Έρωτας μετά: "Φωτιά" οι εξελίξεις της εβδομάδας (9-12/3) - Ο Νίκος δεν δέχεται τον Δημήτρη ως αδερφό του

Οι εξελίξεις πριν παιχτούν στην τηλεόραση!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έρωτας μετά:

"Φωτιά" θα είναι και αυτήν την εβδομάδα οι εξελίξεις στη σειρά "Έρωτας μετά". Διαβάστε όλα όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια. Ο Νίκος συνεχίζει να μην μπορεί να δεχτεί τον Δημήτρη ως αδερφό του, ενώ την ίδια στιγμή η Ειρήνη θέλει να τον γνωρίσει καλύτερα.

Αναλυτικά όσα θα δούμε στον Alpha

Δευτέρα 9 Μαρτίου, στις 21:50

Επεισόδιο: 78

Ο Λεγάτος προλαβαίνει και εμποδίζει την Πέννυ να σκοτώσει την Άννα. Ο Γιώργος ζητάει τη βοήθεια του Φώτη σε σχέση με το εάν πρέπει ή όχι να δεχθεί την πρόταση/ εκβιασμό του Πετρόπουλου. Η Αλίκη λέει στον Σταύρο ότι ο Θοδωρής απέτυχε να σκοτώσει τον Δαλέση και πως τον έχει σπίτι της. Ο Τόνι με την Άντι βγαίνουν το πρώτο τους ραντεβού, τη ίδια στιγμή ένα καινούριο βίντεο της Άννας έρχεται για να τους αναστατώσει. Δύο μήνες πριν το ατύχημα, η Άντι λέει στην Άννα ότι τους είδε και την πιέζει να διακόψει τη σχέση της με τον Κωνσταντίνο.

Τρίτη 10 Μαρτίου, στις 21:50

Επεισόδιο: 79

Ο Γιώργος, έχοντας δει την Αλίκη με τον Φώτη, καταλαβαίνει ότι κάτι περίεργο συμβαίνει και αποφασίζει να ψάξει τις παλιές υποθέσεις του Φώτη στο σώμα. Ο Δημήτρης αποκαλύπτει στην Άντι ότι είναι γιος της Άννας πράγμα που τη σοκάρει. Ο Αποστόλης ομολογεί στο Χρήστο πως πριν χρόνια σκότωσε τον αδερφό του Σταύρου στο χωριό. Η Ηλέκτρα λέει στον Χρήστο ότι η Άντι ξέρει για τον Δημήτρη αναγκάζοντάς τον και αυτόν με τη σειρά του να μιλήσει στον Νίκο και στην Ειρήνη. Δύο μήνες πριν το ατύχημα, ο Κωνσταντίνος δίνει στην Άννα δύο εισιτήρια με ανοιχτή ημερομηνία για Αργεντινή.

Τετάρτη 11 Μαρτίου, στις 21:50

Επεισόδιο: 80

Ο Κων/νος φτάνει έξω από το σπίτι του Λεγάτου και ενώ του ζητάει εξηγήσεις για το παρελθόν του με την Άννα εκπλήσσεται που βλέπει εκεί τη Σοφία. Ο Νίκος εξακολουθεί να μη θέλει ν’ ακούσει για τον Δημήτρη, πράγμα που τον φέρνει σε κόντρα με την Ειρήνη. Μετά την αποκάλυψη του πτώματος της Πέννυς, ο Γιώργος καλεί τον Λεγάτο στο τμήμα για ενημέρωση ενώ την ίδια στιγμή η Όλγα προειδοποιεί τον Κωνσταντίνο να σταματήσει να ψάχνει την Άννα γιατί είναι πολύ επικίνδυνο. Τέλος, ο Λεγάτος δίνει συγχαρητήρια στην Άννα που κατάφερε και σκότωσε την Πέννυ δείχνοντάς της κομμάτι από τις ειδήσεις που ανακοινώνουν τη δολοφονία της. Μάλιστα σας έχουμε και spoiler "φωτιά" για όσα έρχονται. Η Άννα θα γίνει δολοφόνος!

Πέμπτη 12 Μαρτίου, στις 21:50

Επεισόδιο: 81

Ο Νίκος συνεχίζει να μην μπορεί να δεχτεί τον Δημήτρη ως αδερφό του, ενώ την ίδια στιγμή η Ειρήνη θέλει να τον γνωρίσει καλύτερα. Η Αντιγόνη αποφασίζει να μάθει την αλήθεια για τον Μιχαλάκη μόνη και κάνει μια ξαφνική επίσκεψη στο σπίτι του Χρήστου. Η Ηλέκτρα συναντιέται με τη Σοφία προσπαθώντας να μάθει όσα μπορεί για τον Λεγάτο, ενώ ο Τόνι μετά από την επίσκεψη στο γραφείο του τελευταίου, ενημερώνει τον Γιώργο για τα ευρήματα της έρευνάς του.