Αν ήμουν πλούσιος: Τι θα δούμε σήμερα (6/3); - Έξαλλη η Χριστίνα!

Οι εξελίξεις πριν παιχτούν στην τηλεόραση!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αν ήμουν πλούσιος: Τι θα δούμε σήμερα (6/3); - Έξαλλη η Χριστίνα!

Διαβάστε όλα όσα θα δούμε σήμερα (6/3) στη σειρά "Αν ήμουν πλούσιος". Οι εξελίξεις "τρέχουν" και στο σημερινό επεισόδιο με την αποκάλυψη του τεστ DNA να έχει φέρει τα πάνω - κάτω για τους ήρωες της σειράς. Η Χριστίνα γίνεται έξαλλη με τον Σωτήρη.

Η Μάνος θέλει να ξεμπροστιάσει την Μελίνα ενώ η Σμαράγδα θα τα αποκαλύψει όλα στην Μόνικα. Δείτε τι μας περιμένει σήμερα στη σειρά του ANT1! Ο Μουρίνας θα θελήσει αν συναντηθεί με τον Αλέξη μετά και τον εκβιασμό, ωστόσο και οι δύο θα προσποιούνται κατά την συνάντησή τους. Η Μέλινα τέλος έχει πια τα χρήματα στον λογαριασμό της και παίρνει μια απόφαση που τα ανατρέπει όλα!

Αν ήμουν πλούσιος ηθοποιοί σειράς

Αναλυτικά όσα όσα θα δούμε στον ANT1

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ 120

Ο Μάνος περιμένει την αναχώρηση της Μελίνας, για να την ξεμπροστιάσει στο αεροδρόμιο και η Σμαράγδα αποκαλύπτει τα σχέδιά του στη Μόνικα. Ο Θεοχάρης βοηθά την Ξένια να θυμηθεί λίγο καλύτερα τι συνέβη με τα δείγματα του DNA. Μετά την αποκάλυψη του τεστ DNA από τον Θεοχάρη, ο Σωτήρης επιτίθεται σε Βρανά και Χριστίνα, θεωρώντας πως στο παρελθόν έχουν συνευρεθεί ερωτικά!

Η Χριστίνα προσβάλλεται και γίνεται έξαλλη με τον Θεοχάρη - Τρέχουν σήμερα (6/3) οι εξελίξεις στο "Αν ήμουν πλούσιος"!

Το γεγονός αυτό κάνει έξαλλη τη Χριστίνα που, προσβεβλημένη, ζητάει απ’ τον Σωτήρη το οριστικό τους τέλος.Ο Μουρούνας εκνευρίζεται με τον εκβιασμό της Πέγκυς στον Αλέξη και κάνει ένα ραντεβού μαζί του, στο οποίο όμως και οι δύο υποκρίνονται. Την ίδια στιγμή, οι μέτοχοι καταθέτουν το εκατομμύριο της επένδυσης και η Μελίνα, έχοντας τα χρήματα στον λογαριασμό της, παίρνει την απόφαση να φύγει για πάντα.. Δείτε και ποιος ηθοποιός μπαίνει στην σειρά! Έρχεται πρόσωπο "βόμβα".