Αν ήμουν πλούσιος: Εξελίξεις "βόμβα" (5/3) - Τι αντάλλαγμα θα ζητήσει η Πέγκυ από τον Αλέξη;

Οι εξελίξεις πριν παιχτούν στην τηλεόραση!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αν ήμουν πλούσιος: Εξελίξεις

Σαν "βόμβα" πέφτουν οι εξελίξεις και στο σημερινό επεισόδιο της σειράς "Αν ήμουν πλούσιος". Η Πέγκυ θα μάθει τι λέει το γράμμα για τον Αλέξη και θα τον απειλήσει, με αντάλλαγμα...

Αναλυτικά όσα θα δούμε στον ANT1

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ 119

Ο Θεοχάρης δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει ότι δεν είναι Μπούμπλης όπως πάντα πίστευε, αλλά Βρανάς! Η Φρόσω και η Πέγκυ καλύπτουν στη Δάφνη το θέμα με το γράμμα της Κικής. Η Πέγκυ, όμως, θα μάθει τι λέει το γράμμα για τον Αλέξη και θα τον απειλήσει, με αντάλλαγμα εκείνος να της δώσει το κουτί με τα έγγραφα του πατέρα της Δάφνης.

Ο Μάνος και η Σμαράγδα βγαίνουν από το κρατητήριο, χωρίς να ξέρουν ποιος μεσολάβησε γι’ αυτό. Η Δάφνη ρίχνει νέο άκυρο στον Αλέξη, που την προσεγγίζει ερωτικά. Η Μελίνα ολοκληρώνει το τελευταίο της κόλπο με τους τυχερούς της τριπλέτας πριν φύγει με τα λεφτά τους, ενώ ο Σωτήρης και η Χριστίνα δείχνουν να τα έχουν βρει επιτέλους! Ενώ συμβαίνουν, όμως, αυτά, ο Θεοχάρης σταματάει να αποκαλεί μπαμπά τον Σωτήρη και αποφασίζει να του πει ότι δεν είναι γιος του... Σοκ! Μια ακόμα "βόμβα" μας περιμένει στο "Αν ήμουν πλούσιος". Αυτό είναι το άτομο που "εισβάλει" στη σειρά!

Αν ήμουν πλούσιος: "Βόμβα" θα είναι οι εξελίξεις και στο επεισόδιο της Παρασκευής (6/3) - Ο Μουρούνας εκνευρίζεται με τον εκβιασμό της Πέγκυς!

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ 120

Μετά την αποκάλυψη του τεστ DNA από τον Θεοχάρη, ο Σωτήρης επιτίθεται σε Βρανά και Χριστίνα, θεωρώντας πως στο παρελθόν έχουν συνευρεθεί ερωτικά! Το γεγονός αυτό κάνει έξαλλη τη Χριστίνα που, προσβεβλημένη, ζητάει απ’ τον Σωτήρη το οριστικό τους τέλος. Ο Μουρούνας εκνευρίζεται με τον εκβιασμό της Πέγκυς στον Αλέξη και κάνει ένα ραντεβού μαζί του, στο οποίο όμως και οι δύο υποκρίνονται.

Ο Μάνος περιμένει την αναχώρηση της Μελίνας, για να την ξεμπροστιάσει στο αεροδρόμιο και η Σμαράγδα αποκαλύπτει τα σχέδιά του στη Μόνικα. Ο Θεοχάρης βοηθά την Ξένια να θυμηθεί λίγο καλύτερα τι συνέβη με τα δείγματα του DNA. Την ίδια στιγμή, οι μέτοχοι καταθέτουν το εκατομμύριο της επένδυσης και η Μελίνα, έχοντας τα χρήματα στον λογαριασμό της, παίρνει την απόφαση να φύγει για πάντα...