Γυναίκα χωρίς όνομα: Η Κάτια μαθαίνει το σκοτεινό σχέδιο - Εύα και Μιχάλης στην φάκα

Ρεπορτάζ φωτιά! Καρέ - καρέ τι θα συμβεί!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Γυναίκα χωρίς όνομα: Η Κάτια μαθαίνει το σκοτεινό σχέδιο - Εύα και Μιχάλης στην φάκα

Ραγδαίες εξελίξεις στο Γυναίκα χωρίς όνομα στον ΑΝΤ1 αφού η Κάτια μαθαίνει το σκοτεινό σχέδιο! Εύα και Μιχάλης στην φάκα και σας έχουμε όλο το ρεπορτάζ με το τι θα συμβεί αναλυτικά στην σειρά. Είστε έτοιμοι να μάθετε; Θα πέσετε από τα σύννεφα!

Ο Αργύρης χαίρεται τις στιγμές με τον γιο του χωρίς να υποψιάζεται ότι έχει πέσει στην πλεκτάνη που του έχει στήσει η πρώην γυναίκα του. Ομως η Κάτια τυχαία ανακαλύπτει τι κρύβουν μάνα και γιος.

Η Εύα έχει επιστρέψει στη ζωή του Αργύρη και δεν είναι διατεθειμένη να εγκαταλείψει το σχέδιό της. Παίζει τον ρόλο της πονεμένης γυναίκας που έμεινε προσκολλημένη στα αισθήματά της για τον πρώην άντρα της. Οταν βρίσκεται μαζί του, του το λέει προσπαθώντας να ρίξει έτσι το δόλωμά της και να πατήσει στις τύψεις για τον χαμό του παιδιού τους αλλά και στο φιλότιμό του:

«Να ξέρεις ότι δεν σε ξεπέρασα ποτέ. Ξέρω ότι είσαι με την Κάτια και δεν σκοπεύω να σε διεκδικήσω από εκείνη. Ομως ήθελα να το γνωρίζεις», του εξομολογείται. Ωστόσο όλες οι κινήσεις της δείχνουν το αντίθετο. Λίγο αργότερα η Εύα πείθει τον Γιάννη, που έχει ενδοιασμούς, να μην κάνουν πίσω στο σχέδιό τους. «Μην τα καταστρέψεις όλα τώρα. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να σωθούμε οικονομικά», του τονίζει.

Η Κάτια χάνει την εμπιστοσύνη της στον Αργύρη

Ο Αργύρης είναι ξεκάθαρος με τα συναισθήματά του παρά τη νέα συνθήκη που έχει δημιουργηθεί. Στην προσπάθειά του να μην υπάρχουν μυστικά στη σχέση του με την Κάτια, την εκπλήσσει και την αναστατώνει άθελά του για ακόμη μία φορά, χωρίς να υποψιάζεται τι μπορεί να σκαρώνει η Εύα πίσω από την πλάτη του. Κι αυτό γιατί της λέει για τη συνάντησή του με την πρώην γυναίκα του και τα όσα είπαν μεταξύ τους.

Τα σχέδια της Εύας αρχίζουν να έχουν αποτέλεσμα, καθώς η εμπιστοσύνη της Κάτιας προς τον Αργύρη έχει κλονιστεί. Βάζει στο μυαλό της διάφορα και κυρίως ότι αυτή η γυναίκα θα απομακρύνει από κοντά της τον άνθρωπό της. Στο μεταξύ η Εύα πιέζει τον Αργύρη, ο οποίος έχει αρχίσει να χαίρεται τις στιγμές με τον γιο του, αλλά δεν μπορεί να διαχειριστεί τις διαρκώς αυξανόμενες απαιτήσεις της πρώην συζύγου του.

Οταν η Κάτια επισκέπτεται την Εύα, μαθαίνει τυχαία όλη την αλήθεια για τον πραγματικό στόχο εκείνης και του Γιάννη. Το σοκ της είναι μεγάλο. Δεν μπορεί να το διανοηθεί. Και μάλιστα η ίδια ήταν που επέμενε να τους δώσει ο Αργύρης μια δεύτερη ευκαιρία. Η Κάτια δεν είναι διατεθειμένη να αφήσει τα πράγματα ως έχουν. Ομως υπολογίζει χωρίς την Εύα.

  • TV Ρεπορτάζ - Της Κωνσταντίνας Γαρνέλη

Δείτε εδώ και το ρεπορτάζ μας με το τέλος των πρωταγωνιστών - Δικαίωση, δολοφονία, τιμωρία