Έλα στη θέση μου: Τι μας περιμένει σήμερα (6/3); - Μια εμφάνιση πυροδοτεί τα κουτσομπολιά!

Οι εξελίξεις πριν παιχτούν στην τηλεόραση!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έλα στη θέση μου: Τι μας περιμένει σήμερα (6/3); - Μια εμφάνιση πυροδοτεί τα κουτσομπολιά!

Διαβάστε τι μας περιμένει στο σημερινό επεισόδιο της σειράς "Έλα στη θέση μου". Οι εξελίξεις "τρέχουν με μια εμφάνιση να πυροδοτεί τα... κουτσομπολιά! Ο Ζούβας επιχειρεί να απομακρύνει την Φαίη και τον Σήφη που ε΄χουν έρθει κοντά, ενώ την ίδια ώρα μια παραδοχή του Βλάση θα "ταράξει τα νερά".

Η Μπεάτα θέλει να μάθει περισσότερα για τον Θοδωρή με τους δυο τους να έχουν μια συνάντηση. Παράλληλα ο Μάρκος θα κάνει μια εξομολόγηση στην Ρενάτα. Πώς θα αντιδράσει εκείνη; Τι θα συμβεί όταν η Ρενάτα δει τον Αχιλλέα ερωτευμένο με την Εβίτα; Διαβάστε όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο!

Αναλυτικά όσα θα δούμε στον Alpha

Παρασκευή 06 Μαρτίου – Επεισόδιο 115

Ο Ζούβας προσπαθεί να απομακρύνει τον Σήφη από τη Φαίη και ο Βλάσης παραδέχεται στη Ρενάτα ότι γνώριζε για την καινούρια σχέση του Αχιλλέα. Τι θα συμβεί όταν η Ρενάτα δει τον Αχιλλέα ερωτευμένο με την Εβίτα;

Έλα στη θέση μου

Ο Αχιλλέας πυροδοτεί τα κουτσομπολιά με την εμφάνισή του - Δείτε τι μας περιμένει σήμερα (6/3) στο "Γυναίκα χωρίς όνομα"!

Πώς θα αντιδράσει η Ρενάτα όταν ο Μάρκος της εξομολογηθεί πόσο ερωτευμένος είναι μαζί της; Ο Αχιλλέας εμφανίζεται μαζί με την Εβίτα στην παρουσίαση για την φωτογραφία της Σύλβιας πυροδοτώντας τα κουτσομπολιά ενώ η Μπεάτα συναντάει τον Θοδωρή για να μάθει κάποια περισσότερα πράγματα για τον ίδιο. Δείτε και ποιος ηθοποιός της σειράς 'Έλα στη θέση μου" είπε "δεν είναι ωραίο να φτύνεις εκεί που τρως"!