Elif: Χαμός σήμερα (6/3) - Ο Μουράτ πέφτει πάλι θύμα ξυλοδαρμού!

Οι εξελίξεις πριν παιχτούν στην τηλεόραση!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Elif: Χαμός σήμερα (6/3) -  Ο Μουράτ πέφτει πάλι θύμα ξυλοδαρμού!

Χαμός θα γίνει και στο σημερινό επεισόδιο της ξένης σειράς "Elif" με τις εξελίξεις να είναι καταιγιστικές. Ποιος θα επιτεθεί στον Μουράτ, που πέφτει πάλι θύμα ξυλοδαρμού; Ελίφ και Ιντζί είναι στεναχωρημένες που πρέπει να φύγουν, ενώ την ίδια ώρα η Μελέκ θα έχει ένα φοβερό εφιάλτη!

Καταιγιστικές θα είναι και σήμερα οι εξελίξεις στην ξένη, καθημερινή σειρά του Star.. Ο βεϊσέλ θα αποκαλέσει με το όνομά του τον Ερκούτ, που έχει μια σημαντική συνάντηση! Τι θα πει ο τελευταίος στην Ασουμάν, που του ζητά χρήματα; Η Αρζού τέλος θέλει τις μετοχές της εταιρίας! Θα τις της πουλήσει ο Σελίμ ;

Αναλυτικά όσα θα δούμε στο Star

Παρασκευή 6/3 - Επεισόδιο 537

Η Ελίφ και η Ιντζί είναι λυπημένες επειδή θα φύγουν από το κτήμα. Η Μελέκ τους λέει πως σημασία έχει να είναι όλοι μαζί και όλα τα άλλα θα τα ξεπεράσουν. Η Αρζού μένει μαζί με την οικογένεια προσωρινά και η Μελέκ βλέπει ένα τρομερό εφιάλτη. Το επόμενο πρωί η Αρζού κοροϊδεύει την οικογένεια. Ο Γιουσούφ λέει στη Μελέκ πως θέλει να τους βοηθήσει και πως έχει λίγα χρήματα αποταμιεύσει και είναι στη διάθεσή τους.

Η Μελέκ δεν δέχεται την προσφορά του και του λέει πως ήδη έχει κάνει πολλά για εκείνους. Ο Ερκούτ έχει επαγγελματική συνάντηση και ο Βεϊσέλ μπαίνει στο γραφείο του και τον αποκαλεί με το όνομά του. Ο Ερκούτ θυμώνει και του λέει πως από εδώ και πέρα θα τον αποκαλεί «κύριο Ερκούτ». Η Ασουμάν τηλεφωνεί στον Ερκούτ και του ζητάει χρήματα και εκείνος της απαντάει πως δεν τον ενδιαφέρουν τα προβλήματά της. Η Ελίφ γράφει μια εργασία για την οικογένεια της και το σπίτι της, που την κάνουν ευτυχισμένη.

Χαμός και στο σημερινό επεισόδιο (6/3) της σειράς "Elif" με τον Μουράτ να πέφτει για ακόμα μια φορά θύμα ξυλοδαρμού

Η Αρζού ζητάει από τον Σελίμ να της πουλήσει τις μετοχές της εταιρίας του και η πρότασή της τον κάνει έξαλλο. Η Αρζού ζητάει τη βοήθεια του Ουμίτ. Ο Ουμίτ της λέει πως θα τη βοηθήσει υπό ένα όρο: η Αρζού θα πρέπει να τον παντρευτεί. Εκείνη του λέει πως αυτό είναι αδύνατο. Ο Μουράτ πέφτει πάλι θύμα ξυλοδαρμού από τους άντρες του τοκογλύφου. Τηλεφωνεί στον Ουμίτ και του λέει πως δέχεται την πρότασή του…Σας ε΄χουμε και σούπερ αποκλειστικό! Το τέλος της σειράς σε φωτογραφίες.

Δείτε και το σημερινό τρέιλερ