Σπίτι είναι: Οι εξελίξεις σήμερα 9/3 - Η Αθηνά είναι έξαλλη με τον Νικήτα, γιατί...

Οι εξελίξεις πριν παιχτούν στην τηλεόραση!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σπίτι είναι: Οι εξελίξεις σήμερα 9/3 - Η Αθηνά είναι έξαλλη με τον Νικήτα, γιατί...

Έχουμε τις εξελίξεις και για σήμερα 9/3 στην σειρά του «Σπίτι είναι». Διαβάστε όλα όσα μας περιμένουν στο σημερινό επεισόδιο. Η Αθηνά είναι έξαλλη με τον Νικήτα, γιατί διάβασε σε ένα κουτσομπολίστικο περιοδικό, ότι βγαίνει με μια γνωστή και πολύ γοητευτική γκαλερίστα.

Τι θα δούμε σήμερα στον ALPHATV;

Σενάριο: Μαίρη Μουγιακάκου - Σκηνοθεσία: Ανδρέας Μορφονιός

Η Αθηνά είναι έξαλλη με τον Νικήτα, γιατί διάβασε σε ένα κουτσομπολίστικο περιοδικό, ότι βγαίνει με μια γνωστή και πολύ γοητευτική γκαλερίστα. Παρόλο που ο Νικήτας τη διαβεβαιώνει ότι τα δημοσιεύματα δεν έχουν καμία βάση, η Αθηνά φεύγει από το σπίτι και ζητάει καταφύγιο στον Σωτήρη και τη Ράνια. Με τα πολλά, οι δυο τους τα ξαναβρίσκουν. Ο Σωτήρης όμως δείχνει να είναι το επόμενο «θύμα» αυτής της γυναίκας. Η Ράνια διαπιστώνει ότι κουβαλάει τη φωτογραφία της στην τσέπη του, ότι τη συναντάει κρυφά και δέχεται ερωτικά μηνύματά της στο κινητό. Περιμένει απ’ τον ίδιο να της το πει σαν σωστός άντρας, αυτός όμως κάνει σαν να μην συμβαίνει τίποτα. Μέχρι που κάποια στιγμή, η Ράνια παραλίγο να τους πιάσει στα πράσα. Τότε ο Σωτήρης αναγκάζεται να της αποκαλύψει την αλήθεια και η Ράνια πέφτει απ’ τα σύννεφα!

Τι θα δούμε αύριο στο Σπίτι είναι;

Σενάριο: Δήμητρα Τσόλκα- Αντώνης Ζιώγας – Πέτρα Χρήστου
Σκηνοθεσία: Ανδρέας Μορφονιός

Η Ελένη «δανείζεται» κάποια χρήματα από την μητέρα της για να πάει σε ένα σεμινάριο κι ενώ αρχικά όλοι χαίρονται ότι επιτέλους πήρε την υποκριτική στα σοβαρά, αποκαλύπτεται ότι εκείνη πήγε σε σεμινάριο «καφεμαντείας». Μετά το αρχικό σοκ, όλοι της κάνουν το χατίρι να τους πει το φλιτζάνι, εκτός από τον Σωτήρη, που έχει θυμώσει πάρα πολύ μαζί της. Στην προσπάθεια του να την προστατέψει από το να παρουσιάζεται ως «αφελής» στους γύρω της, προσβάλει αυτή και την «τέχνη» της. Μήπως όμως βιάστηκε να μιλήσει; Πως είναι δυνατόν όλες οι προβλέψεις της Ελένης να βγαίνουν αληθινές;