Τρίτη, 19 Οκτωβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Έρωτας μετά: "Φωτιά" οι εξελίξεις (10/3) - Ο Αποστόλης ομολογεί πως σκότωσε τον..

Οι εξελίξεις πριν παιχτούν στην τηλεόραση!

Έρωτας μετά:
TV24 10.03.2020 07:43
Από Youweekly Team

"Φωτιά' θα είναι οι εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο (10/3) "Έρωτας μετά". Ο Αποστόλης ομολογεί στο Χρήστο πως πριν χρόνια σκότωσε τον αδερφό του Σταύρου στο χωριό.

Αναλυτικά όσα θα δούμε στον Alpha

Τρίτη 10 Μαρτίου, στις 21:50 - Επεισόδιο: 79

Ο Γιώργος, έχοντας δει την Αλίκη με τον Φώτη, καταλαβαίνει ότι κάτι περίεργο συμβαίνει και αποφασίζει να ψάξει τις παλιές υποθέσεις του Φώτη στο σώμα. Ο Δημήτρης αποκαλύπτει στην Άντι ότι είναι γιος της Άννας πράγμα που τη σοκάρει.

Ο Αποστόλης ομολογεί στο Χρήστο πως πριν χρόνια σκότωσε τον αδερφό του Σταύρου στο χωριό. Η Ηλέκτρα λέει στον Χρήστο ότι η Άντι ξέρει για τον Δημήτρη αναγκάζοντάς τον και αυτόν με τη σειρά του να μιλήσει στον Νίκο και στην Ειρήνη. Δύο μήνες πριν το ατύχημα, ο Κωνσταντίνος δίνει στην Άννα δύο εισιτήρια με ανοιχτή ημερομηνία για Αργεντινή. Δείτε και την φωτογραφία από το γύρισμα που ανέβασε η "Άννα" από το "Έρωτας Μετά". Έκανε spoiler!

Εξελίξεις "φωτιά" και στο επόμενο επεισόδιο (11/3) - Όσα θα δούμε την Τετάρτη στο "Έρωτας μετά"

Τετάρτη 11 Μαρτίου, στις 21:50 - Επεισόδιο: 80

Ο Κων/νος φτάνει έξω από το σπίτι του Λεγάτου και ενώ του ζητάει εξηγήσεις για το παρελθόν του με την Άννα εκπλήσσεται που βλέπει εκεί τη Σοφία. Ο Νίκος εξακολουθεί να μη θέλει ν’ ακούσει για τον Δημήτρη, πράγμα που τον φέρνει σε κόντρα με την Ειρήνη. Μετά την αποκάλυψη του πτώματος της Πέννυς, ο Γιώργος καλεί τον Λεγάτο στο τμήμα για ενημέρωση ενώ την ίδια στιγμή η Όλγα προειδοποιεί τον Κωνσταντίνο να σταματήσει να ψάχνει την Άννα γιατί είναι πολύ επικίνδυνο. Τέλος, ο Λεγάτος δίνει συγχαρητήρια στην Άννα που κατάφερε και σκότωσε την Πέννυ δείχνοντάς της κομμάτι από τις ειδήσεις που ανακοινώνουν τη δολοφονία της.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Το Έρωτας Μετά φεύγει από τον Alpha tv αλλά η Βάσω Λασκαράκη μένει

Βάσω Λασκαράκη: Η «Άννα» από το Έρωτας Μετά θα γίνει δολοφόνος

Share