτήμα. Η Μελέκ τους λέει πως σημασία έχει να είναι όλοι μαζί και όλα τα άλλα θα τα ξεπεράσουν. Η Αρζού μένει μαζί με την οικογένεια προσωρινά και η Μελέκ βλέπει ένα τρομερό εφιάλτη. Το επόμενο πρωί η Αρζού κοροϊδεύει την οικογένεια. Ο Γιουσούφ λέει στη Μελέκ πως θέλει να τους βοηθήσει και πως έχει λίγα χρήματα αποταμιεύσει και είναι στη διάθεσή τους.

Η Μελέκ δεν δέχεται την προσφορά του και του λέει πως ήδη έχει κάνει πολλά για εκείνους. Ο Ερκούτ έχει επαγγελματική συνάντηση και ο Βεϊσέλ μπαίνει στο γραφείο του και τον αποκαλεί με το όνομά του. Ο Ερκούτ θυμώνει και του λέει πως από εδώ και πέρα θα τον αποκαλεί «κύριο Ερκούτ». Η Ασουμάν τηλεφωνεί στον Ερκούτ και του ζητάει χρήματα και εκείνος της απαντάει πως δεν τον ενδιαφέρουν τα προβλήματά της. Η Ελίφ γράφει μια εργασία για την οικογένεια της και το σπίτι της, που την κάνουν ευτυχισμένη.

Η Αρζού ζητάει από τον Σελίμ να της πουλήσει τις μετοχές της εταιρίας του και η πρότασή της τον κάνει έξαλλο. Η Αρζού ζητάει τη βοήθεια του Ουμίτ. Ο Ουμίτ της λέει πως θα τη βοηθήσει υπό ένα όρο: η Αρζού θα πρέπει να τον παντρευτεί. Εκείνη του λέει πως αυτό είναι αδύνατο. Ο Μουράτ πέφτει πάλι θύμα ξυλοδαρμού από τους άντρες του τοκογλύφου. Τηλεφωνεί στον Ουμίτ και του λέει πως δέχεται την πρότασή του…