Γρηγόρης Αρναούτογλου: Αυτοί είναι οι αποψινοί καλεσμένοι του «The 2night show»

Τι μας περιμένει απόψε;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Γρηγόρης Αρναούτογλου: Αυτοί είναι οι αποψινοί καλεσμένοι του «The 2night show»

Και απόψε οι καλεσμένοι του Γρηγόρη Αρναούτογλου είναι «φωτιά» στον ΑΝΤ1. Στο «The 2night show» θα δούμε πρόσωπα που απασχολούν την τηλεόραση και θα μας συγκινήσουν με τις εξομολογήσεις τους για την προσωπική τους ζωή.

Απόψε στις 23:45, o Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται στο «The 2Night Show» λαμπερούς καλεσμένους. Ποιοι θα μας εντυπωσιάσουν με τις ιστορίες τους;

Αρχικά θα υποδεχτεί τον Μελέτη Ηλία, σε μια απολαυστική συνέντευξη. Ο γνωστός ηθοποιός μιλά για τις οικογενειακές στιγμές που βιώνει σαν πατέρας, μετά από πέντε χρόνια «απουσίας» λόγω των πολύωρων γυρισμάτων της σειράς «Το Σόι σου» και περιγράφει τους αστείους ψυχαναγκασμούς του.

Τέλος, κάνει ένα τηλέφωνο – έκπληξη σε μια αγαπημένη του συμμαθήτρια από το σχολείο, αλλά παγώνει σαν σχολιαρόπαιδο στο άκουσμα της φωνής της μαμάς της.

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου, η δημοφιλής ηθοποιός και παρουσιάστρια, συγκινείται βλέποντας τον εαυτό της σε ηλικία 13 ετών να κάνει γυμναστικές επιδείξεις. Δηλώνει πως θα ήθελε να ξαναπαντρευτεί και ανταγωνίζεται τον Γρηγόρη στις μουσικές γνώσεις.

Η Ευαγγελία Μουμούρη μετά τη συμμετοχή της στη σειρά «Άγριες Μέλισσες» ως μάντισσα «Σμαρώ» επιχειρεί να πει τον καφέ, με τον δικό της μοναδικό τρόπο, στον Γρηγόρη. Εξηγεί γιατί μετά από 10 χρόνια σχέσης αποφάσισε να υπογράψει σύμφωνο συμβίωσης με τον σύντροφό της, και αποκαλύπτει αν θα την ξαναδούμε στο «Καφέ της Χαράς».

O Γρηγόρης Αρναούτογλου ωστόσο χθες υποδέχτηκε στο «The 2Night Show» την Κάτια Ταραμπανκό και τον Γιώργο Λάγιο, σε μια αποκλειστική συνέντευξη, όπου μίλησαν ανοιχτά για τη σχέση τους - δείτε εδώ αναλυτικά όσα αποκάλυψαν για πρώτη φορά!

Πριν τους αποψινούς καλεσμένους του «The 2night show», σαν βόμβα που εξερράγη στον ΑΝΤ1 τα νούμερα του Γρηγόρη Αρναούτογλου

Τα νούμερα τηλεθέασης της AGB έφτασαν πριν λίγο στα χέρια μας αλλά και σε κάθε κανάλι. Στον ΑΝΤ1 τα ποσοστά που σημείωσε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου το βράδυ της Τετάρτης 4/3 με την εκπομπή του, The 2night show, ήταν σαν μια "βόμβα" χαράς που εξερράγη στο κανάλι.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είναι ένα από τα πιο δυνατά χαρτιά του τηλεοπτικού σταθμού του Αμαρουσίου αφού έχει καταφέρει να χτίσει εδώ και αρκετά χρόνια το κοινό του, που τον ακολουθεί πιστά σε κάθε του βήμα.

Τα βράδια που παίζει στον ΑΝΤ1 η εκπομπή The 2night show το κοινό παραμένει καθηλωμένο, σύμφωνα με τα όσα καταγράφουν τα μηχανάκια της Nielsen και συγκεκριμένα το βράδυ της Τετάρτης 4/3 ο παρουσιαστής σημείωσε ακόμα μια επιτυχία αφού έκανε στο δυναμικό κοινό το απίστευτο 23,9%, κατακτώντας για συνεχόμενη φορά την πρώτη θέση στην late night ζώνη!

Late night

  • AΝΤ1: The 2night show 23.9
  • ALPHA: Εκτός τροχιάς 3,8
  • STAR: X-men 22.0
  • ΣΚΑΙ: Υψηλά εγκλήματα 8,0
  • Mega: Μαύρα Μεσάνυχτα 2,9
  • Open: Criminal Minds 4,2

Τα τέταρτα της εκπομπής The 2night show ήταν επίσης συγκλονιστικά:

39,3

28,4

24,1

20

21,3

20,5

20,5

17,4