Θα γίνει της Πολυκατοικίας: Χαμός σήμερα (6/3) - Οι παρεξηγήσεις διαδέχονται η μία την άλλη!

Οι εξελίξεις πριν παιχτούν στην τηλεόραση!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Θα γίνει της Πολυκατοικίας: Χαμός σήμερα (6/3) - Οι παρεξηγήσεις διαδέχονται η μία την άλλη!

Χαμός θα γίνει και στο σημερινό επεισόδιο (6/3) της σειράς "Θα γίνει της Πολυκατοικίας" με τις εξελίξεις να είναι καταιγιστικές! Οι γκάφες αλλά και οι παρεξηγήσεις θα διαδεχτούν η μία την άλλη! Διαβάστε όλα όσα θα δούμε στην αγαπημένη σειρά.

Η Μυρσίνη θα κυνηγήσει το όνειρο να γίνει συγγραφέας, φεύγοντας μάλιστα από την δουλειά της, ενώ ένα πρόβλημα υγείας φέρνει από τα ξένα τον γιο του Ανανία! Θα κάνει επιτυχία με τα παιδικά της βιβλία η Μυρσίνη και ποιον θα φέρει μαζί του ο Κωνσταντίνος; Θα πέσουν από τα σύννεφα Ανανίας και Βιβή! Την ίδια ώρα ο Νίκος είναι διχασμένος ανάμεσα σε δύο γυναίκες... και δύο προτάσεις!

Θα γίνει της Πολυκατοικίας

Αναλυτικά όσα θα δούμε στον ΣΚΑΪ

Επεισόδιο 21 - «Μια συγγραφέας, ένα καρδιακό και μια επέτειος γνωριμίας»

Η Μυρσίνη παραιτείται από τη δουλειά της για να γίνει συγγραφέας παιδικών βιβλίων! Τα πρώτα παραμύθια που γράφει είναι για κλάματα, εκείνη όμως δεν θα το βάλει κάτω, καθώς είναι σίγουρη ότι το «ταλέντο» της θα την κάνει πλούσια και διάσημη!

"Θα γίνει της Πολυκατοικίας" σήμερα (6/3) με τις γκάφες και τις παρεξηγήσεις να διαδέχονται η μία την άλλη. Χαμός στο σημερινό επεισόδιο!

Ένα θέμα υγείας του Ανανία φέρνει εκτάκτως στην Ελλάδα τον γιο του, τον Κωνσταντίνο. Μαζί του φέρνει κι ένα δώρο έκπληξη: τον Κέβιν, τον Λονδρέζο σύντροφό του!

Ο Ανανίας και η Βιβή πέφτουν από τα σύννεφα, καθώς αγνοούσαν πως ο γιος τους είναι γκέι… Ο Νίκος βρίσκεται διχασμένος ανάμεσα στη Γεωργία που θέλει να γιορτάσει μαζί του τα γενέθλιά της και τη Λουΐζα που θέλει να γιορτάσουν την επέτειό τους. Προσπαθώντας να διαλέξει τα δώρα που θα τους κάνει, πέφτει σε γκάφες και οι παρεξηγήσεις διαδέχονται η μία την άλλη… Δείτε και ποιος ηθοποιός της σειράς έριξε "καρφιά" στον ΣΚΑΪ για το σίριαλ! Τι είπε;

Θα γίνει της Πολυκατοικίας ηθοποιοί σειράς