Έρωτας μετά: Χαμός μετά και την απόπειρα δολοφονίας - Τι θα δούμε σήμερα (5/3);

Οι εξελίξεις πριν παιχτούν στην τηλεόραση!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έρωτας μετά: Χαμός μετά και την απόπειρα δολοφονίας - Τι θα δούμε σήμερα (5/3);

Χαμός θα γίνει και στο σημερινό επεισόδιο της σειράς "Έρωτας μετά" με την απόπειρα δολοφονίας να φέρνει τα πάνω - κάτω! Διαβάστε όλα όσα θα δούμε σήμερα (5/3). Ο Θοδωρής τρέπεται σε φυγή! Την ίδια ώρα ο Σταύρος ζητά ανταλλάγματα για να "δώσει" έναν διεφθαρμένο αστυνομικό. Τι θα ζητήσει από τον Γιώργο;

Η Νόρα θα ευχαριστήσει τον Τόνι για την βοήθεια που έδωσε στον Γιώργο, ενώ παράλληλα ο Ηλίας θα θελήσει να μάθει όλη την αλήθεια από την Κατερίνα. Θα του πει τα πάντα για το παρελθόν της ή θα κρατήσει μυστικά; Τέλος ο Κωνσταντίνος θα επιχειρήσει να ξεκαθαρίσει την κατάσταση. Πώς θα αντιδράσει ο Μιχαλάκης; Διαβάστε όσα μας περιμένουν στην σειρά!

Αναλυτικά όσα θα δούμε στον Alpha

Πέμπτη 5 Μαρτίου, στις 21:50 - Επεισόδιο: 77

Η Νόρα επισκέπτεται τον Τόνι και τον ευχαριστεί που βοήθησε τον Γιώργο ενώ την ίδια στιγμή ο Ηλίας ζητάει από την Κατερίνα να του πει την αλήθεια για το παρελθόν της.

Χαμός σήμερα (5/3) στο "Έρωτας μετά" - Ο Θοδωρής τρέπεται σε φυγή μετά και την απόπειρα δολοφονίας!

Μετά την απόπειρα δολοφονίας κατά του Αποστόλη ο Θοδωρής τρέπεται σε φυγή. Ο Σταύρος καλεί τον Γιώργο και του λέει ότι θα του δώσει το όνομα ενός διεφθαρμένου αστυνομικού με αντάλλαγμα την ελευθερία του. Ο Κωνσταντίνος πηγαίνει στον Χρήστο θέλοντας να ξεκαθαρίσουν την κατάσταση με τον Μιχαλάκη. Σας έχουμε και "καυτό" spoiler για την σειρά. Η Άννα γίνεται δολοφόνος!