Αν ήμουν πλούσιος: Χαμός σήμερα (10/3) - Αλέξης και Ζαφείρης ανακαλύπτουν κάτι στην αποθήκη!

Οι εξελίξεις πριν παιχτούν στην τηλεόραση!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αν ήμουν πλούσιος: Χαμός σήμερα (10/3) - Αλέξης και Ζαφείρης ανακαλύπτουν κάτι στην αποθήκη!

Χαμός και στο σημερινό επεισόδιο της σειράς "Αν ήμουν πλούσιος". Ο Αλέξης και ο Ζαφείρης ανακαλύπτουν ένα μικρό εργαστήριο χημείας στην αποθήκη του μαγαζιού στην Ηπείρου, και ο Αλέξης κάνει αυτόματα τον συνειρμό για το επάγγελμα του πατέρα της Δάφνης.

Αναλυτικά όσα θα δούμε στον Ant1

Αν ήμουν πλούσιος – Τρίτη 10 Μαρτίου – Επεισόδιο 122

Η Μελίνα, με τη βοήθεια του Βρανά, εμποδίζει τον Μάνο να φτάσει στην Τράπεζα και να ανοίξει τη θυρίδα. Ο Αλέξης και ο Ζαφείρης ανακαλύπτουν ένα μικρό εργαστήριο χημείας στην αποθήκη του μαγαζιού στην Ηπείρου, και ο Αλέξης κάνει αυτόματα τον συνειρμό για το επάγγελμα του πατέρα της Δάφνης. Το κόλπο του Μάκη με τη Φρόσω και τον Σωτήρη έχει επιτυχή κατάληξη κι έτσι ο Σωτήρης με τη Χριστίνα τα ξαναβρίσκουν.

Η είδηση, όμως, της ανακοίνωσης του πλειοδοτικού διαγωνισμού για τον εθνικό δρόμο προκαλεί σοκ στους μετόχους, που συνειδητοποιούν πως έχασαν τα χρήματά τους! O Μουρούνας πανηγυρίζει, αλλά η Μελίνα ανησυχεί, καθώς είναι σίγουρη πως όλοι θα στραφούν εναντίον της. Και αν δεν θέλετε να χάσετε τις "καυτέ΅" εξελίξεις που μας περιμένουν στο 'Αν ήμουν πλούσιος" σας έχουμε και όσα θα δούμε στη σειρά αυτή την εβδομάδα. Δείτε τι μας περιμένει.

Χαμός θα γίνει και στο επόμενο επεισόδιο της σειράς "Αν ήμουν πλούσιος" - Τι θα δούμε την αύριο (11/3);

Αν ήμουν πλούσιος – Τετάρτη 11 Μαρτίου – Επεισόδιο 123

Η Δάφνη και ο Αλέξης βρίσκουν έναν φίλο του πατέρα της μέσα στο μικρό εργαστήριο χημείας, ο οποίος δικαιολογεί το αυτοσχέδιο εργαστήριο και κάνει τη Δάφνη να πιστέψει ότι ο Μουρούνας δεν είχε καμία ύποπτη σχέση με τον πατέρα της. Στο μεταξύ, ο Θεοχάρης με την Ξένια είναι κοντά στη… μεγάλη στιγμή, ενώ ο Πέτρος και ο Μάκης είναι σε ανοιχτό πόλεμο για την καρδιά της Μυρτώς!

Την ίδια ώρα, όλοι είναι απογοητευμένοι για τα χαμένα τους χρήματα και την κοροϊδία που υπέστησαν, ενώ ο Μουρούνας, μετά από το φιάσκο της Μελίνας, τους ανακοινώνει ένα νέο σχέδιο για τη σωτηρία του ομίλου: μια συνεργασία με μια μεγάλη φαρμακευτική εταιρία στη Γερμανία. Αναθέτει, λοιπόν, στους μετόχους τα μελλοντικά «πόστα» τους σε αυτή τη συνεργασία, και όλοι αναρωτιούνται πού είναι η παγίδα στην πρότασή του.